2009 Aralık Anneleri

Seçilll inşallah haftaya bu saatlerde sağlıkla kucağında olacak oğluşun.
Sen genel mi epidural mi yaptıracaksın anesteziyi?
Ben epidural istiyorum mutlaka ama tek korkutan şey böyle sedyeye dümdüz yatırıyorlar ya nefes alamıyorum ben dümdüz yatınca mutlaka başım yüksekte olacak. Bunu konuşmam lazım anestezi uzmanıyla.
Bebeğimin çıkış anını görmek istiyorum mutlaka.

mrb arkadaslar gerci mrblarım havada kalıyo genelde ama burası olmadanda yapamıomm:))

Merhabalar hoşgeldin. Seninki kaç haftalık oldu? Cinsiyeti nedir?
Arkadaşım merhabalarına cevap bekleme katıl gitsin sohbete. vereliniortak
Zaten bu aralar buralar iyice sessizleşti.

mrb arkadasım muhabbete birdende girememki pat diye önce mrb diyorum ama neyse:))
benim 34+4 günlük oğlum ya kendime ticker yapamadım gitti....bana yardımcı olacak biri varmıııııııı:gitme:

seçil bağlantım koptu ya o kadar da yazmıştım..
teyzesi benim oğlumda iyi maaşallah.. hurmaları götürmeye başladık oğlumla, inşallah işe yarar..
günde kaç tane yiyorsun,

mrb arkadasım muhabbete birdende girememki pat diye önce mrb diyorum ama neyse:))
benim 34+4 günlük oğlum ya kendime ticker yapamadım gitti....bana yardımcı olacak biri varmıııııııı:gitme:

merhaba canım yardım edeyim ama doğum 23 aralık mı

Bu arada gÜnaydın kızlarrrrrrr ben de ıŞımın baŞına geldım sabahtan dr ıstedıĞı tahlıller ıÇın saĞlık ocaĞına gıttım nasıl kalabalık ÖksÜrenler hapŞıranlar kocıŞ hemen Çıkardı benı ordan eve bıraktı 1 saat sonra tekrar ıttık neyse verdık kanlarımı dÖndÜk aman dıkkatlı olun herkes hasta (((( burcu ıyı haberlerle dÖnersın ınŞallah arzucum keŞke yakın olsan 2 hafta sonra bende Çıkıyorum ızıne ama karŞıda oturuyorsun deĞıl mı

merhabaaaa anneleeeeer a.s.
nasılsınız yavrular nasıl?
uykusuz ağrılı bir gecenin ardında yorgunum ben.
eminim çoğunuzda benim gibidir
heyecan arttı büyük günümüz yaklaştıkça :bbo:
dahada artacak muhtemelen delikafadulden
bu arada elde ağrı parmak uclarında ellerde uyuşma hamilelikte sık rastlanılan genelde hamilelik sonrası geçen (küçük bi ihtimalde olsa kalabiliyoda) sinir sıkışmasıymış.
bendede var aynı rahatsızlık(

ayyy Arzu biz de son hazırlıkları tamamlıyoruz annemle 2 gündür.. Seçille de onu konuşuyorduk. beşikler hazır "Arya gel üstüme uzan" diyor =))) kalan herrrşeyi yıkadık ütüledik falan... hazstane çantalarını tekrar düzenledim.. çok çılgın heyecanlar kız bunlar oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

muhabbet konusunda da biz varız ya kızz.. aa ne gerek ses duymaya.. yetioz bak monitörden monitöre :lepi:
eveeeeeeeeeeeeeeeettt

son 7 Arda beyyyy alkisalkisalkis

gece uyuyamıyoruuummmmmm kafamçokkarıştısenağlama
mrb arkadaslar gerci mrblarım havada kalıyo genelde ama burası olmadanda yapamıomm:))
selammm cicimmmmmm kaydirigubbakcemile5
he beeyaaaaaa.. az kaldı Ebru.... lülülülülülü 2li testini yaptırdın mı? sengözlerimebaksanab hihoyyyt
ben de istiyorum ama o perde olayı çok gerzekçe yaa.. koymasalar olmuyor mu acaba? ben de dicem dr.a koymayın kardeşim ben çıkar çıkmaz mosmor Aryayı görmek istiyorummmmm
oldu mu ticker?

