• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kalabalıkmıs burası
ahanda ben yatacam sız burdasınız
popişimin acısı dınse uyuycamda ne mumkunnnn
kızlar preklampsıye dıkkat edın
bızım gelının kardesı oldu
yuzunuz ellerınız anıden sıserse hemncık doktora kosun sakın ha ıhmal etmeyın
optuk sızı oglusumla

yok cnm bnm tansiyon hep aynıölçüyorum eşim şimdi sapsarı oldun iice dio kansızlık var bende baya ondan sanırım yeni baktırdım kanıma baya düşük çıktı kan hapı içmeye başladım ama yetmio sanırım ayy kortum şimdi eşimde öle deyince ruh gibi olmuşun dio yaasenağlamazaten sarıydı rengim hamileliimden beri iice sarardım yaa:gitme:

slm kıslar;biz dr. a gittik bgün son kontrolümüzdü artık..pazar günü sabah 10 da son kez celeston olacağım sabah 8 de hst de olacağız..9 gibi alacaklar epidural sezeryana pazar gecesi saat 02 den sonra yemek içmek yasak..bu arada oğluşum kanala bile girmiş yavrumm bilse boşu öbşuna uğraşıyoo oralarda yollar plesanta ile kapalı kasmas kendini :D:D:D: ama diyoruz ki eşimle ben de plesanta previa falan olmasa da arda mız erken gelecekmiş:D:D:D...

kilomuz boyumuz gayet iyi çok şükür...odamızı gösterdiler 2 plazmalı,2 banyolu ve ziyaretçi için de ayrı odası olan geniş bir oda ayırttırmış canım doktorumuz...hemşire her ihtimale karşı yenidoğan ünitesini de gösterdi bize..minicik bebişleri gördük ..yerim ben onlarıı yaaa ..eşimle dedik ki he bebek bu kadar güzell nasıl olabilir canlarım benimmm..fototerapii e var hst. de ayrıca bebek dr.u da 24 saat oradaymışşş..

a unutmadan dr.cum dedi kii mutlaka hamile fotosu çektir ,çok güzel bi hamile oldun dedi ..bu arada tam tamına eşim bilmiyoo ama 20 kilo almışımmmm...hahahahahah nasıl da keyifli keyifli yedim herşeyi son 3-4 gün yemeğe devam edeceğimmm ohh sefam olsunn sonra zaten yırtacağım kendimi kilo vereyim diye nasıl olsa:D:D:

benden haberler bu kadar hemen p.tesi gelsin artıkkk..unutmadan eşim doğuma girecek onu da söyledik karar verdik diye ama benim tarafımda kalıp kanlı bölümleri görmeyecek :D:D:

öpüldünüz canlarımm ...iyi geceler........

sekerler benide uyku tutmadi yarin bende gidecem sezerjanmi yoksa normalmi belli olacak tansiyonum yuksek cikiyo ya benim galiba onun icin sezerjani duzunduler yoksa bunlar normal dogurttururdu beni catir catir bakalim yarin cati muaneside olacak aaa tirsiyorummm ama hayirlisi olsun off uyuyamdim stresten yarin beni tercume eden kisi gelemicekmis nasil anlarsak esimde anlamiyo kadin islerinden dogum yapacam ve kalacagim odayida gösterecekler ayy heyecan yaptim egerki yarin aksma kadar yazmassam bilinki heyecandan dogurdum ALLAH korusunda yani belli olmaz siz bana dua edin hersey yolunda gitsin öpuyorum sizleri opuyorumnanaktan

selam kiZlarr bende aralik annesi olucam insallah 36+1 im eski Eylul annesi oldugum icin buraya gelemedim cok....15 ay once sezeryanla dogum yapmis biri olarak endiselenmeyin diyorum ki benimki geneldi... Simdi mecburen yine sezeryanim Allah saglik versinn once... Birde bu hamileligimde hiic kilo almadimm cunku ilkinde aldigim 30 kiloyu veremeden ikincisini ogrendim.. O hirsla tuttum kendimi protein agirlikli beslendim kilo almadim...bu arada 35.haftanin sonuna kadarda ilk kizimi emzirdimmm..yani eskilerin dedigi sut zehirler laflari yalanmis anladim... Yorucu bi hamilelikti bi bebek olunca ewde ama Allah in nimeti diyorum ikinci kizima (: benden bu kadar Allah hepimize hayirli saglikli mutlu dogumlar nasip etsinn

canım ben doktora sormadım ama dün sabahleyin 59 kiloydum bu gün 62 oldum bende anlamadım tansiyonum düşüyordu biraz tuzlu ayran falan içtim bu gün yüzüm biraz şişti ondanmı oldu yoksa idrarda protein falan mı var bilmiyorum bir belirtisi varmıydı preklampsinin
bendede son iki haftadır bi değişiklik vardı hissediyodum dediğin gibi bi günde 2 kilo almıştım elim ayağım yüzüm şişik vaziyette böyle bişey çıkacağını bekliyodum bunlar son günlerde olabilecek şeyler ama idrarda protein çıkması olayı bitiriyor

