• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlar dr.dan geldik çok güzel haberlerle maşallah:nazar:
Oğlum kocaman olmuş,olmuş bu dedi dr.şakasına:asigim: 3000gr.olmuş oğlum.Şimdi doğsa hiç bir sorun yaşamazmış.Zaten 2-3hafta önde gitti hep.Tam zamanında doğsa 4,5a yakın olur zaten normal doğuramazsın dedi.Yani sezeryan olacağım kesinleşti.4 kilo civarı olurmuş ozaman.Eşim de 4,5 kilo doğmuş ona çekti herhalde..
Sezeryan için 9Aralık olacak büyük ihtimalle.Ama bakacaz aralık başı gibi bellki 1hafta erteleriz hiç bir sıkıntınız olmazsa dedi..Ayy çok heyecanlandım ben hem sevindim hem tırstım da karışık bir his.
Ayrıca doğum kanalına girmiş bebek o yüzden yüzünü çekemedik bu sefer.Ben doğacam az kaldı diyor oğlum herşekilde:dance:

Allah saglıkla bagışlasın inşaallah .. KOlay doğumlar kardeşim inşllah . .ve darısı basımıza hepimizin . .:nazar:

NEHıRCıM ,

çokkkkk sevindim 40.000kere MAŞALLAH kuzuna....ayy bende heyecanlandım walla aynı yerdeyiz ya bide...zemuszemus

canım bide kaçıncı haftaydı sen,in??

NEHİRCİM ,

çokkkkk sevindim 40.000kere MAŞALLAH kuzuna....ayy bende heyecanlandım walla aynı yerdeyiz ya bide...zemuszemus

canım bide kaçıncı haftaydı sen,in??

:lepi: Sağol canım ben de sevinçliyim çok kendini kurtarmış oğlumkaydirigubbakcemile3
35.haftadayım ben ama bebik ultrasona göre 38de:nazar:
Senin kızın nasıl oldu iyidir inş. o da.Dr.la domuz gribini konuştuk.Domuz gribinin abartılan kadar bir etkisi olmadıını sadece altta başka bir hastalığı olanların etkilendiğini,belkide bundan önce bizlerin de yakalanıp atlattığımızı falan söyledi.Ben de ölümler çok dedim,ona da gripten zaten her yıl ölenler oluyor dedi..

:lepi: Sağol canım ben de sevinçliyim çok kendini kurtarmış oğlumkaydirigubbakcemile3
35.haftadayım ben ama bebik ultrasona göre 38de:nazar:
Senin kızın nasıl oldu iyidir inş. o da.Dr.la domuz gribini konuştuk.Domuz gribinin abartılan kadar bir etkisi olmadıını sadece altta başka bir hastalığı olanların etkilendiğini,belkide bundan önce bizlerin de yakalanıp atlattığımızı falan söyledi.Ben de ölümler çok dedim,ona da gripten zaten her yıl ölenler oluyor dedi..

oyyy kurban olurum onu veren Allah a.......:nazar: bu senenin oğluşları biraz iri olcak galiba :)) bizimkide öndeydi ama bakalım en son nolmuş olcak....Duru daha iyi çok şükür dualarınızla...öksürüğe döndü iyice, şimdi odasında buhar çalıştırıyorum...evet benim amcamda kadın doğum doktoru onunlada konuştum o da aynı şeyi söylüyo ama, insan evladı hastalanınca işte hiç olumlu düşünemiyo maalesef....:gitme:

zonguldak tedde de çıkmış, sen de kendine çokkk dikkat et...:1hug:

oyyy kurban olurum onu veren Allah a.......:nazar: bu senenin oğluşları biraz iri olcak galiba :)) bizimkide öndeydi ama bakalım en son nolmuş olcak....Duru daha iyi çok şükür dualarınızla...öksürüğe döndü iyice, şimdi odasında buhar çalıştırıyorum...evet benim amcamda kadın doğum doktoru onunlada konuştum o da aynı şeyi söylüyo ama, insan evladı hastalanınca işte hiç olumlu düşünemiyo maalesef....:gitme:

zonguldak tedde de çıkmış, sen de kendine çokkk dikkat et...:1hug:

Erkek dediğin iri olur canıım iri olsunlar tabi biraz farklı olsunlar opuyorumnanaktan Ayy maşallah büyüdüklerini düşündüm de boylu poslu oğullarımız mı olacak bizim inş.ne güzelll.
İyi hadi daha iyi olmasına sevindim Duru'nun.Geçmiş olsun tekrar.Eevet dikkat etmemiz lazım kalabalık yerlere girme dedi dr.Sinemaya gidecektik haftasonu kapısından döndük iyi ki de dönmüşüzyerimseniben

saat 3 kızımı emzirdim yazayım dedım
çok şukur evımızdeyız
3 saate bir mina uyuyorsada uyandırıp emzırdım inşallah sütüm yetıyordur
annem yetmese uyumaz dedı
eşim işe gitmedı tum gun beraber ilgilendık kızımızla
evde ilk hiç buyuk yoktu gazını çıkarmak tutmak zor oldu ama akşama dogru alıştım çok şukur
Allah ilk önce size sglıkla kucagınıza almayı nasip etsin dha sonra tum hamılelere ve çocuk isteyenlere nasip etsin inşallh

