satan sitelerde var cnm 10 ytl di sanırım annem beceremem deseydi direk sipariş verecektim
ben her öğle yemeğinden sonra bir tane meyvalı soda içiyorum şeker.:)))) hepimiz bebeişlerimiz ile çok yaşayalım emiii? bu arada bu forumu açan ve bu siteyiii açan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorumm..ne iyi yapmışlarrr..kızlar meyveli soda zararlı mı biliyor musunuz?acayip canım asitli bişiler istiyooo...
ay belki gösterir bebişin.gelınce kesın yazarım 3 boyutlu ultrasona grcegım için eger bebiş gösterirse cinsiyetını görme ihtimalimizde varmış yarın bilgilendiririm sizleri artık
herkeze afiyet olsun...
aaayyyy çok ayip.nıç nıç nıç ilgilen misafirlerine bakiyimnaniknanikkızlarr varya bağımlılık yaptı burası bende..yanımda misafir ya da gelin adayı oluyoo benim gözüm ekrandaa....
bencede oleeeeeeeey inşallah sağlıklı hebrelerinide alırızAy keşke, benim arkadaşım 12 haftalıkken görmüş. Az kaldı o zaman kızlar öğrenmemize olleyyyyy
neymiş neymiş merak ettimkaç elbise alırım ayyayyyyyyyyy..kız olursa adı belli de erkek için düşünmem lazımmmm...
afiyet olsun ben geldimhu huuuu, yaklaşık 1 saattir yazıları okuyorum. herkes öğle yemeğine çıktı tabi bu arada... hepinize afiyet ola.
bu arada ben 6+4 iken 3 boyutluda gördüm bebeği ayyyynı fasulye!!
fasulyenin ortası (o çukur yeri) da kıpır kıpır, pıt pıt kalbi atıyo yevrumun
bi de kalp sesini duymak için bi ısı gönderiliyormuş bebişe. bi arkadaşıma dr boşuna bebeği rahatsız etmeyelim demiş. ben bunu duymadan önce 3 kere duydum. acaba çok zarar vermiş midir kızlar ya?
meral geçmiş olsun laelaelaelaelae ne badireler atlatmışsın be hatun :roflol:
ah minik kelebeğim benim çok geçmiş olsun.slm kızlarrr,ben geldimmm...
ayyy sormayın yeniden hasta oldum ben yaafaranjitim yeniledi,şuan kötüyüm,halsizim.bugün kontrolm var inşallah bebeğim iyidir biraz tedirginim bu hastalıktan dolayı.12.haftama girdim bende ikili testi ne zaman ister doktorum bugün belli olacak.
ayyy kızlarrr,cinsiyeti belli olan mı varrr?ne güzel yaa,ben öyle çok merak ediyorum kii.doktorumdan çok memnunum ama usg cihazı pek iyi göstermiyo,hatta karından bakınca zor görüyoruz bebeğimi o derece yani,artık 5.ayda filan ancak görürüz o cihazda bebeğimin cinsiyetini:)
ee sizde ne var ne yok?
valla tek parça birşey almadım. henüz erken diye düşünüyorum ondan olsa gerek.bu arada kızlar aranızda bebişlere alışverişe başlayan var mı?ben dayanamadım bisürü şey aldım bebeğime,bol bol bady,battaniye filan.görünce dayanamıyorum yaa,napiimm:)
ya bayıldım bu converse bebek patiğine...inanılmaz güzelll....ben yapamamkı ama bunu. nerden bulsam acaba....
bence 250 dende fazladır orada sanomed de iyi biryer diye dedim yoksa 100-150 ytl yede yapn yerler varmış tercih etmemek lazım
Bu ücret doktor muayenesi + ikili mi yoksa tek ücret mi acaba? Benim doktor maalesef aylık 150 alıyor, ikili için de ayrıca mı alacak acaba? Ama alacak bişey de yokki kardeşim. Valla alırsa battık .
bence 250 dende fazladır orada sanomed de iyi biryer diye dedim yoksa 100-150 ytl yede yapn yerler varmış tercih etmemek lazım
evet canım bencede bakalım öğrencem bugün öğleden sonra..inşallah sonuçlar iyi çıkarda hiç önemli değil gerisi..
Bu ücret doktor muayenesi + ikili mi yoksa tek ücret mi acaba? Benim doktor maalesef aylık 150 alıyor, ikili için de ayrıca mı alacak acaba? Ama alacak bişey de yokki kardeşim. Valla alırsa battık .
amin kıslar
hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
nbr meralcim?
kızlar günde kaç bardak su içiyosunuz. bunun için kendinizi özellıkle zorluyomusunuz.
ben her öğle yemeğinden sonra bir tane meyvalı soda içiyorum şeker.
zararlımıdır bilmiyorum ama. canım çekiyor. helede havalar ısınınca iyice canım ister oldu şöyle soğuk soğuk...
ay belki gösterir bebişin.
ben senin haberlerini pzt öğrenirim ancak şeker.
aaayyyy çok ayip.nıç nıç nıç ilgilen misafirlerine bakiyimnaniknanik
bencede oleeeeeeeey inşallah sağlıklı hebrelerinide alırız
neymiş neymiş merak ettim
afiyet olsun ben geldim
ah sorma cnm ya ben bile yaralandığıma inanacaktım az daha.
gülşah fena panik yaptısırnaşık şeysırnaşık şey
ah minik kelebeğim benim çok geçmiş olsun.
ne illet bir rahatsızlıkmış bu düşmedi yakandan.:1no2:
bakalım dr kontrolünden sonra güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
valla tek parça birşey almadım. henüz erken diye düşünüyorum ondan olsa gerek.
bakalım 5 - 6 aylık filan olsun ondan sonra kısmetse
iyidir şeker ne olsun işte çalışmaya devam.
salı resmi tatil ya pazartesiyide koparabilirmiyim diye yöneticimin uygun olmasını bekliyorum.
sorucam bakalım.
izin koparabilirsen süper olucak 4gün tatil:sm_cool:
sen nasılsın güzelim hastalık dışında.
inan çok üzüldün tekrarlamasına. dr 'un ne diyecek bakalım.
bana özel mesaj at bilgi ver olurmu merak ederim vallahi.
ben gün içinde çok zorluyum ama akşamları ve gece 2'şer bardak hüpletiyorum.kızlar günde kaç bardak su içiyosunuz. bunun için kendinizi özellıkle zorluyomusunuz.
evet son zamanlarda soğuk içecek ve aside acayip iştahım var havalardan dolayıı ..içiyorum sanki içmemişim gibi:)
kız olursa teyzesii EYLÜL NAZ hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?