2009 Aralık Anneleri

yok kııızzzz güneş mmüneş maşallahh. dün baya yağmur yağmış Bursada kardeşim diodu.. inan burda daha ii hava.. aman Seçil şu doğuma kadar havalar böyle olsun da inşş. yollar kaygan maygan olmasın ya..

di mi yaa ben de diyorum maşallah Arda'ya diye. hop ettirdi hepimizi ama nasıl da kuzu kuzu bekledi günlerini yaa.. Allahım hepsini nzarlardan korusun... sağlık sıhhat versin yaa!

amin kuzuumm...çok komik göbişim oldu berna yaa resmen plastik bi top koymuşlar gibi:bi de ben horluyormuşumm inşallah doğum sonrası geçer..yataktan sağdan sola döneyimmm derken nasıl yoruluyorum anlatamam...

aaaaa rüyamda yine oğlumu gördüm bi güzel emzirdimmmm..hatta sütüm taşıyomuşş ne güzeldi ....gel pazartesii gelll geeeeeeelllllllllllllllopuyorumnanaktan

Selm kızlar nasılsınız İÇİm İÇİme sıĞmıyorrrrr saatler kaldıııı bebİŞe kavuŞmama

ayy fatmacımmm beniimmmm..RABBİM yardımcın olsun inşallah hangi hst. olacak doğumm ..saat kaçta epidural mi?

evet canikom yaa o yüzden merak ettimm yavaş yavaş gidin bakkk ..hiç panik falan yapmayın zaten p.tesiden gideceğiniz için panik olmazsınız gerçi ama olsun yine de yavaş yavaş tamam mıı?

tamam annecim yavaştan ve alçaktan gideriz =)

kız ne güzel süper bi rüya o öyle.. gerçek olsun da taşsın sütler :d hahahahayyytttt

ben de dönemiyorum yaa.. geçenlerde de yazmıştım. karnıma kramp girecek diye ödüm kopuyor. bi garip olduk yaa... hakkaten hidrojenli baloonlar gibiyiz... neyse şekerim kaldı 1 hafta

aa tamam tamam sabah okumuştum geçmişi, burcu yazmıştı iyi olduklarını.. ya kafada gitti iyice.. ben en iyisi gidip yiyecek bişeyler alayım mutfaktan yavuuu belki moralimde aklımda yerine gelir

40 haftayı doldurmuş olacaksın demek berna.. ya ben sezeryanı 38 de filan alıyolar diye biliyordum ama öyle olmuyomuş demekki

Arzuuuu =)

sen git ye bişiler =)

kız kaç kere tickerdan dolayı muhabbet açıldı

ben sezeryan tarihine göre ayarladım kuzum.. 37-1 miyim ne...

sat 3 mart

fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaçta leyynnn?

ayyy ne heyecanlısındır fatmacım yarın sabahtı dimi saat kaçta? epiduralmi yapıcaksın..

fatmaaaaa, saat mi ne <aman ki doğuum yarın mıııııı

fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fatma dan sonra sırası gelen ben miyim başka günü belli olan var mı?

KIZLAR GELDİM TEL GELMİŞTİ ONDAN YAZAMADIM YARN SABAH 8 DE NASİPSE EPİDURALLLL OLAcakDUA EDİN BACILAR BANA.SEÇİLCİM SENİN Kİ NEZAMAN BEN KAÇIRDIM SANIRIM TARİHİ.EGEPOL HASTANESİNDE OLCAK DOĞUMMMMMM

Fatmaaaaaaaa...

ilk defa planlı programlı doğumu yapacak olan sensin.. ay bi heyecan bastı... şimdiye kadar hep şok şoktuk.. şimdi 8 oalcak bizim de kalpler küt küt olacak =)

amannnııınnn yaaa süper yaaa

KIZLAR GELDİM TEL GELMİŞTİ ONDAN YAZAMADIM YARN SABAH 8 DE NASİPSE EPİDURALLLL OLAcakDUA EDİN BACILAR BANA.SEÇİLCİM SENİN Kİ NEZAMAN BEN KAÇIRDIM SANIRIM TARİHİ.EGEPOL HASTANESİNDE OLCAK DOĞUMMMMMM
canım Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin

Burcu nerdesin kız ! Duru gitmedi di mi okula bugün?

cınımmmmmm :))

gitmedi anam ne okulu hasta uşak :S belki yarın ankaraya gidicem ....sen napıyosunnn ayyyy tam bir hafta .....banada 15 +1 gün :)) hayırlısıyla yaaaa....

öptüm şekerim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…