2009 Aralık Anneleri

satan sitelerde var cnm 10 ytl di sanırım annem beceremem deseydi direk sipariş verecektim

sagol guzelım evet varmıs dikkat ettımde simdi cinsiyeti bellı olur olmaz hemen siparıs verıcem....

kızımız mı olucak bu arada oglumuzmu cok merak edıyorum

ben her öğle yemeğinden sonra bir tane meyvalı soda içiyorum şeker.
zararlımıdır bilmiyorum ama. canım çekiyor. helede havalar ısınınca iyice canım ister oldu şöyle soğuk soğuk...

gelınce kesın yazarım 3 boyutlu ultrasona grcegım için eger bebiş gösterirse cinsiyetını görme ihtimalimizde varmış yarın bilgilendiririm sizleri artık
herkeze afiyet olsun...
ay belki gösterir bebişin.
ben senin haberlerini pzt öğrenirim ancak şeker.

kızlarr varya bağımlılık yaptı burası bende..yanımda misafir ya da gelin adayı oluyoo benim gözüm ekrandaa....
aaayyyy çok ayip.nıç nıç nıç ilgilen misafirlerine bakiyimnaniknanik
Ay keşke, benim arkadaşım 12 haftalıkken görmüş. Az kaldı o zaman kızlar öğrenmemize olleyyyyy
bencede oleeeeeeeey inşallah sağlıklı hebrelerinide alırız

kaç elbise alırım ayyayyyyyyyyy..kız olursa adı belli de erkek için düşünmem lazımmmm...
neymiş neymiş merak ettim

afiyet olsun ben geldim
ah sorma cnm ya ben bile yaralandığıma inanacaktım az daha.
gülşah fena panik yaptısırnaşık şeysırnaşık şey
ah minik kelebeğim benim çok geçmiş olsun.
ne illet bir rahatsızlıkmış bu düşmedi yakandan.:1no2:
bakalım dr kontrolünden sonra güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

bu arada kızlar aranızda bebişlere alışverişe başlayan var mı?ben dayanamadım bisürü şey aldım bebeğime,bol bol bady,battaniye filan.görünce dayanamıyorum yaa,napiimm:)
valla tek parça birşey almadım. henüz erken diye düşünüyorum ondan olsa gerek.
bakalım 5 - 6 aylık filan olsun ondan sonra kısmetse

ya bayıldım bu converse bebek patiğine...inanılmaz güzelll....ben yapamamkı ama bunu. nerden bulsam acaba....

bence 250 dende fazladır orada sanomed de iyi biryer diye dedim yoksa 100-150 ytl yede yapn yerler varmış tercih etmemek lazım

Bu ücret doktor muayenesi + ikili mi yoksa tek ücret mi acaba? Benim doktor maalesef aylık 150 alıyor, ikili için de ayrıca mı alacak acaba? Ama alacak bişey de yokki kardeşim. Valla alırsa battık .

Bu ücret doktor muayenesi + ikili mi yoksa tek ücret mi acaba? Benim doktor maalesef aylık 150 alıyor, ikili için de ayrıca mı alacak acaba? Ama alacak bişey de yokki kardeşim. Valla alırsa battık .

benım doktorumda dha dogrusu hastanede 2 li test yapılmadıgı için dışarda yaptırıyorum 190 ytl ikili test fiyatı sonucu alıp doktoruma gösterecegım gittiğimde

canım bende 140 veriyorum muayene ücreti.ikili test fiyetı muayene fiyatından ayrı alınıyo diye biliyorum.

iyidir şeker ne olsun işte çalışmaya devam.
salı resmi tatil ya pazartesiyide koparabilirmiyim diye yöneticimin uygun olmasını bekliyorum.
sorucam bakalım.
izin koparabilirsen süper olucak 4gün tatil:sm_cool:

sen nasılsın güzelim hastalık dışında.
inan çok üzüldün tekrarlamasına. dr 'un ne diyecek bakalım.
bana özel mesaj at bilgi ver olurmu merak ederim vallahi.

evet son zamanlarda soğuk içecek ve aside acayip iştahım var havalardan dolayıı ..içiyorum sanki içmemişim gibi:)

kız olursa teyzesii EYLÜL NAZ hihoyyyt

aman aman nasılda kalabalık olmuşuz..ya benim karnım acıktı 1 prova 2 teslim var ama (((((((((((((((((

açııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm açççççççççç çok açııııııımmmmmmmmmm çokkkkkkkkk

ayy inşallah verirler izin canım,bol bol dinlenirsin sende mevsim dönüşü yaa herkes hasta aman dikkat et kendine.
sağol canım,dönüşte yazarım sana msj.inşallah herşey yolundadır ve bebeğimin pıt pıtlarını hareketlerini görürüm yeniden teyzesi inşallah..

kızlar günde kaç bardak su içiyosunuz. bunun için kendinizi özellıkle zorluyomusunuz.
ben gün içinde çok zorluyum ama akşamları ve gece 2'şer bardak hüpletiyorum.
evet son zamanlarda soğuk içecek ve aside acayip iştahım var havalardan dolayıı ..içiyorum sanki içmemişim gibi:)

kız olursa teyzesii EYLÜL NAZ hihoyyyt

naz ismini bende çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…