- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 40
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede son iki haftadır bi değişiklik vardı hissediyodum dediğin gibi bi günde 2 kilo almıştım elim ayağım yüzüm şişik vaziyette böyle bişey çıkacağını bekliyodum bunlar son günlerde olabilecek şeyler ama idrarda protein çıkması olayı bitiriyorcanım ben doktora sormadım ama dün sabahleyin 59 kiloydum bu gün 62 oldum bende anlamadım tansiyonum düşüyordu biraz tuzlu ayran falan içtim bu gün yüzüm biraz şişti ondanmı oldu yoksa idrarda protein falan mı var bilmiyorum bir belirtisi varmıydı preklampsinin
günaydın meryemkaydirigubbakcemile2Günaydın herkeslere opuyorumnanaktan
bugün işe başladım yine raporun ardından...evdeyken hiç yazamıyorum buraya. herkes iyidir umarım, gününüz güzel geçsin annecikler...bu hafta kimler doğum yapıyo?? :lepi:
günaydın ciciler ben grip oldum yaaa boğazım da felaket yani 1 ay kala yakaladım((((((((((((( Arzu seni merak ettim anam dedim bu da doğurdu aman dikkat et yollarda doğurma hazır oralara gitmişsin bana gelseydin ben silivri deyim dibimden geçtin :)))))))))
canım üşüttün mü acaba ya?? aman c vitaminine yüklen iyice.. ilaç da alamıyoruz malum, ıhlamur ve limon kaynatıp iç, yada bulabilirsen, biraz kuşburnnu, meyan kökü, zencefil, çubuk tarçın, nar çiçeği filan karıştırıp bir taşım kaynatıp fazla bekletmeden tüket.. sıçak sıcak insin aşağı doğru bak nasıl iyi gelicek.. silivriden de geçtik kıs evet.. ben silivriyi çok seviyorum.. iki kere orda semiskum mo camp var oraya gelmiştik, bungalov evlerden kiralayıp kamp yapmıştık çok eğlenmiştik kocişimle..
inşallah canım.. ah o canlılarkaydirigubbakcemile3 benim kurularda da bazen oluşuyor o yüzden artık herşeyi az az alıyorumne güzel işte yazın alır arda yı gelirsin silivriye o zaman bebişler tam gezmelik olacaklar ah benim ne planlar var kızımla yapmak için inşallah Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin ıhlamur alıcam işe giderken sıcak birşeyler içmek lazım şimdi limonlu çay içiyorum evde ki ıhlamurda canlılar oluşmuş kafamçokkarıştı
anaaaam burası çok ıssız korkuyomm.:sinifsinif:. ben de gidiom:gitme: