nöbetin tuttuğunda bol bol su tüket canım.sigara içiyordum öğrendiğim gün bıraktım. şuan kokusu bile rahatsız ediyor ama bir vakit geliyo nöber gibi sanki :) o anı atlatana kadar baya sıkıntı çekiyorum
aman aman kokusu inşallah hep rahatsız ederde birdaha hiç kullanmazsın cnm.sigara içiyordum öğrendiğim gün bıraktım. şuan kokusu bile rahatsız ediyor ama bir vakit geliyo nöber gibi sanki :) o anı atlatana kadar baya sıkıntı çekiyorum
elimden geldiğince evet sirkeli suda yıkıyorum.sebzeleri sirkeli suda bırakıyorsunuz değil mi?
valla tebrikler cnm.ben de 8 kasımda bıraktım cigarayı.. hakkaten hayat mis!!!!
kızlar kendinize dikkat edin ben çıkıyorum çok öpüyorum hepinizi :teytey::teytey::teytey:
canlarım ciğerlerim bende 6 gibi işten çıkacağım.
yarına kadar hem bebişlere hemde kendinize çooooooook iyi bakın emi
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bu arada minik kelek'ten ses çıkmıyor. kendisini merak etmeye başladım.
bir ses ver minik kelebeğim:çok üzgünüm:
nehircim bende 7+5 de kal atıslarını gördum cnm benıde eklersen sevınırım
hee bıde ayrıyetten sız duydunuzmu kalp atısını ben ses felan duymadım gördum sadece :)))
bende duymadım gördüm sadece duyacakmıyım diye sormadım o an zati uyuşmuş vaziyetteydim:)nehircim bende 7+5 de kal atıslarını gördum cnm benıde eklersen sevınırım
hee bıde ayrıyetten sız duydunuzmu kalp atısını ben ses felan duymadım gördum sadece :)))
ayyy inşallah canım yaaa sağlıklı olması herşeyden daha önemli ama benim gönlüm kızdan yana erkek de olsa çok sevinirim ama ne bileyim işte kız çocukları da pek şeker oluyor dimi ?[ gögüslerin kararmaya başladıysa kızın olacak derler. Büyüklerimiz gögüslerde yanılmıyorllar pek. Hayırlsı olsun saglıklı olsun :)
kızlar bende 31 yaŞımdayım.
EndİŞelenmeyİn. Allahın İznİyle herŞey yolunda gİderde bebİŞlerİmİzİ kucaĞımıza alırız.
Mervecİm benİm gÖĞÜslerde Çatlama olmadı..
bana da doktorun biri sakat olsa aldıracakmısın dedi hayır dedim eee niye test yaptıracaksın o zaman dedi aslında haklı ama ben yinede bu şüpheyle yaşamak istemiyorum sağlıklıysa inşallah gönlüm rahatlar değilse allah korusun durumu bilmek lazım dimi?Arkadaşlar selam bende 9 haftalık hamileyim ilk gebeliğim sizlerden birşeyler öğrenmek istiyorum bu haftalarda ne gibi testler yapılıyor bilmiyorum. İlk öğrendiğimde özele gittim bir sürü test istedi, daha sonra Devlet hast. doktoruna gittim onada gösterdim para tuzağı hepsi gerekmez dedi. Özelemi devam edeyim devletemi karar veremedim. Bilmek istediğim bu günlerde hangi testler gerekli bileyim ki devlet doktoru istemezse gitmem herhalde çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar dun doktora gıttıgımde cmv dıye bır test ıstedı benden
eltımde yaptırmıstı
cok onemlı bır testmıs
kanda olan bır vırusmus
haberı olan veye yaptırcak olan varmı?yada yaptırmıs olan:uhm::uhm:
yağmurcuğum maaşallah sen bayağı öndesin canım yaaaGünaydın kızlar ben dr.a gittiğimde 12+5 olucam acaba cinsiyet belli olurmu
yoksa çok mu erken ...CADIARZU
ya kızlar ben cinsiyet ile bişey duydum. tutuyo diyorlar ama tanıdıklarımız için hesapladık çoğu tuttu. bilimsel olarak nedir doğru mudur araştırma yapmak gerek.
bayanların hücreleri 3 yılda bir, erkeklerinki ise 4 yılda bi yenileniyormuş(duyduğum bu ama hücre yenilenmesi değil sanırım demek istedikleri. çünkü hücre her an yenilenir.neyse)COLOR]
geçmiş olsun canımcığım allah acil şifalar versin :teselli:bu hamilelik değilde grip beni bitirdi valla. burnum acıyo artık senağlama
bencede dumansız hayat güzel bazen kendime inanamıyorum tak diye nasılda bıraktım şu meredi diyorum inşallah doğumdan sonrada içmemnöbetin tuttuğunda bol bol su tüket canım.
umarım doğumdan sonrada başlamazsın.
dumansız hayat çok rahat :)
ayy ne büyük terbiyesizlik allah ıslah etsin bunu yapan salakları sakin ol canım sinirlenme bebeğini düşün ok?ya kızlar deliricem!!!!!!
az önce yemekteydik. bi ses geldi önemsemedik,yemeğe devam..
sonra eşim yatak odasına gitti. ne olmuş???!!! biri camdan yumurta atmış!!!!!!!!
git tavana çarp bütün odaya yayıl, dolabın sürgüsü de açık ceketten pijamaya herbişeyimiz yumurta duvarlar yerler,örtüler batmış.... offf diyorumm ya offfff!!!!!!!!!!!! insanlık ölmüş burda, yuhh yaaaaaaa
merhaba korkma testten canım ya iyi düşün iyi olsun bendende istemedi dr halen ikili testi ama içini ve kalbini ferah tut sen
bende duymadım gördüm sadece duyacakmıyım diye sormadım o an zati uyuşmuş vaziyetteydim:)
canlarım ciğerlerim bende 6 gibi işten çıkacağım.
yarına kadar hem bebişlere hemde kendinize çooooooook iyi bakın emi
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bu arada minik kelek'ten ses çıkmıyor. kendisini merak etmeye başladım.
bir ses ver minik kelebeğim:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?