2009 Aralık Anneleri

sigara içiyordum öğrendiğim gün bıraktım. şuan kokusu bile rahatsız ediyor ama bir vakit geliyo nöber gibi sanki :) o anı atlatana kadar baya sıkıntı çekiyorum
aman aman kokusu inşallah hep rahatsız ederde birdaha hiç kullanmazsın cnm.

sebzeleri sirkeli suda bırakıyorsunuz değil mi?
elimden geldiğince evet sirkeli suda yıkıyorum.

ben de 8 kasımda bıraktım cigarayı.. hakkaten hayat mis!!!!
valla tebrikler cnm.
ellerin sigara değilde sabun kokması süper bir his değilmi?

kızlar kendinize dikkat edin ben çıkıyorum çok öpüyorum hepinizi :teytey::teytey::teytey:

bende seni öpüyorum cnm.
iyi akşamlarŞeniz

canlarım ciğerlerim bende 6 gibi işten çıkacağım.
yarına kadar hem bebişlere hemde kendinize çooooooook iyi bakın emi
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bu arada minik kelek'ten ses çıkmıyor. kendisini merak etmeye başladım.
bir ses ver minik kelebeğim:çok üzgünüm:

ooofff minink kelek yazmışım yahu minik kelebeğim diyecektim:roflol:

kızlar be bugün dr a gittim nihayet bebişi ve kalp atışını gördük 9 haftalık rica etsem listeye ekleyebilirmisiniz?ayy çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile3

merhaba aralık anneleri nasılsınız?
benim yarın akşamüstü kontrolum var sanırım 2li testide yaparlar yarın dua edin noolur sonuç iyi çıksın çok stresliyim sabaha kadar rüyamda test sonuçlarıyla uğraştım durdum
aramızda 2li test yaptıran varmı? yoksa ilk benmi yaptıracağım?

ya kızlar deliricem!!!!!!
az önce yemekteydik. bi ses geldi önemsemedik,yemeğe devam..
sonra eşim yatak odasına gitti. ne olmuş???!!! biri camdan yumurta atmış!!!!!!!!
git tavana çarp bütün odaya yayıl, dolabın sürgüsü de açık ceketten pijamaya herbişeyimiz yumurta duvarlar yerler,örtüler batmış.... offf diyorumm ya offfff!!!!!!!!!!!! insanlık ölmüş burda, yuhh yaaaaaaa

merhaba korkma testten canım ya iyi düşün iyi olsun bendende istemedi dr halen ikili testi ama içini ve kalbini ferah tut sen

nehircim bende 7+5 de kal atıslarını gördum cnm benıde eklersen sevınırım

hee bıde ayrıyetten sız duydunuzmu kalp atısını ben ses felan duymadım gördum sadece :)))

hee bıde ayrıyetten sız duydunuzmu kalp atısını ben ses felan duymadım gördum sadece :)))

ben 5 haftalıkken duydum o kadar hızlı atıyor ki.. şaşkınlıktan kendime gelememiştim. ondan sonra 2 kere daha duydum. şimdi her gün bebişimi görmek, duymak istiyorum harika bişey yaaaa!!!

bende duymadım gördüm sadece duyacakmıyım diye sormadım o an zati uyuşmuş vaziyetteydim:)

slm kıssslar maasllah hepinize.ben de kısmetse ekim annesiyim :))) sizi okuyunca 3 ay öncei halimiz geldi..biz de topikte kese gördük kalp atısı gördük ikili test derken cinsiyet ögrendik..şimdi üçlü testler bitiyor yavs yavas...darısı basınıza..hepinize saglıklı sıhhatli hamilelik diliyorum..meleklerinizi de öpüyorum:)))

iyi akşamlar güzeller

[ gögüslerin kararmaya başladıysa kızın olacak derler. Büyüklerimiz gögüslerde yanılmıyorllar pek. Hayırlsı olsun saglıklı olsun :)
ayyy inşallah canım yaaa sağlıklı olması herşeyden daha önemli ama benim gönlüm kızdan yana erkek de olsa çok sevinirim ama ne bileyim işte kız çocukları da pek şeker oluyor dimi ?

kızlar bende 31 yaŞımdayım.
EndİŞelenmeyİn. Allahın İznİyle herŞey yolunda gİderde bebİŞlerİmİzİ kucaĞımıza alırız.

