evde olsak diyoruz ama çalışmaya alıştığımız için birgün sonra evden sıkılıyoruz. yada ben öyleyim. evde zaman geçiremiyorum. delikafadulden uyu uyu insanda belli süre sonra uyuma hissi olmuyor sersem oluyorum...Çalış çalış kaydirigubbakcemile2
valla kalkıyorum. eşimde yat uyu dinlen desede yok uyku yok.delimisin sen meral :))) ne işin var sabahın köründe. hem temizlik sana mı kaldı şekerim. bizim dinlenmemiz gerekiyo. ben hiç bişey yapmıyorum valla. Allah razı olsun eşim herşeyi hallediyor. yada bir kadın tut o gelsin yapsın yorma kendini
cuma günleri bende bomba gibi oluyorum. haftasonu bende çok severim. ondan olsa gerek.medihacım valla bana ii geliyor evde olmak, cuma günü benim günüm oluyor. 2 gün tatil ilaç gibi hiç te sıkılmıyorum :)))))
hayırlı cumalar günaydın seraycım,herkese günaydın güzel aralık anneleri:)bende sapık mıyım neyim:)yüzümü yıkadıktan sonra direk buradayım....özlüyorum ayol sizleri napayım(neler yaptınız bakalım...haftanın son günü umrım herkes için hayırlı bir cuma olur....
günaydın kızlar bebekleriniz ve siz iyisinizdir inşallah.
cumanız mübarek olsun gününüz güzel geçsin..
Kızlar gÜnaydın,
sabah gÖzÜmÜ bu sİtede aÇar oldum.
Hadİ hayırlısı bakalım.
hayırlı cumalar günaydın seraycım,
biz kaynatıyoruz işte. birkaç sapık bir araya gelince muhabbette güzel oluyor tabi:roflol:
sen nasılsın?
meral işe gelince günlük planlar falan yapılır demi ben direk siteyi açayım die heyecanlanıyorum. nolcak halimiz bilmem :))
günaydın canlarımm valla aynen ben de gelir gelmez anında buradayımmm:))))
günaydın canım hoşgeldin...dün çok yoruldun sanırım....umarım bugünün çoook iyi geçer:1hug:
günaydın şekergünaydın canlarımm valla aynen ben de gelir gelmez anında buradayımmm:))))
of 2 gün nöbet. zor be güzelim senin işin. helede insanlarla uğraşmak dahada zor.bende iyiyim ...iznimin son günü..ben hafta sonu hem c.tesi hem pazar nöbetçiyim...enerji depoluyorum:))hepinizi öpüyorum....kaydirigubbakcemile2:teytey:
meralcim anneme gelen bir abla var arada bir bende onu alıyorum. olmazsa onu ayarlarız ama kadından randevu alcan senin ramazan bayırlı gibi kadın hahaaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?