2009 Aralık Anneleri

yok canımmm nerdeee...bende çok sinir oldum yaa insan bi alırr dimii...neticede anneyiz bebeğimizi daha kucağımıza almamış olsakta karnımıza aldık aaaa çok sinir oldum çookkk insanda biraz incelik olur yaa...yok anam yok nerdee......delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günaydınn kızlarrr ben hiç şikayeti olmayan ben iki sabahtır midemde hiçbişi olmamasına rağmenn ( anladınız siz bakalım nereye kadar devam edecek?

hediye konusuna gelince bende hiçbişi almadım ben daha anne değilmişim ki fasulyedende mi sayılmam yaaaa bekledim açıkcası.. ama ben ona babalar gününde alıcam görcek kaydirigubbakcemile3

bizim geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü aşkım bana sıra taşlı bir yüzük almış o açıdan anneler gününde sesimi çıkarmadım.
amaaaaaaaaa önümüzde ki yıl muhakkak isterim dimi ama.
bilmiyorlar ya alışık değiller ya ondan unutmuşlardır kızlar.
bu defalık kızmayın ama önmüzdeki yıl almazlarsada tırnaklarız olur biter:)))))))

valla bi buluşma düzenlenirdi çok hoş olurdu kızlar)))))
buarada bende tırnaklarımı çıkardım senin gibii ama daha eşime göstermeye fırsat olmadı..uygun zamanı bekliyorum))))))))))))))))sırnaşık şeysırnaşık şey

güle güle kullan canım...senin hem evlilik yıldönümü hem anneler günü birarada olmuş canımcım hiç ses etmeeesırnaşık şeysırnaşık şey

bencede sen hiç konuşma kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan :teytey:

güle güle kullan canım...senin hem evlilik yıldönümü hem anneler günü birarada olmuş canımcım hiç ses etmeeesırnaşık şeysırnaşık şey
inan sesimi çıkaramadım bile ama önümüzdeki yıl isterim hediyemi.bizim kuzularda 5 aylık filan olurlar. ayyy hayali bile güzel.

yokmu sizce bunun olur yolu yaa. şehirlerarası zor mu olur

ne zor olsun güzelim.ç
şimdi tüm şehirlerarası araçlar konforlu. uçaklar, trenler, otobüsler...
yeterki isteyelim ama çok sıcaklar bastırmadan olmalı...
o koca göbeklerle temmuz ağustos sıcağında perişan oluruz alim allah.

evt bencede sıcaklarda zor olur tatlım. o zaman atıyorum ortaya buluşma konusunu herkes fikrini sölesin.yapabilceklerimizi konuşup karar verelim ok ?

buluşalım canımcım istanbul eskişehir en ortası bursa canlarım...bursada olsun buluşma))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…