• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

sağol cnm doğr söylüyosun çok kasılıyorum artık alt tarafda kemikler ağrıyo geceleri dahada çok ağrıyo.hayırlısıyla bi doğursak kuş gibi oluruz.tahmini doğum tarihine 3 haftam var geçermi bilmiyorum..gerçi 37 hafta geçti 3 hafta neki..neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.bernaa senin çok az kaldı cnm ne güzel darısı hayırlısıyla bize inş.:Saruboceq:
amin amin şekerimmm
SLM KIZLAR NASILSINIZ
KOŞTURMAKTAN UZUN ZAMANDIR GIREMIYORDUM
NE VAR NEYOK DOĞURDUMU MILLET
BANA SEZERYANA 19 ARALIGA GUN VERDI DOKTORUM
COK AZ KALDI ARTIK KAVUSUCAZ BEBEKLERIMIZE GUN YAKLASTIKCA KARNIMDA 9 AY TASIDIGIM UFAKLIKLA TANISMAK ICIN DAHA COK SABIRSIZLANIYORUM...
BIZIM HERSEYIMIZ HAZIR HASTANE CANTALARIMIZ VS....
KAFAMA TEK TAKILAN SEY VAR SU NUFUS CUZDANI ISI ARALIKTAN DOLAYI 1 SENE KENDINDEN BUYUKLERLE OLUCAK FALAN FILAN ACABA NUFUS DAIRESINDEN AYARLANABILIOYMU BILGISI OLAN VARMI ?OCAK YAZDIRAMAZMIYIZ BEBISLERI... :uhm:
ay maşallah size de hadi az kaldı :D
evet kızım hala ters. dönme çabaları başarısız:;( şu vakitten sonra dönermi ki?
inş döner... dönmezse de tek sen değilsin ki sezeryn, bak bize :D

Cevremdeki insanlarla kotu olmamak icin oyle yaptim valla israrla soyledim . Onlarda merak etme biz hallederiz dedi. Tshirt gibi biseyler de ayarladim ordaki hemsirelere vermek icin. Gittigimde vercem hemen Eylulden diye . Tekrardan hatirlatcam kucaga vermeyin kalabalik olunca alin diye . Bebek hemsiresi sen merak etme ben konusma bile yaparim dedi. Sagolsun . Ne yapayim kimseyi kirmakta istemiyorum ama kimsenin kucagina da vermek istemiyorum .
haklısın şekerim.. anlamayan olursa kır vallaa... haketmesin insanlar da biraz anlayış göstersinler ayol..
Selam arkadaşlar dr.dan geldik çok güzel haberlerle maşallah:nazar:
Oğlum kocaman olmuş,olmuş bu dedi dr.şakasına:asigim: 3000gr.olmuş oğlum.Şimdi doğsa hiç bir sorun yaşamazmış.Zaten 2-3hafta önde gitti hep.Tam zamanında doğsa 4,5a yakın olur zaten normal doğuramazsın dedi.Yani sezeryan olacağım kesinleşti.4 kilo civarı olurmuş ozaman.Eşim de 4,5 kilo doğmuş ona çekti herhalde..
Sezeryan için 9Aralık olacak büyük ihtimalle.Ama bakacaz aralık başı gibi bellki 1hafta erteleriz hiç bir sıkıntınız olmazsa dedi..Ayy çok heyecanlandım ben hem sevindim hem tırstım da karışık bir his.
Ayrıca doğum kanalına girmiş bebek o yüzden yüzünü çekemedik bu sefer.Ben doğacam az kaldı diyor oğlum herşekilde:dance:
annaaaammmm oldu mu kız? tarifini alaydın biz de yapaydık :DDDDD hadi gözün aydın şişko evladından ii haberler almışsın, vermişsin :D
kızzlar o kadar hastayım ki anlatamam
goozlerımden ateşler cıkıyo sanki,bütün kemiklerim agrıyo,bi insanın ayak parmakları,kafatası,elmacık kemikleri agrır mı yaw ? bogazım kıtlemiş durumda,burnum akıyo...
annemcim duş aldırdım bira ıyı geldi ama, o kadar korkuyorum ki kızlar ne bulursam içmekten de bır hal oldumm...
offf nefret edıyorum hasta olmaktan...
ayyyy geçmiş olsun yafrum

kızlar Meral'le görüştük akşam 5 gibi. bu cumartesi o da Öykü'sünü görmeye gitmiş. 3300 gr. dedi galiba ay bak şaşırdım. 49 cm . civarı da boyu... iyimiş Öykü hanımcık da :D

haber vereyim dedimmmm

:nazar:

