2009 Aralık Anneleri

canım benim özel mesajlarım açık .......ama zaten benim smililerde çalışmıyor çoklu alıntı yapmıyor velhasıl şu sitenin ayarları bozulduğunda benim ayarlarda bozuldu

kızlar bir arkadaş vardı bugün saat 2 de doktora gidicekti hani turnosol kağıdı kullanıyordı bir haber varmı o arkadaşdan

canım benim özel mesajlarım açık .......ama zaten benim smililerde çalışmıyor çoklu alıntı yapmıyor velhasıl şu sitenin ayarları bozulduğunda benim ayarlarda bozuldu

alıntı bndede çalışmıo toplu olan yani bide şu çizelgeler görünmüo site sallantıda umarım çökmez -tatlicadiarzu-

unuttum bizim bebiş erkek şuanda adı ......... doğum şekli sezeryan tarihi 1ile 5 aralık arası tabi bebek erken gelmezse

Son düzenleme:

benimde aynı canım bazen yürümemi engelliyo.bakalım benimde 10unda kontrolüm var.

herkese günaydın
benimde aynı canım bazen yürümemi engelliyo.bakalım benimde 10unda kontrolüm var.

gece 10'da yattım ve hala uykum var benim

Bende oyleyim Meral . O hamileligin ilk donemlerindeki gibi oldum . Du bi uzaniyim soyle diyorum 10 da uyumus oluyorum sabah yataktan kalkmak o kadar cok zor geliyor ki. Arabada serviste otobuste benim hic uyuma durumum yoktur . Ne kadar uzun yol gidersem gideyim gozlerim fildir fildir olmustur hep ama simdi icim geciyor serviste.

aynı yaaaaaa
sabah servisdede uyudum
sabah yataktan kalkmak ölüm sanki
seninde dediğin gibi hamileliğin başında yaşadığımız gibi oldukmirmirmirmir

herkese günaydın

günaydııın o ağrı bendede çok oluyo hele son 1 haftadır zor yürüyorum

günaydın şekerden daha şeker annecikler
günaydın meraaal

Gunaydinlarrr...a.s.

günaydın burcuu

gece 10'da yattım ve hala uykum var benim

ah meral o uykuyu bide bana sor nasıl çok uyuyorum anlatamam.Yarın son allahtan bol bol uyurum artık doğurana kadar:)))

günaydın şekerlerrr nasılsınız bklmmmmm

Gunaydin Fatma :) Ne yapalim calisiyoruz iste . Uykulu sekilde.

aynı yaaaaaa
sabah servisdede uyudum
sabah yataktan kalkmak ölüm sanki
seninde dediğin gibi hamileliğin başında yaşadığımız gibi oldukmirmirmirmir

Bi de benim sabahlari ne giycem derdi oldu artik hamile kotum dar gelmeye basladi . 15-20 gun icinde bisey almayi dusunmuyorum . Ne bulsam da giysem diye 2 saat dolaba bakiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…