canım ne oldu neren ağrıyorkızlar çok ağrım geldi hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın
sağol canım arkadaşımmeralcim çok güzel çıkmışsın hayatım. maşallah diyim nazara gelmeyin bebişinle.
kızlar hepinize iyi aksamlar kendinize çok iyi bakın tabi bebişlerede
geçiyo tatlım yavaş yavaş geçicektir mutlaka. bebeğim doğup büyüyünce ona anlatıcam bana yaptıklarını diyorum oo o zamana kadar acılarını unutursun 2. yi bile düşünürsün diyorlar :))
canım geçmiş olsun dikkat et kendine canımbernacım benim ilk aylardan beri aşırı karın ve bel ağrım var belki geçmişten okumuşsundur günler geçtikçe azalmaya başladı ama ağrı gelincede beni çok fena zıplatıyo.
düşünürüz doğru söylüyorlar. bu çektiklerimizi unutup 2.leride doğuracağızkaydirigubbakcemile2geçiyo tatlım yavaş yavaş geçicektir mutlaka. bebeğim doğup büyüyünce ona anlatıcam bana yaptıklarını diyorum oo o zamana kadar acılarını unutursun 2. yi bile düşünürsün diyorlar :))
canım teşekkür ederim.mçetincimmm resimlerine baktım şekeriimm harika çıkmışsın ..bir ömür mutlu olun inşallahhh..bişi dikkatimi çekti gelinlik bedeninin modeli bize aittt:)) şok oldum
bu arada geçmişi oku oku bitiremedim valla bayağı kaynatmışsınız...ben de bir asabiyim son 3-4 gündür kızlarr köşe bucak benden kaçıyooo bi de bugün mesaii var yandılar valla...
azaldı beyazcım zaten önceden yarım saat 1 saatte bir geliyodu sancı ama şimdi ii dilimi ısırıyım :))
meralcim anadolu ünv. yemekhanedemi oldu düğünün
canım teşekkür ederim.
esk. bir gelinlikçiye diktimdim. model toplama bir model. etek kısmını ben tarif ettim ona göre üst kısmınıda onlar hazırlamışlar birkaç değişiklikle bu hale geldi işte.
kızım ben senden çaldım modeli nabeeeeerrrrrrrlülülülülülü
demekki benim gibi ağrı çeken varmış bende bir anormallik var bende gaiilba diyordum. dr bile normal değil bu ağrılar dedi ve hala progestana devam ettiriyor beyaz. sen de içiyor musun
kızlar ben çıkıyorum kendinize ii bakın yarın görüşmek üzere byeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?