inşallah bir şey olmaz merak etme çatı muayaenesine odaya bakmaya falan erken değilmi
Anaam aynı yerde miyiz şimdi bizyerimseniben
Levent Kansıza gidiyorum sen?
beni cagirdilar bu persembe nasil bisey bilmiyom gelince anlatirim internette arastiripta kendi kendimi korkutmak istemiyomm
minayı ılk defa kucagıma verdıler emzır dedıler
ay çok heyecanlandım tutmayı bıle bılmıyorken emzır dıye kucagımdaydı ama gerçekten tecrubeye gerek yokmuş kaptı kızım gogsumu hemenn hemşireler arada ugrayıp baktıgında dedım bilmiyorum
benım ılk bebegım dogrumu tutuyorum
aslında tam dogru tutmamışım gösterdıler dogrusunu ama bızım kız kendı işini kendı görmuş çoktan
ay anlatılmaz bir duyguydu çok degişik birşey
ama emzırıken elımde tutarken cıgerlerındekı hırıltıyı hıssettım resmen içim tuhaf oldu
inşallah o da geçer daha iyi olur kızım
hiçbirşey kalmaz cigerlerınde
evet yaaaa ama heryerde bir ereğlili bulunur biliyosunben burda emin beye gittim eşi benim samimi arkadaşım:) ama doğum ankarada olucak kısmetse doktorum orda ...ben de ankaralıyım evlenip geldim buraya....
sen nerde yapıcan doğumu ve ne zaman kısmetse??
Ben de doğma büyüme buralıyım ama aslen Boluluyuz.Benim eşim de Ankaralı.
Ben burda Levent Bey de yapacam doğumu o da devlette olduğu için devlette olacak büyük ihtimalle de sezeryan olacak.O da 10-20 Aralık arası olur dedi dr.Tam kesin değil.Bana kalsa son ana kadar beklesin.Senin ne zaman?Sezeryan olacak herhalde Yerini kararlaştırdığına göre[/QU
evt canım benim 10 yaşında bir de kızım var ve okuldan geri kalmaması için, buna sez.kararı verdik...kısmetse 2 aralıkta olucak.... devlet çok güzelleşmiş burdada ben geçen gün böbrek sancısı çektim saolsun emin beyde hemen yatış verdi, devlette özel bir odada yattım baya temiz ve güzeldi :) bide herhalde türkiyedeki en güzel manzaralı hastanedir bizim burası :))
Ben de doğma büyüme buralıyım ama aslen Boluluyuz.Benim eşim de Ankaralı.
Ben burda Levent Bey de yapacam doğumu o da devlette olduğu için devlette olacak büyük ihtimalle de sezeryan olacak.O da 10-20 Aralık arası olur dedi dr.Tam kesin değil.Bana kalsa son ana kadar beklesin.Senin ne zaman?Sezeryan olacak herhalde Yerini kararlaştırdığına göre[/QU
evt canım benim 10 yaşında bir de kızım var ve okuldan geri kalmaması için, buna sez.kararı verdik...kısmetse 2 aralıkta olucak.... devlet çok güzelleşmiş burdada ben geçen gün böbrek sancısı çektim saolsun emin beyde hemen yatış verdi, devlette özel bir odada yattım baya temiz ve güzeldi :) bide herhalde türkiyedeki en güzel manzaralı hastanedir bizim burası :))
Allah bağışlasın kızını.Şimdi neyin olacak?Az kalmış senin de günün.
Evet deniz manzaralı hastane:) Ben enson 3,5 yıl önce gördüm ablamın doğumunda.O da aynı dr.a gitmişti memnundu ben de memnunum.Ben de özel odaya çıkacam zaten iyi olur inş.herşey.Ben de hem zaman çabuk geçsin istiyorum hem bebek son ana kadar dursun büyüsün istiyorum:) Ay çok heyecanlı ya.
Buarada saçma olacak ama kızın hangi okula gidiyor?Ablam öğretmen de benim.
Allah bağışlasın kızını.Şimdi neyin olacak?Az kalmış senin de günün.
Evet deniz manzaralı hastane:) Ben enson 3,5 yıl önce gördüm ablamın doğumunda.O da aynı dr.a gitmişti memnundu ben de memnunum.Ben de özel odaya çıkacam zaten iyi olur inş.herşey.Ben de hem zaman çabuk geçsin istiyorum hem bebek son ana kadar dursun büyüsün istiyorum:) Ay çok heyecanlı ya.
Buarada saçma olacak ama kızın hangi okula gidiyor?Ablam öğretmen de benim.
amin canım hepsini ....şimdi de oğluş olucak Allah ın izniyle :)) est neden saçma olsun :) Duru ted de okuyo 4. sınıfta ablan nerde öğrtm??
selam kıslar..ya beşiğe yaatak alıcaz da nerden alıcaz hıç bılmıyorum...yanı bellonada ıstıkbalde varmıdır 60 a 120 olculerınde yatak??ya da sızın bıldığınız yerler var mı uygun alabıleceğim..ınternetten alışverış yapamıyoruz kredı kartı yuzunden...acaba nereye gıtsek bana bı kaıl verın...
işbir yatağın sıtesıne baktım 150 mılyon dıyo pahalı geldı bana ama,,bu cıvarlarda mı yatak fıyatları.
amin canım hepsini ....şimdi de oğluş olucak Allah ın izniyle :)) est neden saçma olsun :) Duru ted de okuyo 4. sınıfta ablan nerde öğrtm??
OO ne kadar güzel maşallah canım bir kız bir erkek.Allah kucağına almayı nasip etsin uzun ömürler versin inş.Ben de çok istiyorum bir kız,bir erkek.Nasip..Ablam cumhuriyette canım yerimseniben
Biz istikbalden aldık 70e 140 ölçüsü.90 TL civarıydı.
aaa cok ıyıymışş,,ben sıtesıne baktım goremedım bebe yatağı...o zaman ıstıkbale gıdıp bakalım bız,,saol canım
OO ne kadar güzel maşallah canım bir kız bir erkek.Allah kucağına almayı nasip etsin uzun ömürler versin inş.Ben de çok istiyorum bir kız,bir erkek.Nasip..Ablam cumhuriyette canım yerimseniben
amin canım hepimize hayırlısıyla ....Allah sana da nasip etsin inş.....canım duru hastaydı zaten şimdide ateşlendi ben ona bakıyım biraz iyi geceler, memnun oldum...öpüyorum...
Evet canım dediğin pahalıymış senin.Biz de sipariş verdik yeni, ellerinde yokmuş çok satılmadığı için gelir birhafataya kadar dediler.Belki oyüzden sitede yoktur..
amin canım hepimize hayırlısıyla ....Allah sana da nasip etsin inş.....canım duru hastaydı zaten şimdide ateşlendi ben ona bakıyım biraz iyi geceler, memnun oldum...öpüyorum...
Ben de memnun oldum.inş.Çok geçmiş olsun kızına.İyi geceler ben de yatıyorum artık görüşmek üzere..
selam kıslar..ya beşiğe yaatak alıcaz da nerden alıcaz hıç bılmıyorum...yanı bellonada ıstıkbalde varmıdır 60 a 120 olculerınde yatak??ya da sızın bıldığınız yerler var mı uygun alabıleceğim..ınternetten alışverış yapamıyoruz kredı kartı yuzunden...acaba nereye gıtsek bana bı kaıl verın...
işbir yatağın sıtesıne baktım 150 mılyon dıyo pahalı geldı bana ama,,bu cıvarlarda mı yatak fıyatları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?