2009 Aralık Anneleri

ewt ewt benım arkadaşımda hamile 12.haftada göstermiş bebiş cinsiyeti normal ultrasonda hemde
erkek kendını gösteriyomuş hemen eger erkekse

Ay keşke, benim arkadaşım 12 haftalıkken görmüş. Az kaldı o zaman kızlar öğrenmemize olleyyyyy

pln79 Alıntı:

valla doktorum dediki normalde 16.haftada anlayabiliriz cinsiyeti ama bu gıdecegın terdekı ultrason 3 boyutlu ve çok detaylı o yuzden görme ihtimalin var dedi ayyy çok heycanlıyım

ayyyyyyyyy harikaaa yuppiiiiiiiiii:teytey:

Ne güzel cinsiyeti belli olunca isim de düşünmeye başlarız. Ben bi de kız olursa bi tanecik elbise alıcam ona hemen

kızlar intrnette gördunuz mu bayıldım nolur bakın arama motoruna yazın converse bebek patiği diye görsellerde arama yapın örme patik ama bayıldım

hu huuuu, yaklaşık 1 saattir yazıları okuyorum. herkes öğle yemeğine çıktı tabi bu arada... hepinize afiyet ola.

bu arada ben 6+4 iken 3 boyutluda gördüm bebeği ayyyynı fasulye!!
fasulyenin ortası (o çukur yeri) da kıpır kıpır, pıt pıt kalbi atıyo yevrumun

bi de kalp sesini duymak için bi ısı gönderiliyormuş bebişe. bi arkadaşıma dr boşuna bebeği rahatsız etmeyelim demiş. ben bunu duymadan önce 3 kere duydum. acaba çok zarar vermiş midir kızlar ya?

meral geçmiş olsun laelaelaelaelae ne badireler atlatmışsın be hatun :roflol:

slm kızlarrr,ben geldimmm...
ayyy sormayın yeniden hasta oldum ben yaa faranjitim yeniledi,şuan kötüyüm,halsizim.bugün kontrolm var inşallah bebeğim iyidir biraz tedirginim bu hastalıktan dolayı.12.haftama girdim bende ikili testi ne zaman ister doktorum bugün belli olacak.
ayyy kızlarrr,cinsiyeti belli olan mı varrr?ne güzel yaa,ben öyle çok merak ediyorum kii.doktorumdan çok memnunum ama usg cihazı pek iyi göstermiyo,hatta karından bakınca zor görüyoruz bebeğimi o derece yani,artık 5.ayda filan ancak görürüz o cihazda bebeğimin cinsiyetini:)
ee sizde ne var ne yok?

bu arada kızlar aranızda bebişlere alışverişe başlayan var mı?ben dayanamadım bisürü şey aldım bebeğime,bol bol bady,battaniye filan.görünce dayanamıyorum yaa,napiimm:)

kızlar intrnette gördunuz mu bayıldım nolur bakın arama motoruna yazın converse bebek patiği diye görsellerde arama yapın örme patik ama bayıldım

canım yrn ikili testi yaptırıyomuşsun inşallah sonuç iyi çıkar.
tatlım ne kadara yaptırıyosun?sanırım bende haftaya yaptırıcam.ama fiyat hakkında hiçbibilgim yok,benim doktorum acıbademde,ama orda yaptırmayı düşünmüyorum çünkü çok pahalıdır eminim.başka bi hastane bakıcam artık.

bu arada kızlar aranızda bebişlere alışverişe başlayan var mı?ben dayanamadım bisürü şey aldım bebeğime,bol bol bady,battaniye filan.görünce dayanamıyorum yaa,napiimm:)

geçmiş olsun cnm
ay ben daha hiçbirşey almadım sadece anneme dedım muhakkak internette gördugum patıkten ör diye o kadar cinsiyetı belli olduktan sonra almaya baslarım sanırım

kadıköy evlendirme dairesinin karşısında sanomed göruntuleme merkezi var orada yaptırıyorum 190 ytl fiyatı daha ucuz yerlerde varmış ama burası ve zeynep kamil iyimiş ama zeynep kamılden 1 y önce randevu almak lazımmış sıra varmış.kardeşim doktor ucuz olsun dıye dandık yerde yaptırma önemlı hesaplamalar yapılıyo çok önemlı test dedı bende sanomedde yaptırmya karar verdim

ben de biran önce alışverişe başlamak istiyorum!!!
hatta bebişimi kucağıma almak istiyorum..

geçenlerde 8 haftalıklar bebeğimi hissediyorum pıt pıt hareketler oluyo demişti. onlar hareketler değil canlarım. kese büyüdüğü için diğer organlara ya da dokulara baskı yaparak genişliyor. hissettiklerimiz aslında o hareketlerdi. ben 11. haftadayım. bebişim hareketlenmeye başlamış ama daha kasları gelişmemiş olduğundan hissedilecek boyutlarda değilmiş. arada yokluyorum belki hissederim ama, hala tık yok ...

asıl hissedince annelik duygusunu yaşayacağız bence.. :ecrin_bebek:

anladım canım,evet kardeşin haklı aslında ama benim gittiğim hastane eminim 250 filan fiyat verir.bende sanomede giderim belki,sonuçları yaz canım bize.

ya bayıldım bu converse bebek patiğine...inanılmaz güzelll....ben yapamamkı ama bunu. nerden bulsam acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…