Ay keşke, benim arkadaşım 12 haftalıkken görmüş. Az kaldı o zaman kızlar öğrenmemize olleyyyyy
pln79 Alıntı:
valla doktorum dediki normalde 16.haftada anlayabiliriz cinsiyeti ama bu gıdecegın terdekı ultrason 3 boyutlu ve çok detaylı o yuzden görme ihtimalin var dedi ayyy çok heycanlıyım
ayyyyyyyyy harikaaa yuppiiiiiiiiii:teytey:
kızlar intrnette gördunuz mu bayıldım nolur bakın arama motoruna yazın converse bebek patiği diye görsellerde arama yapın örme patik ama bayıldım
Ne güzel cinsiyeti belli olunca isim de düşünmeye başlarız. Ben bi de kız olursa bi tanecik elbise alıcam ona hemen
kızlar intrnette gördunuz mu bayıldım nolur bakın arama motoruna yazın converse bebek patiği diye görsellerde arama yapın örme patik ama bayıldım
bu arada kızlar aranızda bebişlere alışverişe başlayan var mı?ben dayanamadım bisürü şey aldım bebeğime,bol bol bady,battaniye filan.görünce dayanamıyorum yaa,napiimm:)
canım yrn ikili testi yaptırıyomuşsun inşallah sonuç iyi çıkar.
tatlım ne kadara yaptırıyosun?sanırım bende haftaya yaptırıcam.ama fiyat hakkında hiçbibilgim yok,benim doktorum acıbademde,ama orda yaptırmayı düşünmüyorum çünkü çok pahalıdır eminim.başka bi hastane bakıcam artık.
kadıköy evlendirme dairesinin karşısında sanomed göruntuleme merkezi var orada yaptırıyorum 190 ytl fiyatı daha ucuz yerlerde varmış ama burası ve zeynep kamil iyimiş ama zeynep kamılden 1 y önce randevu almak lazımmış sıra varmış.kardeşim doktor ucuz olsun dıye dandık yerde yaptırma önemlı hesaplamalar yapılıyo çok önemlı test dedı bende sanomedde yaptırmya karar verdim
geçmiş olsun cnm
ay ben daha hiçbirşey almadım sadece anneme dedım muhakkak internette gördugum patıkten ör diye o kadar cinsiyetı belli olduktan sonra almaya baslarım sanırım
anladım canım,evet kardeşin haklı aslında ama benim gittiğim hastane eminim 250 filan fiyat verir.bende sanomede giderim belki,sonuçları yaz canım bize.
ya bayıldım bu converse bebek patiğine...inanılmaz güzelll....ben yapamamkı ama bunu. nerden bulsam acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?