slm arkadaşlar bende bugün doktora gittim bebişim 2205 grm olmuş doğum hakkında konuşmak istedim ama doktorum ayın 10na çağırdı ve ozamna konuşcamızı söledi ben epidural anesteziyle sezeryan istiyorum ama çok korkuyorum çünkü kesinlikle sırt üstü yatamıyorum hemen fenalık hiissi oluyo midem bulanıyo ateş basıyo oyüzden acaba nasıl olur ne yaparım çok acı ağrı oluyomu çok mmerak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden ççoook teşekkür ederim pelin arkadaşım sanada çok geçmiş olsun ve bebişini allah en kısa zamnda sana kavuştursun koynunda uyut inşa.s.
sabırsızlanıyorum bıde korkuyorum bende
mesela su an karnım sag tarafı sertlestı basagıma adet sancısı gıbı sancı wuruyo
artık yaklastı gunler
sende kocaman olmusun bebegınle bak
az kalmıs normalmı sezeryanmı bellı mı canım
sürekli değişen bir psikolojim var artık melike.. çok zorlanıyorumcanım yapma böyle tabii ki eski halimize dönücez hemde daha da güzel olacağız geçici şeyler bunlar minicikler hele bir çıksınlar onlarla uğraşmaktan onlar ayaklanınca arkalarında koşmaktan bütün kilolar gidecek eşimin akrabasının mevlüdüne gittim 20 kilodan fazla almış bebek doğalı 20 gün olmuş 5 kilo kaldı dedi 20 günde 15ten fazla eşim dün koca..ötlü yar söyle derdini diye başladı şarkıya tabi attım kafasına yastığı
henüz belli değil doğum şekli.. hangisi hayırlısıysa o olsun ne bileyim ya.. düşününce zaten ter döküyom
allah yardımcın olsun canım.. hepimizin de yardımcısı olsun rabbim, bir nefeste doğuruverelim, hiç işey anlamadan inşallahhe anlıyom senı canım
bıde benı gor son 9 gunum artık
korkudan nereye kacayım dıyorum
annem halıme guler oldu
kocam da kızıyo bazen aglıyom cunku korkuddan
ben fena tırsagım
ama emınım allah yardım edecek hepımıze
sende korkma hemıŞeniz
inşş canımm!!! çok çabuk geçiyor be Arzu.... çooook var demegünaydın berna.. evet sabah sabah pelin iç,mizi aydınlattı ya.. evet sende haftaya bu zamanlar kuzucunu koklıycaksın.. hoşgeldin arya diceksinnn.. hayırlısıyla inşallah.. ay ne güzeeelll.. ya benim daha çoook vaarakannehir
selaaammmherkese gunaydınn
amiiinnnnnnmina için hayrlısı olsun.darısı bizim doğacak bebeklerimize :))
kız saçma saçma konuşma.... canımı sıkmaaa!Günaydın kızlar ,
Minaya çok sevindim Allahımıza şükür zemuszemus
benim kızım hala hasta canım sıkılıyor çok ya ...dün gece 5 e kadar başındaydım 39.2 ye kadar çıktı ateşi....galiba domuz gribi denilen şey bu...gerekli tedavileri uyguluyoruz ama yine de çok can sıkıcı...kıyamam gözler çakmak çakmak bakıyo...yazık ateşi çıkıncada çok panik yapıyo nasıl ağlıyo....bu alçak medya olayı o kadar büyüttüki küçüück çocuklara ölüm korkusunu aşıladılar(((
burda duaların gücünü hep birlikte gördük...benim kuzuma da dua edin bir an önce toparlansın nolur....
Allah razı olsun hepinizden şimdiden....
ayyy haber ver hemen haaAyyyyyyyy ne kadar güzel bir haber buuuuuuuuuu çok sevindim:teytey:hihoyyyt
Maşallah Mina'ya toparladı kendini iyileşti.Pelin ne mutludur şimdi
Bernacım senin de az kaldı canım yaa.Allah yardımcın olsun.Benim daha bir ayım var.Ama bugün oğlumu görmeye gidecem:sm_cool:
canım okulun doktoru sölüyo şu anda olan bütün gripler domuz gribi dieyine de bilmiyorum...burdada hastaneye götürüp o psikolojiye sokmak istemiyorum, sonuçta öle de olsa tedavi aynı ...
