2009 Aralık Anneleri

eşofman giymiş gibi oldun di mi?rahatlığına rahatta işte garip yaa:uhm:

Ya ben gebeş görünmek istemiyorum. Millet beyaz dapdar tshirt ile dolaşınca midem bulanırdı. Annem de gitmiş bol gecelik almış. Tam karı kıyafeti derler ya. Hiç sevmem. Nasıl giycem bilemiyorum. Kısa boylu arkadaşlarım da şanslılar. İlgi çekmeyecekler. Hele bir arkadaşım vardı ki son aya kadar tshirtle şişman gibi geçirdi hamileliğini. Bana xxxxl bile gelmeyecek gibi.

vanım yaaaaa çok tatlısın bende seni seviyorum.
fotograflarında seni biraz olsun gördüm.
temiz bir yüzün var cnm benim.

evet güzelim aynen öle eşofman giymiş gibi.şişkinlikten pantalonlarımın düğmesini acardım hep.nefes aldım.

canım ben de uzun boyluyum kara kara düşünüyorum göbişim hafif çıktı şimdiden belli oluyor iş yerindekiler anlıyor napcaz bilmiyom bilmiyorum ama ben şu daracık kıyafetleri sevmiyorum iğrenç bir görüntü darack badiler giyiyolar bir de bebek var dikkat yazısı çok komik insan utanır be iğrenççççççççççç

Eşimin aklına bir soru takılıyor. Önceden benimle aynı zamanlarda son reglisini yaşayan arkadaşlarım var kadınlar kulübü formu diyordum şimdi arkadaşlarımdan birisi böyle söyledi, onunda doktoru böyle söylemiş diyorum. Uzatmıyorum. Arkadaşlarımsınız hepinizde ne güzel. Teknoloji sağolsun. Yoksa nerdeeee bu kadar çok ortak durumdaki bizleri toplamak...İmkanı yoktu. Ben de sizleri seviyorum. Birlikte büyütçez inşallah.:)))

hepinize günaydın kızlar....nasılsınız bugün.
benim mide yine herzamankı gibi baygın baygın...sizin nasıl.?
bende arar ara bayılıyorum mideden dolayı
hemen birşeyler atıştır geçiyor ama canm.
buarad günaydınn

bende yarın alıcam pantolon
neresi kızlarr gaffar okan caddesiii?
eskişehir'de tunalı mah.'de cnm.

meralcim burda sölediler ama bakmadım netten falan umarım ciddibişeyler yoktur
umarım yoktur cnm.

sanki biz farklı olucaz.
ne yapalım başa gelen çekilir be güzelim:CüvCüv:

evet güzelim aynen öle eşofman giymiş gibi.şişkinlikten pantalonlarımın düğmesini acardım hep.nefes aldım.

ay nasıl özendim.
bu hafta hep etek giydim.
pantolonlarım sıkıyor kıslar
yarın kesin alıcam allah izin verirse:lepi:

Hiç bakmamıştım ben büyütürüm gözümde diye. Teşekkürler canım.

meral yaralılar arasında 10 u çocukmuş sanırım (((( 5 araba da haşatmış. cayır cayır yanıyodu diyorlar görenler çok üzüldüm yaaa

günaydın canım hoşgeldin,
sanada hayırlı cumalar.
ben iyiyim ya sen nasılsın?

Allah daha iyi etsin canım bende iyiyim hamd olsun canım. pazartesi dra gidicem bende bakalım benim sıpa hoplamaya zıplamaya başlamıştır heralde göreceğim iyice belli olmuştur artık sanırım heyecanlıyım o yüzden:))hihoyyyt

Günaydın kızlarr geç bi rgünaydın oldu kusura bakmayın
Hamilekıyafetlerinden bahsediyorsunuz ben de kotun en üst düğmesini kapatamıyorum şimdiden kumaş giysem belki daha rahat olur ama onla da günlük gezmeyi sevmiyorum.Ablamdan kalan hamile kıyafetleri var verecek bana.Umarım paçasında pay vardır da biraz açtırabilirim ablamdan biraz daha uzunum ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…