slm kıslarrrrrrrrr...
canım benim özel mesajlarım açık .......ama zaten benim smililerde çalışmıyor çoklu alıntı yapmıyor velhasıl şu sitenin ayarları bozulduğunda benim ayarlarda bozuldu
kızlar bugün itibariyle 33+5 günlük hamileyim fakat neredeyse 10 gündür vajinamın tam üstünde acı var özellikle oturduğum yaa yattığım yerden kalkarken yatarken sağa sola dönerken doktorumu aradım normal ve dahada artacaktır dedi ama ben endişeliyim ilk kızımda böyle birşey yoktu aranızda benim gibi olan var mı kontrolümde 13 ünde hem de nts ye de girmeye başlıycam.
herkese günaydınkızlar bugün itibariyle 33+5 günlük hamileyim fakat neredeyse 10 gündür vajinamın tam üstünde acı var özellikle oturduğum yaa yattığım yerden kalkarken yatarken sağa sola dönerken doktorumu aradım normal ve dahada artacaktır dedi ama ben endişeliyim ilk kızımda böyle birşey yoktu aranızda benim gibi olan var mı kontrolümde 13 ünde hem de nts ye de girmeye başlıycam.
gece 10'da yattım ve hala uykum var benim
Bende oyleyim Meral . O hamileligin ilk donemlerindeki gibi oldum . Du bi uzaniyim soyle diyorum 10 da uyumus oluyorum sabah yataktan kalkmak o kadar cok zor geliyor ki. Arabada serviste otobuste benim hic uyuma durumum yoktur . Ne kadar uzun yol gidersem gideyim gozlerim fildir fildir olmustur hep ama simdi icim geciyor serviste.
herkese günaydın
benimde aynı canım bazen yürümemi engelliyo.bakalım benimde 10unda kontrolüm var.
günaydın meraaalgünaydın şekerden daha şeker annecikler
Gunaydinlarrr...a.s.
gece 10'da yattım ve hala uykum var benim
günaydın şekerlerrr nasılsınız bklmmmmm
aynı yaaaaaa
sabah servisdede uyudum
sabah yataktan kalkmak ölüm sanki
seninde dediğin gibi hamileliğin başında yaşadığımız gibi oldukmirmirmirmir
bende ısterımmm sıtee ismiiii,,,hıç anlamadığım bışey netten alışverış yapmak,,hangı sıtelerde daha uygun bebek şekerı falan?
ben de ben de gezmediğim site kalmadı karar veremedim bende site ismi isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?