slm şekerimmmm

hakkaten yyaa..

dr. sordu bi sıkıntı var mı diye..

dedim kaç gündür uyuyamıyorum.. 2 haftadır yani kaç gündür dediğim de..

dedim zombi gibiyim... yolda gelirken 15 dk uyuyakalmışım da sevindim dedim... tabi napsın adam uyku ilacı mı versin...

saol canım arkadas yardım etti saolsun yaaaaaa senin baya az kalmış allah kurtarsın kardes:))allahım hepimize o güzel günü yaşamayı nasip etsin inşşşşş

aslında kafama takılan bişey var gecen hafta yani 33+6 da doktor kontrolünde oğlum 2460 gramdı boyuda 45.5 du ama benle aynı olan bikaç arkadasın 3 kilo ya birininde 2800 falan acaba bizim bebiş küçükmü biraz gerci doktor ii dedi ama canım sıkıldı yaaaaaaaaa

Eheheheh ikili üçlü dörtlüyü bile yaptırdım Bernacığım. lülülülülülü

O perdeyi koymazlarsa sen de görürsün kız kesilip biçildiğini dayanabilecek misin ona?
Bir de tepedeki ışıklardan yansıyormuş birisi öyle yazmıştı oradan seyrettim her aşamasını demişti.
Yavv ilk çıkınca çooook acaip oluyorlar böööyle yaratık gibi buruş buruş şiş bi şey.
Ayy heyecan yaptım bak yine.

çok saol cnm ya bende bitürlü becerememiştim :1hug:

ben de becerememiştim sonunda öğrendim :)))))) beğendiysen güle güle kullanın bu arada doğumlarımız aynı benim de ya 23 ya 24 aralık normal istiyorum gerçi o yüzden pek belli olmaz

yaaaa 8 gün mü ayyyy heyecana bak Allah rahat ve sağlıklı bir doğum nasip etsin ne güzel bebiş geliyooooooooooooooooooooo :ecrin_bebek:

Doktor iyi dediyse hiiiççç canını sıkma. Birincisi bu bebeklerin kiloları çok geniş bir yelpazede normal sayılıyor. Alt ve üst sınır bayağı bir farkedebiliyor. O yüzden diyorlar ya birbirinizle sakın kıyaslamayın diye.
ıkincisi bu kilo ölçümleri baş ve karın çapının ölçülerine göre hesaplanıyor ve her zaman doğru sonucu vermiyor.
O yüzden eğer haftasıyla uyumluysa üç aşağı beş yukarı olması hiç mühim değil. Zaten bir uyumsuzluk olsa doktor söyler mutlaka gelişme geriliği var diye. Böyle bir şey demediğine göre boşuna kendini üzme canım.

selam kızlaar
herkes iyi gördüğüm kadarıyla
ben yine çok hastayım yatıyorum..Bidaha hasta olmayayım diye iznede çıktım ama nafile korkuyorumda bu hastalıkların bebişe bi zararı olurmu diye(
seçiiiil bernaaa çok az kaldı bebişleri görmenize ne güzel ya...hayırlısıyla alın kucaklarınıza inşallah
arzuu sen karar verdinmi doğum şekline ben heran cayabilirim normal doğumdan..

saol canım çok güzel oldu:))
buarada normal doğum düşünenlerin cesaretine hayranımmm ben bu konuda korkak çıktım ilk5 ay normal diyodum fakat gün yakalstıkca tırstım bide gecen nstye girdiğimde yantaraf doğumhaneydi çığlıklar falan derken dahada korktum eşimde spinal sezeryandan yaanaa...bakalım canım allahım hepimizeede kolaylık versin..............aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…