2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın güzel aralık anneleri:)bende sapık mıyım neyim:)yüzümü yıkadıktan sonra direk buradayım....özlüyorum ayol sizleri napayım(neler yaptınız bakalım...haftanın son günü umrım herkes için hayırlı bir cuma olur....

valla seni bilmem ama ben evde inanılmaz güzel zaman geçiririm. dışarı hiç çıkmasamda sorun değil benim için. iş güç derken tv karşıında uyuklamak, yemek yapmak bayılıyorum cokacimcoookev de kalmaya. ben ev kadını olmalıymışım. kaydirigubbakcemile5
evimin kadını çocuklarımın anası olmalıymışım:roflol::roflol:

günaydın kızlar bebekleriniz ve siz iyisinizdir inşallah.
cumanız mübarek olsun gününüz güzel geçsin..

valla kalkıyorum. eşimde yat uyu dinlen desede yok uyku yok.
eşim sağolsun herkonuda yardımcım benim.
kadın tutacağım evet arıyorum hatta ama bulamadım henüz. varmı senin tavsiye edeceğin biri ya da birileri cnm.

medihacım valla bana ii geliyor evde olmak, cuma günü benim günüm oluyor. 2 gün tatil ilaç gibi hiç te sıkılmıyorum :)))))
cuma günleri bende bomba gibi oluyorum. haftasonu bende çok severim. ondan olsa gerek.

hayırlı cumalar günaydın seraycım,
biz kaynatıyoruz işte. birkaç sapık bir araya gelince muhabbette güzel oluyor tabi:roflol:
sen nasılsın?

hayırlı cumalar günaydın seraycım,
biz kaynatıyoruz işte. birkaç sapık bir araya gelince muhabbette güzel oluyor tabi:roflol:
sen nasılsın?

bende iyiyim ...iznimin son günü..ben hafta sonu hem c.tesi hem pazar nöbetçiyim...enerji depoluyorum:))hepinizi öpüyorum....kaydirigubbakcemile2:teytey:

meralcim anneme gelen bir abla var arada bir bende onu alıyorum. olmazsa onu ayarlarız ama kadından randevu alcan senin ramazan bayırlı gibi kadın hahaaha

günaydın canlarımm valla aynen ben de gelir gelmez anında buradayımmm:))))
günaydın şeker
nasılsın?
bende iyiyim ...iznimin son günü..ben hafta sonu hem c.tesi hem pazar nöbetçiyim...enerji depoluyorum:))hepinizi öpüyorum....kaydirigubbakcemile2:teytey:
of 2 gün nöbet. zor be güzelim senin işin. helede insanlarla uğraşmak dahada zor.
bizde öpüyos seniŞeniz
meralcim anneme gelen bir abla var arada bir bende onu alıyorum. olmazsa onu ayarlarız ama kadından randevu alcan senin ramazan bayırlı gibi kadın hahaaha

hııı o kadar yoğun hııı.
aslına bakarsan doğumuma kadar ara ara temizliğe alıp doğum yaptığımda bana evde yardımcı olabilicek birine ihtiyacım olacak. bu hatun çok doluymuş zor olur benim işim ama aklında bulunsun canım olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…