:nazar::nazar::nazar:maşallah canım aman ne kadar iyi haberler a<lmışsınız olmuş demek oğluş :))) ay geliyor anam bunlar niyetlerini ciddi ciddi belli ettiler içerde kalmaya niyetli olan yok ben de cuma gidicem nst ye giricem inşallah bu sefer yüzünü görürüm
Sağol canım.Evet ya ben durmıcam burda fazla diyor.Hatta biraz aşağıda ve büyük olduu için ozamanı bile beklemeyebilirmiş.Ama sorun olmaz,hareketlerine dikkat et azaldığını farkettiğin anda kaç olursa olsun hastaneye gel dedi.Korktum aslında biraz.Ben de perşembe nst ye girecem ilk kez.HAyırlısı olsun hakkımızda hepimizin inş.
amin amin şekerimmm

ay maşallah size de hadi az kaldı :D

inş döner... dönmezse de tek sen değilsin ki sezeryn, bak bize :D

haklısın şekerim.. anlamayan olursa kır vallaa... haketmesin insanlar da biraz anlayış göstersinler ayol..

annaaaammmm oldu mu kız? tarifini alaydın biz de yapaydık :DDDDD hadi gözün aydın şişko evladından ii haberler almışsın, vermişsin :D

ayyyy geçmiş olsun yafrum
Sağol canım olmuş vallaha tombikim:) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
He 3kilo olduu için boyun kısa olsaydı normalde 2katı karnın olurdu dedi dokturkaydirigubbakcemile3Ben de toplamda 15 kilo almışım ama bişey demedi ilk kez kilomazemuszemus

kızlar Meral'le görüştük akşam 5 gibi. bu cumartesi o da Öykü'sünü görmeye gitmiş. 3300 gr. dedi galiba ay bak şaşırdım. 49 cm . civarı da boyu... iyimiş Öykü hanımcık da :D

haber vereyim dedimmmm

maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: ne öykü hanımcığı resmen öykü hanım olmuş o yerim onu maşallah

Handeeemmmmm olacak o tutukluklar.. tansiyonun düşmesin kız?

geçen bana da oldu..

bernaa hastayım şefkate ihtiyacım varbenimm ,koca ysa toplantıda oglumdan pek hareket yok,allahtan anacım başımda,bi de siz varsınız işte mafoldumben

merhaba arkadaşlarım. güzel bir akşam uykusu diliyorum.
bişi sorcam .Benim ,kaşımın bitim yerinde açık kahve ben gibi leke oluştu.ayağımın altında kırmızı siil çıktı. sizlerde böyle bişeyler oldumu geçermi acaba kızlar

canım benim göğsümün arasında küçük kahverengi benler çıktı.Umarım geçerler...Bir de fena kaşınıyor göğüslerimin arası...Bir arkadaşımında boyun kısmında olmuştu bu leke ve benlerden.Çok fazla ve rahatsız ediciydi.O da cilt doktorunda doğumdan sonra birşeyler yaptırdı ama görüşemedik sonucu bilimiyorum.

haber vereyim dedimmmm

Maşallah Öykü Hanımaa:nazar: O da olmuş sanırım:lepi:Selamlarımızı ilet bir daha görüşürsen.

Handemmm burdan gönderelim sana şefkat ama sen üzülme kıııızzz..... aaa öpsem geçer mi acep?

canım benim göğsümün arasında küçük kahverengi benler çıktı.Umarım geçerler...Bir de fena kaşınıyor göğüslerimin arası...Bir arkadaşımında boyun kısmında olmuştu bu leke ve benlerden.Çok fazla ve rahatsız ediciydi.O da cilt doktorunda doğumdan sonra birşeyler yaptırdı ama görüşemedik sonucu bilimiyorum.

Benim de vücudumda küçük et beni gibi incecik birşeyler çıktı bazı yerlerde.Ayrıca koltuk altımda da kahverengi lekeler olmuş göğüsde olduu gibi.Bunu yeni farkettim şaşırdım bu da nesikiakannehir

benim goguslerim o kadar komıkk ki;
bronzlasmıs gibi,uc kısmı değil ama komple.sanki vucudumun her yerını kapatmısım ,bi tek goguslerımı solaryuma sokmusum,tuhaf bı sekılde karardı nedense :1ninca:

kaydirigubbakcemile3 Hahaaa aynennn.Ben sadece uçlar ve çevresi olur sanıyodum demek yalnız değilim:lepi:sırnaşık şey

kızlar, selam
sevınc ve heyecanınızı anlıyor ve paylasıyorum sizin
cunku subat da ben dogum yaptım ve bır oglum oldu
sımdıden herkese hayırlı ve saglıklı dogumlar dılıyorum saglıkla ınsallah bebıslerınızı alırsınız kucaklarınızaaa.

o kadar guzel bır mutlluluk ama bır o kadarda zor surec ve yenı bır dönem sızlerı beklıyor allah kolaylık versın

bebıslerınızle bırlıkte mutlu bır hayat dılıyorum sıze...

bernaaaaa meralle konuşmuşsun maşallah kocaman olmuş öyküü. bahardan haberin varmı ne yaptı acep. onun ne zamandı doğum

Maaşallah yavruşuna da ebe nereden anlamış dört kilo olduğunu. Kilosu kafa karın ölçüsünden hesaplanmıyor muydu?

ya canım herhalde harekketlerınden bıde karnımdan anladı
ama sanmam o kadar oldugunu
mesela 30 haftalıkknede aynı kadın bu ıkı kılo wardır demıstı dr bakınca ultrasona 2 cıkmıstı

Back
X