2009 Aralık Anneleri

bence cok saygideger bir is yapiyorsun. her yigidin harci olmaz engelli cocuklari egitmek. peygamber sabri olsa gerek sende. bebegin cok sansli:)

ogretmen olmak zaten baslibasina onemli bir is. bir baskasinin cocugunun gelecegini elinize aliyorsunuz. ilerde nasil bir insan olacagi buyuk oranda size bagli. iyi yetismis insanlarin bunu ailelerine oldugu kadar ogretmenlerine de borclu olduklarini dusunuyorum.

bu arada simdi farkettim benim meslekte egitimci yaziyor. degilim. kaydolurken alelacele secmistim, duzelteyim artik bari.

teşekkür ederim.sabır konusunda haklısın sinirlerimi aldırmış durumdayım:)) çocukların zorluğuyla birlikte vicdani yüküde çok ağır o kadar güzel çocuklar ki hamileilkten sonra iyice hassaslaşıyo insan gerçekler daha acı veriyor.

hayırlısı bizim sülalede hiç ikiz yok ama bakalım artık. hayırlısı olsun inşallah bizim için. çok heyecanlı ve şaşkınım bakalım 2 hafta nasıl geçecek.

ıyı aksamlar arkadaslar bugun bebısın kalp atıslarını gorduk cok tatlıydı mınıcık tıkır tıkır esım de cok etkılendı cok guzel bır duyguymus
sonunda ıcım daha rahat kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Biz seninle aynı gündeyiz. Ben 12+4 de 2 li tarama ve cinsiyet öğrenmek için gideceğim, sana 2 li tarama için gün verilmedi mi?

canım ben doktorumla konuştum.ikili test biliyorsun mongolizm testi.dediki:eğer bebek mongol çıkarsa gebeliği sonlandırmayı düşünüyorsanız yaptıralım yoksa hiç gerek yok.bende düşünmüyoruz dedim.peki bi sorun varsa sonra öğrenebilecekmiyiz diye sordum.20.haftaydı galiba detaylı ultrasona gircekmişiz o zaman bebeğin herşeyine bakılıyormuş.o yüzden ben ikili tarama yaptırmıycam.bir ay sonra gel dedi ama hayatta dayanamam..

Son düzenleme:
sahiden de zor olmustur.bana 298 bıle emeklı sandıgına baglı olmama ragmen cok geldı.ozel hastaneydı gıttıgım.acaba devlet ne kadara yapıyor bu testlerı?

benim doktorum 7 tane tahlil istemişti devlet hastanesinde yaptırmaya çalıştım ama sadece 2sini yaptılar.ben de sinirlendim hepsini kendi hastanemde yaptırdım.235 tuttu.2li testi sormuştum yapılmıyomuş 3lü test yapılıyormuş.zaten ben ikiliyi yaptırmıycam.

Son düzenleme:
merhaba hanımlaaaaar
herkes iyimi? ben hala yediğimi çıkarmakla meşgulum
kızlar içinizden göğüs ucu çatlayıpda krem falan kullanan varmı? benim göğüslerimin ucu karardı hafif acıyor ve müthiş kaşınıyor birazda ucunda çatlama var sizler ne durumdasınız?

umarim burda 20'nin altinda hamile yoktur:) cogunlugunuzun 30 altinda olduklarini saniyorum. asil siz durun da ben endiseleneyim. 33 yasindayim:)[/QUOTE]

sen endişelenme aşkım ben endişeleneyim 35 yaşındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…