allahım yardımcıları olsunmeral yaralılar arasında 10 u çocukmuş sanırım(((( 5 araba da haşatmış. cayır cayır yanıyodu diyorlar görenler çok üzüldüm yaaa
hazan akşam üstü düşerbende herkesi çok seviyorum,merak ediyorum...mesela bugün hazan nerde ???
hafif hafih bulanıyor ama birşeyler atıştırıncada hemen geçiyor dimigünaydın canım ben iyiyim .midemde filan sorun yok ama olsa da sorun yok zaten hamilelikte çok doğal bu tatlım:1hug:
hiracım haberlerini bekliyoruz canım.Allah daha iyi etsin canım bende iyiyim hamd olsun canım. pazartesi dra gidicem bende bakalım benim sıpa hoplamaya zıplamaya başlamıştır heralde göreceğim iyice belli olmuştur artık sanırım heyecanlıyım o yüzden:))hihoyyyt
güzelim bana birşey olmadı çok şükür. esk. patlama oldu onu yzışıyorduk tatlımkızlar ne olmuş merale anlamadım
zorlama artık ben sığamıyorum :CüvCüv:Günaydın kızlarr geç bi rgünaydın oldu kusura bakmayın
Hamilekıyafetlerinden bahsediyorsunuz ben de kotun en üst düğmesini kapatamıyorum şimdiden kumaş giysem belki daha rahat olur ama onla da günlük gezmeyi sevmiyorum.Ablamdan kalan hamile kıyafetleri var verecek bana.Umarım paçasında pay vardır da biraz açtırabilirim ablamdan biraz daha uzunum ne yazıkki
Günaydın kızlarr geç bi rgünaydın oldu kusura bakmayın
Hamilekıyafetlerinden bahsediyorsunuz ben de kotun en üst düğmesini kapatamıyorum şimdiden kumaş giysem belki daha rahat olur ama onla da günlük gezmeyi sevmiyorum.Ablamdan kalan hamile kıyafetleri var verecek bana.Umarım paçasında pay vardır da biraz açtırabilirim ablamdan biraz daha uzunum ne yazıkki[/
günaydın canım.kime sorsam bebeklerinizi sıkıstırmayın dar şeyler giyipte demişti
kızlar eskişehirdeki patlamada meral yaralanmışmı ya bişi söleyinnnnnnnnnnn
meral yaralılar arasında 10 u çocukmuş sanırım(((( 5 araba da haşatmış. cayır cayır yanıyodu diyorlar görenler çok üzüldüm yaaa
ilahi şu yazıya bakarmısınız meral yaralılar arasında 10 u çocukmuş ay nasıl korktummm
Günaydın kızlarr geç bi rgünaydın oldu kusura bakmayın
Hamilekıyafetlerinden bahsediyorsunuz ben de kotun en üst düğmesini kapatamıyorum şimdiden kumaş giysem belki daha rahat olur ama onla da günlük gezmeyi sevmiyorum.Ablamdan kalan hamile kıyafetleri var verecek bana.Umarım paçasında pay vardır da biraz açtırabilirim ablamdan biraz daha uzunum ne yazıkki[/
günaydın canım.kime sorsam bebeklerinizi sıkıstırmayın dar şeyler giyipte demişti
Yok Canlarım zaten zorlasam kapatacam ama sırf sıkmasın rahat olayım diye en üst düğmeyi kapatmıyorum ozaman sorun yokkaydirigubbakcemile3 Üstüne de bol bir şey yada gömlek giyince belli olmuyor zaten açık olduğu.Şimdilik böyle idare ediyorum.Bir de tunik aldım haftasonu biraz daha çıkınca öyle şeyler giyecem direk hamile kıyafetlerine dalmak istemiyorum yavaştan yavaştan:CüvCüv:
Bu arada pirperi sen yenisin sanırım canım son adet tarihini tahmini doğum tarihini ve kaçıncı hafta kaçıncı gününde en son bebeğini gördünmü duydunmu onu söylersen seni eklerim listeyeyerimseniben
kısım ben buradayım merak etme ne olur.
ilahi gülşah allah uzun ömürler versin güldürdün beni.:roflol::roflol:
hamilesin stres yapma ver numaranı sesimi duyuram sanasırnaşık şey
meral sanada geçmiş olsun canım .çok dikkat et kendıne sakın
Yok Canlarım zaten zorlasam kapatacam ama sırf sıkmasın rahat olayım diye en üst düğmeyi kapatmıyorum ozaman sorun yokkaydirigubbakcemile3 Üstüne de bol bir şey yada gömlek giyince belli olmuyor zaten açık olduğu.Şimdilik böyle idare ediyorum.Bir de tunik aldım haftasonu biraz daha çıkınca öyle şeyler giyecem direk hamile kıyafetlerine dalmak istemiyorum yavaştan yavaştan:CüvCüv:
Bu arada pirperi sen yenisin sanırım canım son adet tarihini tahmini doğum tarihini ve kaçıncı hafta kaçıncı gününde en son bebeğini gördünmü duydunmu onu söylersen seni eklerim listeyeyerimseniben
evet yeniyim canım dün katıldım aranıza.sat 9 mart aralıgın 14-21 arasında gelıcek insallah ılk gıttıgım doktorum öle sölemıstı. 1 hafta önce gittiğimde kalp atıslarını gösterdı doktordum. nası kötü oldum anlatamam ağladım. sesınıde duymak ıstedım ama hemen dinletmıyoruz daha dedı doktorum güçlü bir sinyal göndermesı gerekıyormus onun için.
oy oy cnm benimŞenizbahar cimcimesiiii niye korkuttun biziiiiii ay çok komik diyorumki allah allah benim bildiğim meral burda yazışıyo başkada meral yok acaba şimdimi olduuuuuuuuuuu iş yerinde olduğum için dünyadan da haberim yok neyse çok şükür meralimiz bizimle rabbim yaralılara yardım etsin
hakikaten öyle oldu bahar. şimdi suçlu ben miyim:uhm: cezam ne peki:1shok:meral bunların hepsi senin başının altından çıktı :)) haberi bana bir sordun nolduysa o zaman oldu :)
bende şimdi wc molasından geldiiiim.kıslarrrrrr wc molası birazdan gelirimmmmmmmm merale ne olduğunu anlamak için wc ye bile çıkmadım neyse hadi görüşürükkkkkkk :)
bende çok güldüm.gülşah,meral,bahar süpersiniz valla:)))) GÜLMEKTEN KARNIMA ağrı girdi :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?