benim çocuklarda işitme engelli çocuklar beni bi düşünsene:)) sürekli karşımda engelli çocuklar zihin engeli olanda var hergün insanın aklına gelmeyeceği varsa da geliyo kötü şeyler hamileliğimin ilk haftalarında kafaya takıyodum ya engel olursa falan diye ama kalp atışını görene kadar artık aklımda hiç kötü bişey yok bebeğime yapabileceğim en iyi şey mutlu olmam şu an.
beyaz bursanın niresinden?
teşekkür ederim.sabır konusunda haklısın sinirlerimi aldırmış durumdayım:)) çocukların zorluğuyla birlikte vicdani yüküde çok ağır o kadar güzel çocuklar ki hamileilkten sonra iyice hassaslaşıyo insan gerçekler daha acı veriyor.bence cok saygideger bir is yapiyorsun. her yigidin harci olmaz engelli cocuklari egitmek. peygamber sabri olsa gerek sende. bebegin cok sansli:)
ogretmen olmak zaten baslibasina onemli bir is. bir baskasinin cocugunun gelecegini elinize aliyorsunuz. ilerde nasil bir insan olacagi buyuk oranda size bagli. iyi yetismis insanlarin bunu ailelerine oldugu kadar ogretmenlerine de borclu olduklarini dusunuyorum.
bu arada simdi farkettim benim meslekte egitimci yaziyor. degilim. kaydolurken alelacele secmistim, duzelteyim artik bari.
canım benım doktorum banada aynı seylerı söylemişti bi kesen kesın de diğeri biraz küçük bebek kaybolabılır demıstı tek bebek oldugu kesın demıstı bi kaç hafta sonra gittiğimde diğeride gelişmiş ikiz dedi yanı sanada aynı seylerı derse doktorun sakın sasırma hayırlısı olsun
Biz seninle aynı gündeyiz. Ben 12+4 de 2 li tarama ve cinsiyet öğrenmek için gideceğim, sana 2 li tarama için gün verilmedi mi?
Elif sen kac haftaliksin?
benimki de bi sey almadi, ben de beklemedim zaten. anne degilim henuz. olunca da hediye beklemem:)
sahiden de zor olmustur.bana 298 bıle emeklı sandıgına baglı olmama ragmen cok geldı.ozel hastaneydı gıttıgım.acaba devlet ne kadara yapıyor bu testlerı?
meral bu buluşma olayı olmıcak galiba. bende vazgeçiyorum haberin olsun şekerim.
merhaba hanımlaaaaar
herkes iyimi? ben hala yediğimi çıkarmakla meşgulum
kızlar içinizden göğüs ucu çatlayıpda krem falan kullanan varmı? benim göğüslerimin ucu karardı hafif acıyor ve müthiş kaşınıyor birazda ucunda çatlama var sizler ne durumdasınız
Günaydın gögüslerin kararmaya başladıysa kızın olacak derler. Büyüklerimiz gögüslerde yanılmıyorllar pek. Hayırlsı olsun saglıklı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?