progestan kilo aldırıyor mu beyaz sence? hapın arkasına mı sığınsam die düşündüm bir an :))))
kızlar ben çıkıyorum kendinize ii bakın yarın görüşmek üzere byeeeeeeeeeee
merve'cim canım arkadaşım gözün aydın.merhabaaaa:CüvCüv:
ben bugün bebeğimi gördüm kızlar :teytey:mutlulukdan ağladım sesimi bırakıp salya sümük ağlamak istedim ama utandımsessizce indi gözyaşlarım eşiminde gözleri doldusenağlama
rabbim bize öyle güzel bir mucize verdi ki ne kadar şükretsek az :Saruboceq:
ayyy teyzeleri benim miniğim ne hareketler yapıyor içerde bi bilseniz kıpır kıpır hiç durmadan elini ayağını hareket ettiriyor kafasını kaldırmaya çalışıyor 1dk.falan gördük yapmadığı hareket kalmadı fırlamanınkaydirigubbakcemile3 maaşallah maaşallah kendi kendime nazar edeceğim bebeğime diye de korkuyorum
allah hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu anne olacak ve olmak isteyen herkese
ikili testi yaptırmakdan vazgeçtik doktor ense kalınlığını ölçtü normal dedi herşey normal görünüyor istersen yapalım ama bence gerek yok zaten 1ay sonra herşeyine bakacağız 3lü test yapacağız diye beni ikna etti bilmiyorum iyimi ettim hakkımızda hayırlısı olsun
çok mutluğum gözümün önünden gitmiyor hareketleri yaaaaa
yarın görüşürüz şekerler öptüm hepinizi
bu sitenin sabah sapıkları ver arakadaşlar:roflol:meral işe gelince günlük planlar falan yapılır demi ben direk siteyi açayım die heyecanlanıyorum. nolcak halimiz bilmem :))
Anacım bu hastalıksa biz zaten kafadan hastayız o zaman :dance Allah hayırlıssını versin kaydirigubbakcemile5
nie kimse yok. herkes evde uyuyor galiba( ah ahhhh evde olsaydık demi ...
günaydın kızlar
Nasılsınız bebişleriniz nasıl? Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
nie kimse yok. herkes evde uyuyor galiba( ah ahhhh evde olsaydık demi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?