2009 Aralık Anneleri

merhabaaaa:CüvCüv:
ben bugün bebeğimi gördüm kızlar :teytey:mutlulukdan ağladım sesimi bırakıp salya sümük ağlamak istedim ama utandım sessizce indi gözyaşlarım eşiminde gözleri doldusenağlama
rabbim bize öyle güzel bir mucize verdi ki ne kadar şükretsek az :Saruboceq:
ayyy teyzeleri benim miniğim ne hareketler yapıyor içerde bi bilseniz kıpır kıpır hiç durmadan elini ayağını hareket ettiriyor kafasını kaldırmaya çalışıyor 1dk.falan gördük yapmadığı hareket kalmadı fırlamanınkaydirigubbakcemile3 maaşallah maaşallah kendi kendime nazar edeceğim bebeğime diye de korkuyorum
allah hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu anne olacak ve olmak isteyen herkese
ikili testi yaptırmakdan vazgeçtik doktor ense kalınlığını ölçtü normal dedi herşey normal görünüyor istersen yapalım ama bence gerek yok zaten 1ay sonra herşeyine bakacağız 3lü test yapacağız diye beni ikna etti bilmiyorum iyimi ettim hakkımızda hayırlısı olsun
çok mutluğum gözümün önünden gitmiyor hareketleri yaaaaa
yarın görüşürüz şekerler öptüm hepinizi

merve'cim canım arkadaşım gözün aydın.
rabbime ne kadar dua etsek şükretsek azdır değilmi:Saruboceq:
mucizeyi gördünüz hııı. bende çok merak ediyorum kuzumu ve en önemlisi sağlığını.
allahımdan tek duam tüm arkadaşların testleri sorunsuz problemsiz çıksın.:Saruboceq:
ay nasıl heyecanlandım ve duygusallaştım anlatamam.:1shok:
öpüyorum cnm.

meral işe gelince günlük planlar falan yapılır demi ben direk siteyi açayım die heyecanlanıyorum. nolcak halimiz bilmem :))
bu sitenin sabah sapıkları ver arakadaşlar:roflol:
biri ben deniz diğeri d ebahar'cım Şeniz
bende geldiğim gibi hemen siteyi bir açayım havadisleri alayım merakıyla oturuyorum başına.
eyvah ayvah anacım yandıkki ne yandık. 9 ay dile kolaylaelaelaelaelae

nie kimse yok. herkes evde uyuyor galiba ( ah ahhhh evde olsaydık demi ...

evde olsak diyoruz ama çalışmaya alıştığımız için birgün sonra evden sıkılıyoruz. yada ben öyleyim. evde zaman geçiremiyorum. delikafadulden uyu uyu insanda belli süre sonra uyuma hissi olmuyor sersem oluyorum...Çalış çalış kaydirigubbakcemile2

delimisin sen meral :))) ne işin var sabahın köründe. hem temizlik sana mı kaldı şekerim. bizim dinlenmemiz gerekiyo. ben hiç bişey yapmıyorum valla. Allah razı olsun eşim herşeyi hallediyor. yada bir kadın tut o gelsin yapsın yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…