öznur eşim çok geç söyledi aradıgını çok tlfndan arayan olmuş uyuyalım dıye kapatmış
hiç kıyamıyor kızına görsenız tepkileri çokkomık
fatmacım yarın Allah yardımcın olsun
arzu cnm gördum resimdekı notunu :)
şimdilik yorum yok cnmcm
sen ogluşunu al kucagına benım gıbı düşüncen ben bunu evlendırememde galıba dıyecksın :)

dun emzırmem için hastnede kucgıma vermişlerdi o fotoyu ekledım
bakarsınız teyzeleri
be çıkıyorum bebeişini görenler olmuş maşallah bebişlere hastlalık falanda okudum hızlıca ALLAH şifa versin domuz grıbı denılıyor ama çok korkulacak birşey olmadan atlatıyor çocuklar yegenden biliyorum her grıbe domuz grbı dıyorlar artık kormka sakın Allah şifa verir biranönce inşallah

çok şukur evımızdeyız
evde ilk hiç buyuk yoktu gazını çıkarmak tutmak zor oldu ama akşama dogru alıştım çok şukur
Allah ilk önce size sglıkla kucagınıza almayı nasip etsin dha sonra tum hamılelere ve çocuk isteyenlere nasip etsin inşallh

Canım bebeğini evine götürmene çok sevindim.Gözünüz aydın.Allah bir daha ayırmasın hiç birimizi bebeklerimizden.Allah analı babalı,sağlıklı, uzun ömürler versin inş.Ne kadar güzel heyecanlar telaşlar bunlar ya.Başta hepimiz zorlanacaz ama kolay alışacaz inanıyorum ben.Allah yardımcımız olsun.Aç olan bebek uyumazmış ben de duymuştum.Emdikce de artar sütün inş.Ee sen atlattın artık ohh,sıra bizdeeopuyorumnanaktanDarısı başımıza.İnş. canım Allah isteyen herkese yaşatsın bunları.Kimseye evlat hasreti vermesin:Saruboceq:

FATMA'cım sen de sezeryan olackmışsın bugün.Allah yardımcın olsun canım.Çok geçmiş olsun şimdiden.Ayrıca gözünüz aydınopuyorumnanaktan

çok şukur evımızdeyız
:nazar: :nazar: :nazar: çok şükür canım kardeşim!
çooooook sevindim mina'mızın eve gelmesine, sıcacık ana koynunda uyumasına, anasını koklaya koklaya emmesine!
amin canım tüm iyi dileklerinede!
kocamaaaan öpemesemde şöööööyle koklaya koklaya hayali bi öpücük kondurdum küçük meleğinin yanağına annesi izninle Şeniz

fatma heralde yapmıştır doğumunu inşallah rahat ve sağlıklı bir şekilde alır miniciği kollarına pelinciğim gördüm miniciğin resmini maşallah ona ısırdın mı poposunu :))))))))))))))) dün sabah ağlattın beni inşallah hep iyi haberlerini alırız
burcucum kızın daha iyi olmuş çok sevindim inşallah atlatacak

günaydın kızlar, pelinciğim çoook sevindim, darısı başımıza. nehirciğim efeyede maşşallah, yarın bizde göreceğiz efemizi. hastalarada geçmiş olsun.
ya bu devlete çok kızıyorum ver hamileye 6 ay izin. 37 ye kadar çalıştırıyolar bizi ben zorlanıyorum artık ufak ufak sancılarım başladı benim neyseki az kaldı haftaya çıkıyorum. sonrada 3 çocuk yapın diyolar. nasıl yapalım :oklava:

çok şukur evımızdeyız

Artik biz bu saatlerde yazisiriz :O) 2-3 gibi filan . Pelin gozumz aydin. Fatma da iyidir insallah bebeginle. Bu arada Pelin dun birisi soyledi . İsirgan otu cayi cok sut yaparmis . Tam detayini ogrenince ararim seni .

ağzına tükürdüğümün elektrikleri.. sabah bi kalktım saat 8 !!! aha dedim.. uyu uyuyabilirsen.. aklıma Fatma takıldı.. geçtim netin başına.. hop elektrik gitti..

haber alan var mı? daha erken gerçi... anca toparlanır falan.. bebekle biraz hasret gidersin.. amaaanııınnn :D ne heyecan yaa !

herkese de günaydıııınnn

Pelinnnnnn maşallah kız size !!!!

günaydın kızlar, pelinciğim çoook sevindim, darısı başımıza. nehirciğim efeyede maşşallah, yarın bizde göreceğiz efemizi. hastalarada geçmiş olsun.
ya bu devlete çok kızıyorum ver hamileye 6 ay izin. 37 ye kadar çalıştırıyolar bizi ben zorlanıyorum artık ufak ufak sancılarım başladı benim neyseki az kaldı haftaya çıkıyorum. sonrada 3 çocuk yapın diyolar. nasıl yapalım :oklava:

haklısın valla canım ben 35 im 12 de işe başlıyorum buna rağmen zorlanıyorum 2 haftam kaldı 2 dakika ayakta kalınca ağrı başlıyor bir de herşey ters gelmeye başlıyor biri bir şey söylesin cinler tepeme çıkıyor tam dengesiz oldum mafoldumben

Back
X