iyi akşamlar seçilcimöptüm hepinizi ii akşamlar kıslarrr aşkımmm geliyomuşş hemen diğer yemeği de yapayım sıcak sıcak yesiinnnn......evde olmak süperrrrrr
evet itiraf ediyorum uyukluyorummirmirmirmirKonuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
hayat24, 24.5, beyazbeyaz, bkaban+, bulut+, dery.a, mcetin1+, nincebayrak, oznurss+, pln79+, prettybaby+, rapunzel_sb+, scagann, sefamolsun
huuu uyuyonusmuu yaa kötükedihüso
kızlar benımde eşim geliyor optm görüşürüz yarın öglen hastaneden gelınce
benım içn dua edın şu tırnak batmasından yarın kurtulayım çok acı çekmeden
yaa ben kizima ne isim koyucamm bakale benimki bos bos duruyoo daha
Hayat arkadaşım bu listede ben yokum neden ki :gitme:
adım:burcu
sat:13 mart
isim:ömer
muhtemel doğum tarihi:2 aralık...
naz, verda çok güzel kız isimleri bence ...kaydirigubbakcemile5
cnm sık sık listeyi günceliyorum eksik olanlar özelden msj atın ekliym diyorum sezeryan tarihi belli olanlar yazın ekleyelim diyorum ama kimse takmıo akannehir
senin muhtemel tarih 18 aralık sata göre neden 2 aralık diyosun ki
bnm sat 10 mart sezeryan tarihim bile 8 aralık :sm_confused:
canim z harfi y harfi iste bazi harfler bu ulkenin alfabesinde farkli okunuyo yani burda yasayacagimiz icin cocuga nasil hitap ederlerse oyle alisir onun icin isim konusunda harfleri cikarinca begendigim isimler gidiyo iki isim koyucam birine nisa göbek adi ama basina bi isim bulamiyorummm
:))) neden kızdınki ...en son kontrolümde 27 kasım dedi doktorum, benim de muhtmelen sezeryan olucak ve ben 2 aralık istiyorum ....
sekerim neden takmayalim daha karar veremedik isme dogum tarihimizde zaten normal dogum bellisiz aslinda listeye kim nesekil dogum yapicak onlarida eklesene
canim z harfi y harfi iste bazi harfler bu ulkenin alfabesinde farkli okunuyo yani burda yasayacagimiz icin cocuga nasil hitap ederlerse oyle alisir onun icin isim konusunda harfleri cikarinca begendigim isimler gidiyo iki isim koyucam birine nisa göbek adi ama basina bi isim bulamiyorummm
cnm ben sölim doktor en erken 18 aralıkta alabilirim sezaryana dedi şimdilik tarih bu:) bide isimde son karar nisanur çook sağol
24,5 sana msj atmıştım geçen gün ama görmedin sanırım, cevap yazmadın.
kızlar nasılsınız bakalım :) benim demin akıntım vardı, korktum devamı gelmedi acaba su mu dedim, ama çok az akıntım.değil galiba.devamı gelmedi.belim de feci ağrıyor zor yürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?