2009 Aralık Anneleri

inşallah bir şey olmaz merak etme çatı muayaenesine odaya bakmaya falan erken değilmi

canim hastane bize 1 saat uzaklikta ya eger normal dogum yapamicaksam sezeryan tarihi vermek icin bide gitmisken odalara falan bakicam sik sik gidilmiyo cunku 1 saat uzaklikta ya

Anaam aynı yerde miyiz şimdi bizyerimseniben
Levent Kansıza gidiyorum sen?

evet yaaaa ama heryerde bir ereğlili bulunur biliyosun ben burda emin beye gittim eşi benim samimi arkadaşım:) ama doğum ankarada olucak kısmetse doktorum orda ...ben de ankaralıyım evlenip geldim buraya....

sen nerde yapıcan doğumu ve ne zaman kısmetse??

ahhhh benim canlarım yaaaa .....buraya her yazışın da burnumun direği sızlıyo pelincim....Allah ım sana kucağından hiç indirmeyeceğin zamanlarıda göstericek inş.

Ben de doğma büyüme buralıyım ama aslen Boluluyuz.Benim eşim de Ankaralı.
Ben burda Levent Bey de yapacam doğumu o da devlette olduğu için devlette olacak büyük ihtimalle de sezeryan olacak.O da 10-20 Aralık arası olur dedi dr.Tam kesin değil.Bana kalsa son ana kadar beklesin.Senin ne zaman?Sezeryan olacak herhalde Yerini kararlaştırdığına göre

selam kıslar..ya beşiğe yaatak alıcaz da nerden alıcaz hıç bılmıyorum...yanı bellonada ıstıkbalde varmıdır 60 a 120 olculerınde yatak??ya da sızın bıldığınız yerler var mı uygun alabıleceğim..ınternetten alışverış yapamıyoruz kredı kartı yuzunden...acaba nereye gıtsek bana bı kaıl verın...
işbir yatağın sıtesıne baktım 150 mılyon dıyo pahalı geldı bana ama,,bu cıvarlarda mı yatak fıyatları.

Ya ben gece birşeyler yemeden yatamaz oldum çok acıkıyorum.Bakalım yarın yine kilo yüzünden biraz azar yer de gelirim yine yiyorumakannehir

Biz istikbalden aldık 70e 140 ölçüsü.90 TL civarıydı.

aaa cok ıyıymışş,,ben sıtesıne baktım goremedım bebe yatağı...o zaman ıstıkbale gıdıp bakalım bız,,saol canım

Evet canım dediğin pahalıymış senin.Biz de sipariş verdik yeni, ellerinde yokmuş çok satılmadığı için gelir birhafataya kadar dediler.Belki oyüzden sitede yoktur..

Evet canım dediğin pahalıymış senin.Biz de sipariş verdik yeni, ellerinde yokmuş çok satılmadığı için gelir birhafataya kadar dediler.Belki oyüzden sitede yoktur..

gordum şimdi sıtede...ama 60 a 120 olçusu yoktu..yarın bende bı arıyım bakıyım o olçulerdee yatakları mevcut mu,eger varsa gıtmeye gerek yok ozamn,,soylerız getırırler heralde.

ben de 40 a 85 aramıştım yarı ortopedik aama bulamayınca brda özel yaptırdım ama uygunoldu 60 tl ye 3 günde teslim ettiler çok güzel olduuu..

günaydın kızlar. mina için çok sevindim. daha iyi haberlerini de alırız inşallah. yanındaki yavrucuğa da allah şifa versin, çok üzüldüm.rabbim ailesinede sabırlar versin.

günaydın kızlar bugün benim temizlik günüm offfffff ayaklarım geri geri gidio valla.....eşim illa bayan çağır dio ama ben başka birinin yaptığı temizliği içime sindiremiom bi tek annemin yaptığı temiz gelio eşimde bana kızıo süpürgeden sonra belim çok ağrıo ya sizinde mi öle............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…