2009 Aralık Anneleri

günaydın millet..:lepi:
bu sabah derin derin uyurken oğlum uyandırdı beni, öyle bir tekme salladıki valla, kalk babama kahvaltı hazırla der gibiydi..alkisalkisalkis

günaydın arkadaşlar.benim kızım da acıktı sanırım erkenden kaldırdı beni.kahvaltımızı ettik , kkya geldik

Günaydın herkese.
Ben temizlik yapmayalı aylar oluyor. Hele de süpürge hiç yapamıyorum son zamanlarda özellikle zorlamamak gerekiyor, ben ne zaman süpürge yapsam kasıklarım ağrıyordu.
Haftada bir kadın geliyor bana da gerçi benim de pek içime sinmiyor kendim yapmayınca ama ne yapayım dayanamıyorum artık.

kızlar maaşallah diyin önce.. pelin minayı hastaneden eve getirmek için yola çıktı..:hooray::teytey::dance:hihoyyyt

kızlaaaarrrr, tam nete giriodum tele bakayım dedim..

Mina'mız eve çıkacakmışşş

şaaapppiiiiiii

maşallllaaahhh CAPON KUZUMA BENıııMMM!!!

bu arada kısmetse tam 1 hafta sonra ben de bebişime kavuşacağım aha da bu saatlerdeeeeeee

herkese günaydın

günaydın berna.. evet sabah sabah pelin iç,mizi aydınlattı ya.. evet sende haftaya bu zamanlar kuzucunu koklıycaksın.. hoşgeldin arya diceksinnn.. hayırlısıyla inşallah.. ay ne güzeeelll.. ya benim daha çoook vaarakannehir

mina için hayrlısı olsun.darısı bizim doğacak bebeklerimize :))

Günaydın kızlar ,

Minaya çok sevindim Allahımıza şükür zemuszemus
benim kızım hala hasta canım sıkılıyor çok ya ...dün gece 5 e kadar başındaydım 39.2 ye kadar çıktı ateşi....galiba domuz gribi denilen şey bu...gerekli tedavileri uyguluyoruz ama yine de çok can sıkıcı...kıyamam gözler çakmak çakmak bakıyo...yazık ateşi çıkıncada çok panik yapıyo nasıl ağlıyo....bu alçak medya olayı o kadar büyüttüki küçüück çocuklara ölüm korkusunu aşıladılar (((

burda duaların gücünü hep birlikte gördük...benim kuzuma da dua edin bir an önce toparlansın nolur....

Allah razı olsun hepinizden şimdiden....

aaa canım 24,5 kızın mı hasta canım neyi var. ben bilmiyorum geçen yazdım gene görmedin galiba senin msj bölümüne çok geçmiş olsun canım ya.kesin tanı kondu mu domuz gribi diye

burcu canım Allah şifa versin yavruna.. inşallah hemen iyileşir.. canım ya:teselli:

kızlar maaşallah diyin önce.. pelin minayı hastaneden eve getirmek için yola çıktı..:hooray::teytey::dance:hihoyyyt

Ayyyyyyyy ne kadar güzel bir haber buuuuuuuuuu çok sevindim:teytey:hihoyyyt
Maşallah Mina'ya toparladı kendini iyileşti.Pelin ne mutludur şimdi
Bernacım senin de az kaldı canım yaa.Allah yardımcın olsun.Benim daha bir ayım var.Ama bugün oğlumu görmeye gidecem:sm_cool:

A çok yükselmiş ateşi,çok geçmş olsun.Biran önce iyileşir inş.Domuz gribi teşhisi kondu mu ki? Belki mevsimsel bir griptir.

aaa canım 24,5 kızın mı hasta canım neyi var. ben bilmiyorum geçen yazdım gene görmedin galiba senin msj bölümüne çok geçmiş olsun canım ya.kesin tanı kondu mu domuz gribi diye

canım görmedim şimdi sen söleyince baktım pardon bu kk çok karışık geliyo bana hastaneye götrüp tahlil falan yaptırmadım açıkçası...okul doktorunun teşhisi bu...sınıflarında 15 çocuk yok...cmt-pazar başladı ...ateş çok yükselmedi, ama dün gece yükselti işte antibiyotik, ateş düşürücü herşeyi veriyorum ama herhalde 3-4 gün hükmünü yapıcak

işte ben bu hastalık dönemlerinde vazgeçmiştim 2. bebekten :)) ama bizim küçük ömer bey dinlemedi beni geliyo Allah ın izniyle :))

A çok yükselmiş ateşi,çok geçmş olsun.Biran önce iyileşir inş.Domuz gribi teşhisi kondu mu ki? Belki mevsimsel bir griptir.

canım okulun doktoru sölüyo şu anda olan bütün gripler domuz gribi die yine de bilmiyorum...burdada hastaneye götürüp o psikolojiye sokmak istemiyorum, sonuçta öle de olsa tedavi aynı ...

eğer uzarsa Ankara ya gidicem (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…