eğer uzarsa Ankara ya gidicem(
ben hele ben:gitme:.. o kadar hareketsizim ki.. artık çorap giyerken ağlamaklı oluyorum.. bacaklarımı bükemiyorum gergedan bacağı gibi kapkalın oldular.. heryerim pütür pütür yağ topladı.. nefret ediyorum kendimdeeeennmafoldumben
henüz belli değil doğum şekli.. hangisi hayırlısıysa o olsun ne bileyim ya.. düşününce zaten ter döküyom
kızııııımmmm Arda seni öyle bi koşturtacak ki.. sen şimdiki miskinliğini çooook arayacaksın
sürekli değişen bir psikolojim var artık melike.. çok zorlanıyorum
Seçççillllll sobe!
kıyamam ben sana laaannnnn !!!!!!!!! hayırlısı olsunnn Seçilim! sorunsuz geçer inşşş. kanama falan da yalan olur inşş...:Saruboceq:slm kıslarrrrrrrr,nasılsınız bakalımmm ...hemen pazartesi olsun istiyorummm ben yaaaaaa ...az önce yazdıklaörınız şöyle bir okudummm da :) arzucum ne çok korkmuşsun senn..bişicik olmaz kuzuummmm ..ilk doğuran biz olmayacağız bi de bana bak..dr.cum bana dedi kii; seninkisi bayağı kanlı olacak kan yanda tutacaklar fazla kanama beklen.diği için ....buna rağmen korkmuyorum sadece tek isteğim beni uyutasınlar ve arda mın ilk ağlayışını ve yüizünü görebileyimm....
tüh yaa yine gördüüü
hadi ben sayıyorum sen saklan son7-son 6 -son 5
GEL BAKİM SEN BURAYA ŞenizŞenizŞeniz KIYAMAM BEN SANA SENİ PSİKOLOJİSİ BOZUK HAMİLE SENİ KEŞKE KEŞKE KEŞKE YAKIN OLSAK SEN ANADOLU YAKASINDA BEN TAA AVRUPA YAKASININ DİBİNDE BİRAZ DAHA GİTSEM İL SINIRINDAN ÇIKICAM
arzucum doğumdan sonra hiçbişey kalmayacak merak etme pelin 5 kilosunu vermiş bile hemen bak. şimdi dahada fazla gidecek minayla ilgilenirken..öznur netim yoktu birkaç gündür arada sinyal bulunca girebiliyordu.. şükür çözdüü kocacım o prolemi artık sürekli net var.. ben de evde baya baya miskin oldum ya.. sinir oluyorum kendime.. sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum, 8:20 de o çıkıyo hoooop ben aynen bilgisayarın başına elimde tv kumandası.. bi yarım saat sonra mutfakta buluyorum kendimi..kaydirigubbakcemile3 ye iç yat.. çok sıkıcı ya.. kendimi işe yaramaz hissediyorum.. yaşayacağımız şey her nekadar güzelse de çalışma hayatını gezip tozmayı şimdiden çok özledim ben.. eski resimlerime filan bakıyorum, iç çekiyorum öznur. dün eşim geld sessizce öptü beni, meğer beni izlemiş aşkım iyice canına tak etti dimi dedi, evet dedim.. yine öyle olcaksın dedi.. öyle diyordu ama buna inanmıyordu sanki.. çok yediğimi söylüyor bana, öznur bu iştah doğumdan sonra da devam ederse biraz zor kilo vermek:sinifsinif:
ben hele ben:gitme:.. o kadar hareketsizim ki.. artık çorap giyerken ağlamaklı oluyorum.. bacaklarımı bükemiyorum gergedan bacağı gibi kapkalın oldular.. heryerim pütür pütür yağ topladı.. nefret ediyorum kendimdeeeennmafoldumben
katılıyorum sana bernacım oturmaya vaktimiz olmayacak bidaha kıymetini bilmek lazım bu günlerinkızııııımmmm Arda seni öyle bi koşturtacak ki.. sen şimdiki miskinliğini çooook arayacaksın
ayy çok az kaldı seçil ya inşallah sağ salim alırsın kucağına.. erken gelir diye beklerken gününü bekledi senin kuzu aferin oğluşunaslm kıslarrrrrrrr,nasılsınız bakalımmm ...hemen pazartesi olsun istiyorummm ben yaaaaaa ...az önce yazdıklaörınız şöyle bir okudummm da :) arzucum ne çok korkmuşsun senn..bişicik olmaz kuzuummmm ..ilk doğuran biz olmayacağız bi de bana bak..dr.cum bana dedi kii; seninkisi bayağı kanlı olacak kan yanda tutacaklar fazla kanama beklen.diği için ....buna rağmen korkmuyorum sadece tek isteğim beni uyutasınlar ve arda mın ilk ağlayışını ve yüizünü görebileyimm....
kıyamam ben sana laaannnnn !!!!!!!!! hayırlısı olsunnn Seçilim! sorunsuz geçer inşşş. kanama falan da yalan olur inşş...:Saruboceq:
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?