bu arada eşim anneler günü için bişeycik almadı..oysa ben ona geçen sene almıştım!!!
insan üst geçitteki bi milyoncu güllerden alır beee...
çok gücüme gitti..
bu gün gezmiş gezmiş bulamamış alcak bişeyyyyyy!!!!
sizinkiler aldı mı??
kızlar keşke hepimiz birbirimize yakın olsakta buluşsak ne güzel olurdu dimi? koca göbeklerimizle 40 kişi düşünsenize hahahaha :)
bizim geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü aşkım bana sıra taşlı bir yüzük almış o açıdan anneler gününde sesimi çıkarmadım.
amaaaaaaaaa önümüzde ki yıl muhakkak isterim dimi ama.
bilmiyorlar ya alışık değiller ya ondan unutmuşlardır kızlar.
bu defalık kızmayın ama önmüzdeki yıl almazlarsada tırnaklarız olur biter:)))))))
kızlar keşke hepimiz birbirimize yakın olsakta buluşsak ne güzel olurdu dimi? koca göbeklerimizle 40 kişi düşünsenize hahahaha :)
bizim geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü aşkım bana sıra taşlı bir yüzük almış o açıdan anneler gününde sesimi çıkarmadım.
amaaaaaaaaa önümüzde ki yıl muhakkak isterim dimi ama.
bilmiyorlar ya alışık değiller ya ondan unutmuşlardır kızlar.
bu defalık kızmayın ama önmüzdeki yıl almazlarsada tırnaklarız olur biter:)))))))
inan sesimi çıkaramadım bile ama önümüzdeki yıl isterim hediyemi.bizim kuzularda 5 aylık filan olurlar. ayyy hayali bile güzel.güle güle kullan canım...senin hem evlilik yıldönümü hem anneler günü birarada olmuş canımcım hiç ses etmeeesırnaşık şeysırnaşık şey
yokmu sizce bunun olur yolu yaa. şehirlerarası zor mu olur
bencede sen hiç konuşma kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?