saol canim ya bende endiselendim ilk bebek olunca bilemedimde.bende kansizlik cikmadi iyiymis kanim ama baska takviye falanda vermedi peki sen bidahaki doktor randevun kacinci haftanda ben ona göre turkiyeye tatile gitcem gitmeden bidaha randevu alayim diyorm kacinci haftana senin randevun canim:1hug:
canım benım benımde aynı sekılde karnımdam göremedı alttan bakınca gordu.bunun nedenıde bebek rahımde terste duruyomus ama zamanla dönücek o dedı tatlım. folık asıt hamıle oldugum testte cıkınca vermıstı. sonrakı teste kansızlık cıktı ozaman da demır hapı verdı.bence sormalısın doktoruna aklına takılan herseyı. biyere not al gıtmeden sonra gıdınce hepsını sor canım benım
ya evet aslında benim hiç ağzımı açmamam lazım:) zaten etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyo sende çalışıyomusun bee:)
SELAM ŞEKERLER NASILSINIZ BEN DELİRMEK ÜZEREYİM-tatlicadiarzu-
çoookkk uykummm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimirmirmirmir
11 .haftanın sonunda güzelim şimdi 10 haftadayız .bir hafta daha var randevuma
eeee eeeeeeeeeee eeeeeeeeeee eeeeeeeeeee
pıııııııışşşş ppııııışşşşşşşşşşpıııııııııııııışşşşşşşşşş pışşşş
hazan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dedim ben akşam üstü gelir diye:roflol:
Ya İŞ yerİnde delİrtecekler benİ en sonunda İŞler bİr tÜrlÜ yoluna gİrmİyor karıŞtık kaldık bİr sÜrÜ dosya var ÖnÜmde İhalesİnİ aÇ dİyorlar yarında ÇalıŞacaĞız offfff
masalah canim sen benden öndesin abisi yada ablasi olucak bebisin ben 7 haftadiyim zaten dun gittim doktora tekrar telefon ac turkiyeye gitmessen dedide ben anlamiyorumda bi abla var biraz daha dili biliyo otercume etti bende ozaman ona arattirayim randevu icin saol canim ya yardimci oldugun icin cok zormus gurbette hamile olmak dil bilmedigim icin bir an önce turkiyeye tatile gitsem orda doktora gözukucem en azindan soracaklarimi sorabilirim.bende galiba suya as eriyorum habire su iciyorum ama surekli mide yanmasi var ondan heralde
derin nefes lütfen relax relax canım
üzme kendinide bebişinide
bak işsiz birsürü insan sağda solda geziyor
şükret ki işimiz var:Saruboceq:
bize çok nazlı geldiği için bebişimiz "naz" ı düşünüyoruz ..eylül de çok özel eşim ile benim için eylül ayında görüşmeye çıkmaya başladığımız içinn. bi erekek olursa isim düşünmak lazımmmm..senin bi fikrin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?