nergiscim ayarlamaya çalıştım işte kimse yanaşmadı buluşma işine oysaki hepimiz yakınız aslında birbirimize
keşke hepiniz eskişehirde olsaydınız ne güzel olurdu demi meral hahahahaha :))))))
evet yaaaa süper olurdu.keşke hepiniz eskişehirde olsaydınız ne güzel olurdu demi meral hahahahaha :))))))
evet ya kız o kadar mesaj attı ama yok anacım. bizim kızlarda ruh yok.nergiscim ayarlamaya çalıştım işte kimse yanaşmadı buluşma işine oysaki hepimiz yakınız aslında birbirimize
hayır hayır bartın da :roflol:
evet yaaaa süper olurdu.
baksan koca sitede 2 eskişehirliyiz. sanki aralık ayında doğum yapacak iki hemşo biz varız:sm_confused:
evet ya kız o kadar mesaj attı ama yok anacım. bizim kızlarda ruh yok.
bartın mı:uhm:
seray kaç saat sürer bacım:uhm:
arkadaşlar ben ya 2009 aralık yada 2010 ocak annesiyim arada kaldım.geç doğum yapabilirm endişesiyle ocak anneleri topiğinde yazışmaya başladım benim 26 mart son adet tarihim intertet doğumuma 31 aralık diyor ama neyse lafı fazlaca uzattım.demem oki sizin listeniz yokmu bebişlerinizin kalp atışını felan ne zaman duydugunuzu felan yazdığınız sizlerden tecrübe edinmek istedim ama.bugun doktora gidecem 7+1 im kalp atışları duyulurmu sizler ne zaman duydunuz
seray sen nerde oturuyosun cnm
10 saat mi kızım sen yerinden kıpırdamaben kendime adıma o bölegeye en az 10 saatlik mesafedeyim daha ortak bi yer bulsak ankara gbi mesela herkes daha rhat gelebilir belki cnm
kalp atışını duyarsınız cnm.arkadaşlar ben ya 2009 aralık yada 2010 ocak annesiyim arada kaldım.geç doğum yapabilirm endişesiyle ocak anneleri topiğinde yazışmaya başladım benim 26 mart son adet tarihim intertet doğumuma 31 aralık diyor ama neyse lafı fazlaca uzattım.demem oki sizin listeniz yokmu bebişlerinizin kalp atışını felan ne zaman duydugunuzu felan yazdığınız sizlerden tecrübe edinmek istedim ama.bugun doktora gidecem 7+1 im kalp atışları duyulurmu sizler ne zaman duydunuz
haziran diye yazdık evet ama lafı sana değildiki bahar'ın diğer hamişlereyditurkuaz_turkuaz nergiscim ayarlamaya çalıştım işte kimse yanaşmadı buluşma işine oysaki hepimiz yakınız aslında birbirimize
hayır hayır bartın da
ALLAH kuru iftiradan korusun hemen buluşalım demedim miiii??????haziranın ilk haftası buluşalım demedik miii...delikafadulden
10 saat mi kızım sen yerinden kıpırdama
kalp atışını duyarsınız cnm.
bu arada hoşgeldin diyelim sanada.
haziran diye yazdık evet ama lafı sana değildiki bahar'ın diğer hamişlereydi
kızlar dün akşam bir ağladım bir ağladım görmeliydiniz. saçma sapan herşeye ağladım ama, tv yi açtım diziler vardı onlara ağladım önüme ne gelirse. sonra geçti delirdim mi ne hahaha
beyaz seçilmisin nergis misin kuzum sen ben bilemedim şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?