2009 Aralık Anneleri

geçiyo tatlım yavaş yavaş geçicektir mutlaka. bebeğim doğup büyüyünce ona anlatıcam bana yaptıklarını diyorum oo o zamana kadar acılarını unutursun 2. yi bile düşünürsün diyorlar :))

mçetincimmm resimlerine baktım şekeriimm harika çıkmışsın ..bir ömür mutlu olun inşallahhh..bişi dikkatimi çekti gelinlik bedeninin modeli bize aittt:)) şok oldum

bu arada geçmişi oku oku bitiremedim valla bayağı kaynatmışsınız...ben de bir asabiyim son 3-4 gündür kızlarr köşe bucak benden kaçıyooo bi de bugün mesaii var yandılar valla...

TURKUAZCIMMM ;benim de çok fazla ağrım vardı ama son zamanlarda çok şükür azaldııı...ayakta kalmamaya çalış bitanemmm...

bernacım benim ilk aylardan beri aşırı karın ve bel ağrım var belki geçmişten okumuşsundur günler geçtikçe azalmaya başladı ama ağrı gelincede beni çok fena zıplatıyo.
canım geçmiş olsun dikkat et kendine canım

geçiyo tatlım yavaş yavaş geçicektir mutlaka. bebeğim doğup büyüyünce ona anlatıcam bana yaptıklarını diyorum oo o zamana kadar acılarını unutursun 2. yi bile düşünürsün diyorlar :))
düşünürüz doğru söylüyorlar. bu çektiklerimizi unutup 2.leride doğuracağızkaydirigubbakcemile2

mçetincimmm resimlerine baktım şekeriimm harika çıkmışsın ..bir ömür mutlu olun inşallahhh..bişi dikkatimi çekti gelinlik bedeninin modeli bize aittt:)) şok oldum
canım teşekkür ederim.
esk. bir gelinlikçiye diktimdim. model toplama bir model. etek kısmını ben tarif ettim ona göre üst kısmınıda onlar hazırlamışlar birkaç değişiklikle bu hale geldi işte.
kızım ben senden çaldım modeli nabeeeeerrrrrrrlülülülülülü

bu arada geçmişi oku oku bitiremedim valla bayağı kaynatmışsınız...ben de bir asabiyim son 3-4 gündür kızlarr köşe bucak benden kaçıyooo bi de bugün mesaii var yandılar valla...

azaldı beyazcım zaten önceden yarım saat 1 saatte bir geliyodu sancı ama şimdi ii dilimi ısırıyım :))

MAŞALLAHHHH canımmmm,ben gece yarıısı ağrı ile uyanıyor eşimi uyandırıyordummm,yerleşmek için de oluyormuşş bi de şu mide bulantımız bi gitsee...bu arada ben adımı değiştirebilir miyim kullanıcı ayarlarındannn biliyor musunuz

kızlar ben kaçtım
kendinize iyi bakım
herbirinizi teker teker öpüyorum.ŞenizŞenizŞeniz
hoşça ve dostça kalın emi

demekki benim gibi ağrı çeken varmış bende bir anormallik var bende gaiilba diyordum. dr bile normal değil bu ağrılar dedi ve hala progestana devam ettiriyor beyaz. sen de içiyor musun

hahah yaa süpersin meral yaa :roflol:

[

canım teşekkür ederim.
esk. bir gelinlikçiye diktimdim. model toplama bir model. etek kısmını ben tarif ettim ona göre üst kısmınıda onlar hazırlamışlar birkaç değişiklikle bu hale geldi işte.
kızım ben senden çaldım modeli nabeeeeerrrrrrrlülülülülülü[/QUOTE]

BAK YAAAAAA delikafadulden biz gece yarılarına kadar model çıkaralım diye uğraşalım didinelim sen çalllllsenağlama neyse canım şaka şaka alıştım valla napayımmm laelaelaelaelae

demekki benim gibi ağrı çeken varmış bende bir anormallik var bende gaiilba diyordum. dr bile normal değil bu ağrılar dedi ve hala progestana devam ettiriyor beyaz. sen de içiyor musun

bana progestan 100 mg düşük diye 200 mg olan daha ağır bir ilaç verdi günde 3 defa bi de nasıl ağırlık yapıyor düşünnnnnnnnkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…