Günaydın herkeslere opuyorumnanaktan

bugün işe başladım yine raporun ardından...evdeyken hiç yazamıyorum buraya. herkes iyidir umarım, gününüz güzel geçsin annecikler...bu hafta kimler doğum yapıyo?? :lepi:

melikecim günaydın... ben dün yoktum, sabahın 6 sında kalkıp eşimle birlikte kırklareli yoluna düştümkaydirigubbakcemile3kırklareli, lüleburgaz, çorlu tekirdağ, akşam 7 ye kadar kocişimle beraber seyahat ettim.. bende gelcem dedim iyi gel dedi.. o iş için gidiyordu... sabah kalktım gittim işte biraz değişiklik oldu.. yollarda doğururum diye korktum bir ara valla..kaydirigubbakcemile3

günaydın ciciler ben grip oldum yaaa boğazım da felaket yani 1 ay kala yakaladım :(((((((((((((( Arzu seni merak ettim anam dedim bu da doğurdu aman dikkat et yollarda doğurma hazır oralara gitmişsin bana gelseydin ben silivri deyim dibimden geçtin :)))))))))

günaydın ciciler ben grip oldum yaaa boğazım da felaket yani 1 ay kala yakaladım :(((((((((((((( Arzu seni merak ettim anam dedim bu da doğurdu aman dikkat et yollarda doğurma hazır oralara gitmişsin bana gelseydin ben silivri deyim dibimden geçtin :)))))))))

canım üşüttün mü acaba ya?? aman c vitaminine yüklen iyice.. ilaç da alamıyoruz malum, ıhlamur ve limon kaynatıp iç, yada bulabilirsen, biraz kuşburnnu, meyan kökü, zencefil, çubuk tarçın, nar çiçeği filan karıştırıp bir taşım kaynatıp fazla bekletmeden tüket.. sıçak sıcak insin aşağı doğru bak nasıl iyi gelicek.. silivriden de geçtik kıs evet.. ben silivriyi çok seviyorum.. iki kere orda semiskum mo camp var oraya gelmiştik, bungalov evlerden kiralayıp kamp yapmıştık çok eğlenmiştik kocişimle..

canım üşüttün mü acaba ya?? aman c vitaminine yüklen iyice.. ilaç da alamıyoruz malum, ıhlamur ve limon kaynatıp iç, yada bulabilirsen, biraz kuşburnnu, meyan kökü, zencefil, çubuk tarçın, nar çiçeği filan karıştırıp bir taşım kaynatıp fazla bekletmeden tüket.. sıçak sıcak insin aşağı doğru bak nasıl iyi gelicek.. silivriden de geçtik kıs evet.. ben silivriyi çok seviyorum.. iki kere orda semiskum mo camp var oraya gelmiştik, bungalov evlerden kiralayıp kamp yapmıştık çok eğlenmiştik kocişimle..

ne güzel işte yazın alır arda yı gelirsin silivriye o zaman bebişler tam gezmelik olacaklar ah benim ne planlar var kızımla yapmak için inşallah Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin ıhlamur alıcam işe giderken sıcak birşeyler içmek lazım şimdi limonlu çay içiyorum evde ki ıhlamurda canlılar oluşmuş kafamçokkarıştı

ne güzel işte yazın alır arda yı gelirsin silivriye o zaman bebişler tam gezmelik olacaklar ah benim ne planlar var kızımla yapmak için inşallah Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin ıhlamur alıcam işe giderken sıcak birşeyler içmek lazım şimdi limonlu çay içiyorum evde ki ıhlamurda canlılar oluşmuş kafamçokkarıştı
inşallah canım.. ah o canlılarkaydirigubbakcemile3 benim kurularda da bazen oluşuyor o yüzden artık herşeyi az az alıyorum

günaydın kızlar sabaha kadar tuvalete taşındım durdum neyseki biraz şişim indi dün çok kötüydüm yüzüm gözüm şişdi tansiyonu düşen arkadaşlar tuzludan uzak durun ben düşüyor diye biraz tuzlu ayran falan içtim bir günde 59 kilodan 62 kg ya çıktım gözümü açamaz olmuştum geceki tuvalat mesailerimden sonra sabahleyin 60 kg oldum neyseki şekerli yiyeceklerle tansiyonunuzu düzenleyin kızlar bende hamilelik şekeri olunca şekerli yiyemiyorum

anaaaam burası çok ıssız korkuyomm.:sinifsinif:. ben de gidiom:gitme:

aman gene fazla uzaklara gitme seni bir kaybediyoruz tekirdağdan çıkıyorsun kaydirigubbakcemile3 ben çıkıyorum işe gidiyorum oradan tekrar gireceğim şimdilik byeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar
dun geceden berı karnım agrıyo
kasılınca karnım ılk kez rahatsızlık werdı bana
annemde cok rahatsız bası cok agrıyo
bı damarda sorun wardı onu da dr goturemıyom cok uzuluyom yarın babam goturcek ınsallah temız cıkar

Back
X