kızlaaaarrrr, tam nete giriodum tele bakayım dedim..
Mina'mız eve çıkacakmışşş
şaaapppiiiiiii
maşallllaaahhh CAPON KUZUMA BENİİİMMM!!!
bu arada kısmetse tam 1 hafta sonra ben de bebişime kavuşacağım aha da bu saatlerdeeeeeee
herkese günaydın
hoşgeldin canımç. ay kimsecikler yok ayol nerde milletherkese gunaydınn
canım sıkıldı ya.. bugün burası öyle sessizkine oldu meybon :))
burcu canım Allah şifa versin yavruna.. inşallah hemen iyileşir.. canım ya:teselli:Günaydın kızlar ,
Minaya çok sevindim Allahımıza şükür zemuszemus
benim kızım hala hasta canım sıkılıyor çok ya ...dün gece 5 e kadar başındaydım 39.2 ye kadar çıktı ateşi....galiba domuz gribi denilen şey bu...gerekli tedavileri uyguluyoruz ama yine de çok can sıkıcı...kıyamam gözler çakmak çakmak bakıyo...yazık ateşi çıkıncada çok panik yapıyo nasıl ağlıyo....bu alçak medya olayı o kadar büyüttüki küçüück çocuklara ölüm korkusunu aşıladılar(((
burda duaların gücünü hep birlikte gördük...benim kuzuma da dua edin bir an önce toparlansın nolur....
Allah razı olsun hepinizden şimdiden....
kızlar maaşallah diyin önce.. pelin minayı hastaneden eve getirmek için yola çıktı..:hooray::teytey::dance:hihoyyyt
kızlaaaarrrr, tam nete giriodum tele bakayım dedim..
Mina'mız eve çıkacakmışşş
şaaapppiiiiiii
maşallllaaahhh CAPON KUZUMA BENİİİMMM!!!
bu arada kısmetse tam 1 hafta sonra ben de bebişime kavuşacağım aha da bu saatlerdeeeeeee
herkese günaydın
Günaydın kızlar ,
Minaya çok sevindim Allahımıza şükür zemuszemus
benim kızım hala hasta canım sıkılıyor çok ya ...dün gece 5 e kadar başındaydım 39.2 ye kadar çıktı ateşi....galiba domuz gribi denilen şey bu...gerekli tedavileri uyguluyoruz ama yine de çok can sıkıcı...kıyamam gözler çakmak çakmak bakıyo...yazık ateşi çıkıncada çok panik yapıyo nasıl ağlıyo....bu alçak medya olayı o kadar büyüttüki küçüück çocuklara ölüm korkusunu aşıladılar(((
burda duaların gücünü hep birlikte gördük...benim kuzuma da dua edin bir an önce toparlansın nolur....
Allah razı olsun hepinizden şimdiden....
aaa canım 24,5 kızın mı hasta canım neyi var. ben bilmiyorum geçen yazdım gene görmedin galiba senin msj bölümüne çok geçmiş olsun canım ya.kesin tanı kondu mu domuz gribi diye
A çok yükselmiş ateşi,çok geçmş olsun.Biran önce iyileşir inş.Domuz gribi teşhisi kondu mu ki? Belki mevsimsel bir griptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?