2009 Aralık Anneleri

Kızlar ben de kot pantalonumu giyemiyorum artık. Kilo almadım ama göbeğimi rahatsız ediyor. Keten bir pantalon aldım inanılmaz rahat. Hem birkaç giymeden sonra bollaştı daha rahat oldu. 1-2 ay giyebilirim sanırım.

ya listeye baktımda o kadar çok isim var ki buraya gelmeyen. umarım kötü bişey yoktur
hakikaten yaaa nerede bu hatunlar:uhm:

ayyyyyyyyy çok komikkkkkkk neyse bu vesile ile gülmüş olduk
allah uzun ömürler versin güsel arkadaşıma:Saruboceq:

Sabah sabah korkuttunuz beni. Neler olmuş diye panik yaptım. Allah korusun sizi a.s.
vallahi sorma canım.
az daha ben bile yaralandığıma inanacaktım:roflol::roflol:

ne kot ne kumaş varsa yoksa helede bu hafta paso etek giydim cnm.
ama allah izin verirse yarın çıkıp alacağım.
aynen bende kilo almadım ama göbeğe bakan 4 aylık der:roflol:

merhaba kızlar
yarın 2li teste gidiyorum dua edın bizim için hayırlı sonuçlar alalım
allah yardımcın olsun. tüm iyi dileklerim seninle cnm.
geldiğindede hemen yaz olurmu tatlım?

ben yemeğe çıkıyorum kızlar afiyet olsun. öğleden sonra görüşrüz

afiyet olsun cnm benim.
bende çıkacağım şimdi.
herkeze hepimize afiyet olsun bal olsun bebişlerimize yarasın ama yağ olmasın . amiiiiin:Saruboceq:

:)))) hepimiz bebeişlerimiz ile çok yaşayalım emiii? bu arada bu forumu açan ve bu siteyiii açan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorumm..ne iyi yapmışlarrr..kızlar meyveli soda zararlı mı biliyor musunuz?acayip canım asitli bişiler istiyooo...

gelınce kesın yazarım 3 boyutlu ultrasona grcegım için eger bebiş gösterirse cinsiyetını görme ihtimalimizde varmış yarın bilgilendiririm sizleri artık
herkeze afiyet olsun...

gelınce kesın yazarım 3 boyutlu ultrasona grcegım için eger bebiş gösterirse cinsiyetını görme ihtimalimizde varmış yarın bilgilendiririm sizleri artık
herkeze afiyet olsun...

valla mı 11 haftalık iken görebilecek misin görebilecek miyiz cinsiyetini:uhm:

kızlarr varya bağımlılık yaptı burası bende..yanımda misafir ya da gelin adayı oluyoo benim gözüm ekrandaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…