di mi yaa ben de diyorum maşallah Arda'ya diye. hop ettirdi hepimizi ama nasıl da kuzu kuzu bekledi günlerini yaa.. Allahım hepsini nzarlardan korusun... sağlık sıhhat versin yaa!
Selm kızlar nasılsınız İÇİm İÇİme sıĞmıyorrrrr saatler kaldıııı bebİŞe kavuŞmama
yok kııızzzz güneş mmüneş maşallahh. dün baya yağmur yağmış Bursada kardeşim diodu.. inan burda daha ii hava.. aman Seçil şu doğuma kadar havalar böyle olsun da inşş. yollar kaygan maygan olmasın ya..
ya burcu ne yaptı acaba, kontrolü vardı
40 haftayı doldurmuş olacaksın demek berna.. ya ben sezeryanı 38 de filan alıyolar diye biliyordum ama öyle olmuyomuş demekkitamam annecimyavaştan ve alçaktan gideriz =)
kız ne güzel süper bi rüya o öyle.. gerçek olsun da taşsın sütler :d hahahahayyytttt
ben de dönemiyorum yaa.. geçenlerde de yazmıştım. karnıma kramp girecek diye ödüm kopuyor. bi garip olduk yaa... hakkaten hidrojenli baloonlar gibiyiz...neyse şekerim kaldı 1 hafta
fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaçta leyynnn?
amin kuzuumm...çok komik göbişim oldu berna yaa resmen plastik bi top koymuşlar gibi:bi de ben horluyormuşumm inşallah doğum sonrası geçer..yataktan sağdan sola döneyimmm derken nasıl yoruluyorum anlatamam...
aaaaa rüyamda yine oğlumu gördüm bi güzel emzirdimmmm..hatta sütüm taşıyomuşş ne güzeldi ....gel pazartesii gelll geeeeeeelllllllllllllllopuyorumnanaktan
ayy fatmacımmm beniimmmm..RABBİM yardımcın olsun inşallah hangi hst. olacak doğumm ..saat kaçta epidural mi?
ayyy ne heyecanlısındır fatmacım yarın sabahtı dimi saat kaçta? epiduralmi yapıcaksın..
fatmaaaaa, saat mi ne <aman ki doğuum yarın mıııııı
fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fatma dan sonra sırası gelen ben miyim başka günü belli olan var mı?
canım Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsinKIZLAR GELDİM TEL GELMİŞTİ ONDAN YAZAMADIM YARN SABAH 8 DE NASİPSE EPİDURALLLL OLAcakDUA EDİN BACILAR BANA.SEÇİLCİM SENİN Kİ NEZAMAN BEN KAÇIRDIM SANIRIM TARİHİ.EGEPOL HASTANESİNDE OLCAK DOĞUMMMMMM
Burcu nerdesin kız ! Duru gitmedi di mi okula bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?