Seçilll inşallah haftaya bu saatlerde sağlıkla kucağında olacak oğluşun.slm şekerler iyi güzel ağzısız ve sancısız bir hafta diliyorummm...gece uyuyamamanın dışında inşallah herkes iyisir...benim haftaya bu saatletler inşallah bebişim kucağımda olacak...nasıl heyecan var anlatamam...artık geri sayım resmen başladııııııııııı....
mrb arkadaslar gerci mrblarım havada kalıyo genelde ama burası olmadanda yapamıomm:))
Seçilll inşallah haftaya bu saatlerde sağlıkla kucağında olacak oğluşun.
Sen genel mi epidural mi yaptıracaksın anesteziyi?
Ben epidural istiyorum mutlaka ama tek korkutan şey böyle sedyeye dümdüz yatırıyorlar ya nefes alamıyorum ben dümdüz yatınca mutlaka başım yüksekte olacak. Bunu konuşmam lazım anestezi uzmanıyla.
Bebeğimin çıkış anını görmek istiyorum mutlaka.
Merhabalar hoşgeldin. Seninki kaç haftalık oldu? Cinsiyeti nedir?
Arkadaşım merhabalarına cevap bekleme katıl gitsin sohbete. vereliniortak
Zaten bu aralar buralar iyice sessizleşti.
mrb arkadasım muhabbete birdende girememki pat diye önce mrb diyorum ama neyse:))
benim 34+4 günlük oğlum ya kendime ticker yapamadım gitti....bana yardımcı olacak biri varmıııııııı:gitme:
merhaba canım yardım edeyim ama doğum 23 aralık mı
canım son adet tarihim 19 mart doğum 24 aralık sanırımm oğluma cicili bi ticker yapar mısın teyzesi..........
ayyy Arzu biz de son hazırlıkları tamamlıyoruz annemle 2 gündür.. Seçille de onu konuşuyorduk. beşikler hazır "Arya gel üstüme uzan" diyor =))) kalan herrrşeyi yıkadık ütüledik falan... hazstane çantalarını tekrar düzenledim.. çok çılgın heyecanlar kız bunlar oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiyiyim berna, evde öööyle oturuyorum.. tıkın babam tıkın.. annem dakika başı arayıp yeme sakın diyip duruyor.. kaydirigubbakcemile3 bebeğimin, yorganlarını çarşaflarını yıkadık bizde annemle cumartesi pazar, kalan kıyafetleri de yıkadık.. odası da hazır bir halımız yok.. prensimizi bekliyoruz Allahın izniyle..
öyle işte.. hurma ladım bende hurmaya başladım, biraz az kilo almıştı.. gerçi dr. normal dedi ama gel bunu bana anlat.. iki haftada 170 gr çok az.. keşke yakınlarda olanlarınız olsa da gidip gelsek ya.. demin ne kadar istedim, yanımda biri olsa diye.. sohbet etsem şöyle kafadar.. annem de çalışıyor benim.. yalnız yalnız oturuyom bööyle.. can sağolsun napalım
eveeeeeeeeeeeeeeeetttslm şekerler iyi güzel ağzısız ve sancısız bir hafta diliyorummm...gece uyuyamamanın dışında inşallah herkes iyisir...benim haftaya bu saatletler inşallah bebişim kucağımda olacak...nasıl heyecan var anlatamam...artık geri sayım resmen başladııııııııııı....
selammm cicimmmmmm kaydirigubbakcemile5mrb arkadaslar gerci mrblarım havada kalıyo genelde ama burası olmadanda yapamıomm:))
he beeyaaaaaa.. az kaldı Ebru.... lülülülülülü 2li testini yaptırdın mı? sengözlerimebaksanab hihoyyytOff of benim de arkadaşlarım çalışıyor. Çok samimi arkadaşlarım zaten başka şehirlerde yaşıyor. Ben de yalnız yalnız oturuyorum bütün gün evde. Bir televizyon bir bilgisayar başka bir şey yok. Dışarı çıkayım desem beş dakikada bir bulduğum her yere çökmem gerekiyor tuvalet de cabası.
Bir de nefes darlığı başladı geçen haftadan beri oğlan sıkıştırıyor herhalde diyaframa doğru. Hayırlısıyla bir alsaydık şu bebişleri kucağımıza.
Bernaaaaaaaa şafak sekiz mi kıııızzz. Benimki de öyle çok büyük ihtimal.
ben de istiyorum ama o perde olayı çok gerzekçe yaa.. koymasalar olmuyor mu acaba? ben de dicem dr.a koymayın kardeşim ben çıkar çıkmaz mosmor Aryayı görmek istiyorummmmmSeçilll inşallah haftaya bu saatlerde sağlıkla kucağında olacak oğluşun.
