2009 Aralık Anneleri

arkadaşlar ben ya 2009 aralık yada 2010 ocak annesiyim arada kaldım.geç doğum yapabilirm endişesiyle ocak anneleri topiğinde yazışmaya başladım benim 26 mart son adet tarihim intertet doğumuma 31 aralık diyor ama neyse lafı fazlaca uzattım.demem oki sizin listeniz yokmu bebişlerinizin kalp atışını felan ne zaman duydugunuzu felan yazdığınız sizlerden tecrübe edinmek istedim ama.bugun doktora gidecem 7+1 im kalp atışları duyulurmu sizler ne zaman duydunuz

keşke hepiniz eskişehirde olsaydınız ne güzel olurdu demi meral hahahahaha :))))))

turkuaz_turkuaz nergiscim ayarlamaya çalıştım işte kimse yanaşmadı buluşma işine oysaki hepimiz yakınız aslında birbirimize

hayır hayır bartın da

ALLAH kuru iftiradan korusun hemen buluşalım demedim miiii??????haziranın ilk haftası buluşalım demedik miii...delikafadulden

keşke hepiniz eskişehirde olsaydınız ne güzel olurdu demi meral hahahahaha :))))))
evet yaaaa süper olurdu.
baksan koca sitede 2 eskişehirliyiz. sanki aralık ayında doğum yapacak iki hemşo biz varız:sm_confused:
nergiscim ayarlamaya çalıştım işte kimse yanaşmadı buluşma işine oysaki hepimiz yakınız aslında birbirimize
evet ya kız o kadar mesaj attı ama yok anacım. bizim kızlarda ruh yok.

hayır hayır bartın da :roflol:

bartın mı:uhm:
seray kaç saat sürer bacım:uhm:

eskişehir sanırım buraya 8 saat filan...biz ankara 3,5-4 saat mesafedeyiz...siz ankaraya 3 saat filansınız galiba...gelin tatile misafirim olun ayol...batı karedenizin incisiyiz biz:sm_cool:delikafaduldenhihoyyyt

iyiyim meralcimmm,sen nasılsınnn????dün akşam mesai vardı yaa yemek arkası meyve yiyelim diye manava gittik bir kendimi kaybetömişim kiii sormayın manav anladı hamile olduğumu bana "hanımefendi canınızın çektiği ne varsa hemen tadına bakın" dediii.. o kadar komik görünüyordum ki herhalde eşim bile gözün döndü aşkım dediii....ve sadece meyve sevdiğimi farkettim ama yaz meyveleriiii YUPPııııı

sordum ve kimseden cevap gelmedi siz ortamı kurmuşsunuz sizden bana hayır yok hepinize ii günler

organızatÖr turkuaz nerde ne zaman derse tamam dıyenlerrrr lıstesı oluŞturalım mı?

ben kendime adıma o bölegeye en az 10 saatlik mesafedeyim daha ortak bi yer bulsak ankara gbi mesela herkes daha rhat gelebilir belki cnm
10 saat mi kızım sen yerinden kıpırdama
kalp atışını duyarsınız cnm.
bu arada hoşgeldin diyelim sanada.

haziran diye yazdık evet ama lafı sana değildiki bahar'ın diğer hamişlereydi

kızlar dün akşam bir ağladım bir ağladım görmeliydiniz. saçma sapan herşeye ağladım ama, tv yi açtım diziler vardı onlara ağladım önüme ne gelirse. sonra geçti delirdim mi ne hahaha

hulya benimde 26 mart aynen bende 7+1im ama 7+5te kalp atısı için gidicem büyük ihtimalle sende duyarsın gelince banada yazar msn

10 saat mi kızım sen yerinden kıpırdama

kalp atışını duyarsınız cnm.
bu arada hoşgeldin diyelim sanada.

haziran diye yazdık evet ama lafı sana değildiki bahar'ın diğer hamişlereydi

BAHAR turkuaz mı? MERAL de sensin de miii???? ben de SEÇİLLLLLLL:lepi:

kızlarrr derin birrr nefes alalım biz hamileyiz unuttunuz mu :)) sakin olalım ortalık karışmasın bak kızanlar küsenler oluyo bismillah deyip başlayalım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…