2009 Aralık Anneleri

teşekkur derim kızlar süt arttırıcı bilgiler için
umarım işe yararlar
en çok sogan dediler banada ama internette sogan gaz yapar çocuga yazıyor
humana çay içiyorum bu arada doktor 2 saatte bir uyanıp sağ dedi
bakalım inşallah artar

Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

aman dilek dikkat et yedıklerınede yat dınlen bol bol

gunun belli olmuş hayırlı olsun canım
inşallah saglıkla kucagına alacaksın
kızımın arkadasları geliyor önumuzdekı haftadan itibaren :1hug:

limonlu cay istim bsiyeler yedim uzandim dinleneyim diye kalktim olcumde cok az dusmus yukselmesin diye ne yiyecegimide bilmiyorum bugun kizimda cok hareketli degil yarin bi doktora gitseydim hayirlisiyla

canım bulgur aşırı süt yapar deneyimlerime dayanarak söylüyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah seni ne yapsın emi kız korkudan doğurmamamk olur mu kaydirigubbakcemile3

slm kızlar sadece slm vermek için uğradım hepinizi kokulu kokulu öpüyorum yarın görüşürüz..ii geceler....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah seni ne yapsın emi kız korkudan doğurmamamk olur mu kaydirigubbakcemile3

NAAPIYIM MELIKE YAA
KAFAYI YIYCEM ARTIK DUSUNMEKTEN,DOKTORUM DESEN ZATEN ALLAHLIK NAPICAMI SASIRDIM gamyoncuiremsu

günaydııınnn annişler....opuyorumnanaktan
eşim işe gidince uyku tutmadı... sabah sabah hep aynı haberleri izlemekten sıkıldım. size bakayım dedim ama herkes uykuda sanırımfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
of yaaa gece zaten zor uyuyorum sabahın köründe de uyanıyorum....:gitme::gitme::gitme:
bari kızıma örgü öreyim de vakit geçsin...

gunaydin seker bugun bende erken kalktim 9da doktor randevum var buraya bakmadan gitmedim gece bende zor zar uyuyom ya hic deme ör bakalim annesi sicak sicak giysin kizin:hulya::hulya:

Valla Hande bende senin gibi dusunuyorum . Ben halimden memnunum alistimda boyle dev gibi dolanmaya . Hem hamileyim diye cevreden ilgi de var. Ben ilkokula gelince dogurmak istiyorum.

gunaydin seker bugun bende erken kalktim 9da doktor randevum var buraya bakmadan gitmedim gece bende zor zar uyuyom ya hic deme ör bakalim annesi sicak sicak giysin kizin:hulya::hulya:

evde boş bos oturuyoruz bari elim iş görsün diye uğraşıyorum... çok da şirin oluyor. bir gün üşenmeyip eklerim fotoğraflarını. tabi becerebilirsem... :kedi:
annesi sen de git bakalım doktora bebişin nasılmış... iyi haberlerini bekliyoruz....

günaydın kızlar :) benim de acayip el bileklerim ağrıyor kızlar ya . sabah kalkınca falan özellikle.doktora sorucam gidince. sizler nasılsınız.ohh örün bakalım ben anlamıyorum örgüden, sevmiyorum da , siz ne güzel örüyorsunuz.benim de annemle kaynanam bir sürü şey örüyor.ben rahatım :)

günaydın :))

canım örenler bravo walla bende öremiyorum sadece düzmdüz örgü oda genellikle paspas oluyo :))
ben bebek için örgü tercih etmiyorum zaten, ciltleri çok hassas olduğu için daha çok hazır alıyorum....

Evet o bende de var . Bende bugun gidince sorcam. Agriya uyaniyorum surekli .Ustune filan yatiyorum sandim once ama yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…