- 12 Mayıs 2009
- 3.263
- 77
- 363
amin amin şekerimmmsağol cnm doğr söylüyosun çok kasılıyorum artık alt tarafda kemikler ağrıyo geceleri dahada çok ağrıyo.hayırlısıyla bi doğursak kuş gibi oluruz.tahmini doğum tarihine 3 haftam var geçermi bilmiyorum..gerçi 37 hafta geçti 3 hafta neki..neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.bernaa senin çok az kaldı cnm ne güzel darısı hayırlısıyla bize inş.:Saruboceq:
ay maşallah size de hadi az kaldıSLM KIZLAR NASILSINIZ
KOŞTURMAKTAN UZUN ZAMANDIR GIREMIYORDUM
NE VAR NEYOK DOĞURDUMU MILLET
BANA SEZERYANA 19 ARALIGA GUN VERDI DOKTORUM
COK AZ KALDI ARTIK KAVUSUCAZ BEBEKLERIMIZE GUN YAKLASTIKCA KARNIMDA 9 AY TASIDIGIM UFAKLIKLA TANISMAK ICIN DAHA COK SABIRSIZLANIYORUM...
BIZIM HERSEYIMIZ HAZIR HASTANE CANTALARIMIZ VS....
KAFAMA TEK TAKILAN SEY VAR SU NUFUS CUZDANI ISI ARALIKTAN DOLAYI 1 SENE KENDINDEN BUYUKLERLE OLUCAK FALAN FILAN ACABA NUFUS DAIRESINDEN AYARLANABILIOYMU BILGISI OLAN VARMI ?OCAK YAZDIRAMAZMIYIZ BEBISLERI... :uhm:

inş döner... dönmezse de tek sen değilsin ki sezeryn, bak bizeevet kızım hala ters. dönme çabaları başarısız:;( şu vakitten sonra dönermi ki?

haklısın şekerim.. anlamayan olursa kır vallaa... haketmesin insanlar da biraz anlayış göstersinler ayol..
Cevremdeki insanlarla kotu olmamak icin oyle yaptim valla israrla soyledim . Onlarda merak etme biz hallederiz dedi. Tshirt gibi biseyler de ayarladim ordaki hemsirelere vermek icin. Gittigimde vercem hemen Eylulden diye . Tekrardan hatirlatcam kucaga vermeyin kalabalik olunca alin diye . Bebek hemsiresi sen merak etme ben konusma bile yaparim dedi. Sagolsun . Ne yapayim kimseyi kirmakta istemiyorum ama kimsenin kucagina da vermek istemiyorum .
annaaaammmm oldu mu kız? tarifini alaydın biz de yapaydıkSelam arkadaşlar dr.dan geldik çok güzel haberlerle maşallah
Oğlum kocaman olmuş,olmuş bu dedi dr.şakasına:asigim: 3000gr.olmuş oğlum.Şimdi doğsa hiç bir sorun yaşamazmış.Zaten 2-3hafta önde gitti hep.Tam zamanında doğsa 4,5a yakın olur zaten normal doğuramazsın dedi.Yani sezeryan olacağım kesinleşti.4 kilo civarı olurmuş ozaman.Eşim de 4,5 kilo doğmuş ona çekti herhalde..
Sezeryan için 9Aralık olacak büyük ihtimalle.Ama bakacaz aralık başı gibi bellki 1hafta erteleriz hiç bir sıkıntınız olmazsa dedi..Ayy çok heyecanlandım ben hem sevindim hem tırstım da karışık bir his.
Ayrıca doğum kanalına girmiş bebek o yüzden yüzünü çekemedik bu sefer.Ben doğacam az kaldı diyor oğlum herşekilde:dance:

ayyyy geçmiş olsun yafrumkızzlar o kadar hastayım ki anlatamam
goozlerımden ateşler cıkıyo sanki,bütün kemiklerim agrıyo,bi insanın ayak parmakları,kafatası,elmacık kemikleri agrır mı yaw ? bogazım kıtlemiş durumda,burnum akıyo...
annemcim duş aldırdım bira ıyı geldi ama, o kadar korkuyorum ki kızlar ne bulursam içmekten de bır hal oldumm...
offf nefret edıyorum hasta olmaktan...