Mervecİm benİm gÖĞÜslerde Çatlama olmadı..

meralciğim yaşımız aynı sende sanırım 78 lisin?
gögüslerim müthiş kaşınıyor yaa kenarları çatlıyor iyimi kötümü bilmiyorum ama durum böyle

bana da doktorun biri sakat olsa aldıracakmısın dedi hayır dedim eee niye test yaptıracaksın o zaman dedi aslında haklı ama ben yinede bu şüpheyle yaşamak istemiyorum sağlıklıysa inşallah gönlüm rahatlar değilse allah korusun durumu bilmek lazım dimi?

canım ben 1yıl önce aşılama yaptırmıştım o zaman ki doktor bu senin dediğinle birlikte bissürü test yaptırmamı istemişti ama şimdi yani hamile kaldıktan sonra gittiğim doktor istemedi hiçbirini bende anlamadım ama yapılması daha iyi bence
Günaydın kızlar ben dr.a gittiğimde 12+5 olucam acaba cinsiyet belli olurmu
yoksa çok mu erken ...CADIARZU
yağmurcuğum maaşallah sen bayağı öndesin canım yaaa
14.haftadan sonra cinsiyet görülebiliyormuş ama gebelik daha ilerleyince yanılma olasılığı düşüyor diye doktorlar söylemiyolar yanlış söylemekden korkuyolar haklı olarakkaydirigubbakcemile3

şekerim paylaştığın için sağol eşimle birlikte yaptık testi bizimki kız çıktı ama dediğin gibi bu tarz hesaplamaların çok çeşitleri var merak işte yapıyoruz ama bakalım mavi mi pembe mi olacak:ecrin_bebek:
bu hamilelik değilde grip beni bitirdi valla. burnum acıyo artık senağlama
geçmiş olsun canımcığım allah acil şifalar versin :teselli:

nöbetin tuttuğunda bol bol su tüket canım.
umarım doğumdan sonrada başlamazsın.
dumansız hayat çok rahat :)
bencede dumansız hayat güzel bazen kendime inanamıyorum tak diye nasılda bıraktım şu meredi diyorum inşallah doğumdan sonrada içmem

ayy ne büyük terbiyesizlik allah ıslah etsin bunu yapan salakları sakin ol canım sinirlenme bebeğini düşün ok?
merhaba korkma testten canım ya iyi düşün iyi olsun bendende istemedi dr halen ikili testi ama içini ve kalbini ferah tut sen

sağol gamze ama çok pimpirikliyim ben yaaa keşke dediğin gibi yapabilsem allah korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi (amin)
seldus sağol canım güzel dileklerin için Şeniz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

ben çıkıyorum hanımlar hadi öptüm herkesi iyi geceler

bende duymadım gördüm sadece duyacakmıyım diye sormadım o an zati uyuşmuş vaziyetteydim:)

benımde aklıma hıc sormak gelmedı gördugumuz an esımle agzımız acık bı sekılde ekrana kıtlendıkkkk cok komıktık o yuzden hıc aklımı basımızda deıldı acıkcası doktor saglıklı bı sorun yok dedı kanamadan sonra bunu duymak benı rahatlattı ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşım bende 6+4 de keseyi gördüm,7+5 de kalp atışlarını duydum. benide eklermisiniz.çok güzel bi duygu allahım hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin bebişimize:)

canımmmm beni merak etmiş arkadaşım:1hug:
ah sorma meralcim yeni yeni toparlandım sayılır.faranjit oldum 3 hafta oldu nerdeyse yeni yeni geçiyo ağır geçirdim biraz,en sonunda gebelikte kullanılan antibiyotikle kendime geldim biraz.doktorum hastalık dahada ilerlerse bebeğe ve sana zararı olabilir dedi.neyse atlattım çok şükür.
ablam yanımdaydı hatırlarsın,iyiki burdaymış sağolsun baktı bana her işimi yaptı bol bol dinlendim bende.
2 hafta önce gitmiştim doktora bebeğim kıpır kıpır teyzesi maşallah şimdiden.hareketlerini çok net gördük çok şükür.cuma günü kontrolüm var,bu hafta benim için kritik o yüzden biraz korkuyorum.ilk bebeğimide 12.haftada kaybetmiştim,biraz tedirginim bu yüzden.
inşallah cuma günü güzel haberlerle dönerim.
eee sen nasılsın tatlım,bebeğin nasıl,kontrol ne zaman?inşallah herşey yolundadır.dikkat et kendine canım..öpüyorum seni...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…