Sen genel mi epidural mi yaptıracaksın anesteziyi?
Ben epidural istiyorum mutlaka ama tek korkutan şey böyle sedyeye dümdüz yatırıyorlar ya nefes alamıyorum ben dümdüz yatınca mutlaka başım yüksekte olacak. Bunu konuşmam lazım anestezi uzmanıyla.
Bebeğimin çıkış anını görmek istiyorum mutlaka.
Merhabalar hoşgeldin. Seninki kaç haftalık oldu? Cinsiyeti nedir?
Arkadaşım merhabalarına cevap bekleme katıl gitsin sohbete. vereliniortak
Zaten bu aralar buralar iyice sessizleşti.
oldu mu ticker?mrb arkadasım muhabbete birdende girememki pat diye önce mrb diyorum ama neyse:))
benim 34+4 günlük oğlum ya kendime ticker yapamadım gitti....bana yardımcı olacak biri varmıııııııı:gitme:
merhabaaaa anneleeeeer a.s.
nasılsınız yavrular nasıl?
uykusuz ağrılı bir gecenin ardında yorgunum ben.
eminim çoğunuzda benim gibidir
heyecan arttı büyük günümüz yaklaştıkça :bbo:
dahada artacak muhtemelen delikafadulden
bu arada elde ağrı parmak uclarında ellerde uyuşma hamilelikte sık rastlanılan genelde hamilelik sonrası geçen (küçük bi ihtimalde olsa kalabiliyoda) sinir sıkışmasıymış.
bendede var aynı rahatsızlık(
ayyy Arzu biz de son hazırlıkları tamamlıyoruz annemle 2 gündür.. Seçille de onu konuşuyorduk. beşikler hazır "Arya gel üstüme uzan" diyor =))) kalan herrrşeyi yıkadık ütüledik falan... hazstane çantalarını tekrar düzenledim.. çok çılgın heyecanlar kız bunlar oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
muhabbet konusunda da biz varız ya kızz.. aa ne gerek ses duymaya.. yetioz bak monitörden monitöre :lepi:
eveeeeeeeeeeeeeeeettt
son 7 Arda beyyyy alkisalkisalkis
gece uyuyamıyoruuummmmmm kafamçokkarıştısenağlama
selammm cicimmmmmm kaydirigubbakcemile5
he beeyaaaaaa.. az kaldı Ebru.... lülülülülülü 2li testini yaptırdın mı? sengözlerimebaksanab hihoyyyt
ben de istiyorum ama o perde olayı çok gerzekçe yaa.. koymasalar olmuyor mu acaba? ben de dicem dr.a koymayın kardeşim ben çıkar çıkmaz mosmor Aryayı görmek istiyorummmmm
oldu mu ticker?
he beeyaaaaaa.. az kaldı Ebru.... lülülülülülü 2li testini yaptırdın mı? sengözlerimebaksanab hihoyyyt
ben de istiyorum ama o perde olayı çok gerzekçe yaa.. koymasalar olmuyor mu acaba? ben de dicem dr.a koymayın kardeşim ben çıkar çıkmaz mosmor Aryayı görmek istiyorummmmm
çok saol cnm ya bende bitürlü becerememiştim :1hug:
ayyy Arzu biz de son hazırlıkları tamamlıyoruz annemle 2 gündür.. Seçille de onu konuşuyorduk. beşikler hazır "Arya gel üstüme uzan" diyor =))) kalan herrrşeyi yıkadık ütüledik falan... hazstane çantalarını tekrar düzenledim.. çok çılgın heyecanlar kız bunlar oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
muhabbet konusunda da biz varız ya kızz.. aa ne gerek ses duymaya.. yetioz bak monitörden monitöre :lepi:
eveeeeeeeeeeeeeeeettt
son 7 Arda beyyyy alkisalkisalkis
gece uyuyamıyoruuummmmmm kafamçokkarıştısenağlama
selammm cicimmmmmm kaydirigubbakcemile5
oldu mu ticker?
aslında kafama takılan bişey var gecen hafta yani 33+6 da doktor kontrolünde oğlum 2460 gramdı boyuda 45.5 du ama benle aynı olan bikaç arkadasın 3 kilo ya birininde 2800 falan acaba bizim bebiş küçükmü biraz gerci doktor ii dedi ama canım sıkıldı yaaaaaaaaa
ben de becerememiştim sonunda öğrendim :)))))) beğendiysen güle güle kullanın bu arada doğumlarımız aynı benim de ya 23 ya 24 aralık normal istiyorum gerçi o yüzden pek belli olmaz
yaaaa 8 gün mü ayyyy heyecana bak Allah rahat ve sağlıklı bir doğum nasip etsin ne güzel bebiş geliyooooooooooooooooooooo:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?