ayy inşallah verirler izin canım,bol bol dinlenirsin sende mevsim dönüşü yaa herkes hasta aman dikkat et kendine.
sağol canım,dönüşte yazarım sana msj.inşallah herşey yolundadır ve bebeğimin pıt pıtlarını hareketlerini görürüm yeniden teyzesi inşallah..
kızlar günde kaç bardak su içiyosunuz. bunun için kendinizi özellıkle zorluyomusunuz.
selam kızlar işten yeni geldim oku oku bitiremedim yazdıklarınızı helal olsun:)
kıyafeti konuşmuşsunuz valla benim tercihim şişman görünmekten ziyade hamile görünmek daha.o yüzden güzel güzel dar tsörtler giyicem çıkacam podyuma:)elbiselerimi giyicem.
kotları 1 aydır giymiyorum zaten göbeğimi sıkmasını beklemeden kotları kaldırdım.topukluyu hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım.eşofmanla geçiriyorum bu zamanları.
günde iki litre su muhakkak içiyorum eskidende içerdim sağlıklı olmak babında ama şimdi hiç ihmal etmiyorum.
kızlar günde kaç bardak su içiyosunuz. bunun için kendinizi özellıkle zorluyomusunuz.
ben gün içinde çok zorluyum ama akşamları ve gece 2'şer bardak hüpletiyorum.
naz ismini bende çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm
tatlım ben hergün en az 2litre içmeye çalışıyorum.bende kum vardı doktorum 3 dedi ama hasta olunca 2litreyi bile içememeye başladım
ama iç canım bol bol,bide yaz geldi vücut ödem yapmasın..
şekerler nabersiniz doyurdunuz mu bebeişlerinizi? seçil nie açsın hala sen kuzuum saat kaç oldu
ben normalde içmeyen bir insandım.şimdi zorluyorum.ve susuyorum zaten.8-9 bardak içmeye çalışıyorum.sadece gece yatarken içmiyorum.böyle olan var mı bilmem ama gece tuvalete kalkma ihtiyacı duyuyorum,uykum kaçmasın diye akşam çok içmiyorum
seçiiiiiiiiiiiiiiiiil
hadi canım ya doyur karnını
Ya ben aslında günde en az 2,5 litre su içiyordum, mide bulantıları başladı başladı 2 litreyi zar zor içmeye çalışıyorum. Bazı günler 4-5 bardak zor içtiğimde oluyor. Su içince kendimi WC ye zor atıyorum maalesef.
helal sana esracım,
mesai bitmiş kuzucum evine bile varmış.
yaaaaaa biiiiiizzzzzz akşam 6 olmasını bekliycezzzzzzz:1shok:
gecede bir kez kesin kalkıyorum ama bu 2 de olabiliyor.sabah 6'da uyanır uyanmaz koşa koşa wc'yeben normalde içmeyen bir insandım.şimdi zorluyorum.ve susuyorum zaten.8-9 bardak içmeye çalışıyorum.sadece gece yatarken içmiyorum.böyle olan var mı bilmem ama gece tuvalete kalkma ihtiyacı duyuyorum,uykum kaçmasın diye akşam çok içmiyorum
canım yaaaa hoş güzel ve anlamlı isimler.bize çok nazlı geldiği için bebişimiz "naz" ı düşünüyoruz ..eylül de çok özel eşim ile benim için eylül ayında görüşmeye çıkmaya başladığımız içinn. bi erekek olursa isim düşünmak lazımmmm..senin bi fikrin var mı
oooofffff seçil ben ağlıyam senin yerine kuzum.ağlayacağım valla...içeride prova ve teslim var maseleffffff yiyemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm..klava:
turşu yasak olmazne yapıcam biliyomusunuz turşu yıycem ölenlerı bitane sonra hararet yapar heralde...bol bol içerim alkisalkisalkis
7+1 keseyi gordum kalp atisinida duydum ama kizlar bisey soracam sizlere karninizdan gözuktumu benim karnimdan göremedi alttan ultrasonla bakti merak ettim neden diyede soramadim dil problemim var.bide bisey daha soracam ilk muanede sizlere ilac takviyesi yazdimi ve bir sonraki randevularinizi nekadar sure sonraya atti bana hic bir ilac falan vermedi yani vitamin folik asit ffalan vermedi kan degerin tansiyonum iyiymis dedigim gibi soramiyorumda fincem iyide degil sizlere sorum dedim
canım benım benımde aynı sekılde karnımdam göremedı alttan bakınca gordu.bunun nedenıde bebek rahımde terste duruyomus ama zamanla dönücek o dedı tatlım. folık asıt hamıle oldugum testte cıkınca vermıstı. sonrakı teste kansızlık cıktı ozaman da demır hapı verdı.bence sormalısın doktoruna aklına takılan herseyı. biyere not al gıtmeden sonra gıdınce hepsını sor canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?