2009 Aralık Anneleri

inşallah canım:Saruboceq:

selam kızlar işten yeni geldim oku oku bitiremedim yazdıklarınızı helal olsun:)
kıyafeti konuşmuşsunuz valla benim tercihim şişman görünmekten ziyade hamile görünmek daha.o yüzden güzel güzel dar tsörtler giyicem çıkacam podyuma:)elbiselerimi giyicem.
kotları 1 aydır giymiyorum zaten göbeğimi sıkmasını beklemeden kotları kaldırdım.topukluyu hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım.eşofmanla geçiriyorum bu zamanları.
günde iki litre su muhakkak içiyorum eskidende içerdim sağlıklı olmak babında ama şimdi hiç ihmal etmiyorum.

merhaba kızlar.nehir67 arkadaşım ben 5 haftada keseyi gördüm.7+5 te kalp atışını duydum. ayrıca doktorum bir kese daha gördü, ama içi boş büyük ihtimalle kaybolur dedi. 26sında tekrar gideceğim. bakalım, nolcak. çok merak ediyoruz bir yandanda tedirginim ikiz olursa nasıl yaparım bilemiyorum.Allahım hayırlısını versin inşallah. ikiz olursa da bir anda büyürler işte bakalım, bekliyoruz.

kızlar günde kaç bardak su içiyosunuz. bunun için kendinizi özellıkle zorluyomusunuz.

tatlım ben hergün en az 2litre içmeye çalışıyorum.bende kum vardı doktorum 3 dedi ama hasta olunca 2litreyi bile içememeye başladım
ama iç canım bol bol,bide yaz geldi vücut ödem yapmasın..

helal sana esracım,
mesai bitmiş kuzucum evine bile varmış.
yaaaaaa biiiiiizzzzzz akşam 6 olmasını bekliycezzzzzzz:1shok:

kızlar günde kaç bardak su içiyosunuz. bunun için kendinizi özellıkle zorluyomusunuz.

ben normalde içmeyen bir insandım.şimdi zorluyorum.ve susuyorum zaten.8-9 bardak içmeye çalışıyorum.sadece gece yatarken içmiyorum.böyle olan var mı bilmem ama gece tuvalete kalkma ihtiyacı duyuyorum,uykum kaçmasın diye akşam çok içmiyorum

ben gün içinde çok zorluyum ama akşamları ve gece 2'şer bardak hüpletiyorum.

naz ismini bende çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm

bize çok nazlı geldiği için bebişimiz "naz" ı düşünüyoruz ..eylül de çok özel eşim ile benim için eylül ayında görüşmeye çıkmaya başladığımız içinn. bi erekek olursa isim düşünmak lazımmmm..senin bi fikrin var mı

tatlım ben hergün en az 2litre içmeye çalışıyorum.bende kum vardı doktorum 3 dedi ama hasta olunca 2litreyi bile içememeye başladım
ama iç canım bol bol,bide yaz geldi vücut ödem yapmasın..

evet haklısın içmem çokiçtiğimde bulantı yapıyo dıye azaltmıstım.
sagol canım

ne yapıcam biliyomusunuz turşu yıycem ölenlerı bitane sonra hararet yapar heralde...bol bol içerim alkisalkisalkis

Ya ben aslında günde en az 2,5 litre su içiyordum, mide bulantıları başladı başladı 2 litreyi zar zor içmeye çalışıyorum. Bazı günler 4-5 bardak zor içtiğimde oluyor. Su içince kendimi WC ye zor atıyorum maalesef.

ya bende bi garıplık var bilmiyorum su içsemde dogru dürüst tuvalete cıkmıyorum.bakın mesela işe gelmeden önce sabah girmıstım hala öle bi ihtiyac hıssetmedım yaafisfisfis

7+1 keseyi gordum kalp atisinida duydum ama kizlar bisey soracam sizlere karninizdan gözuktumu benim karnimdan göremedi alttan ultrasonla bakti merak ettim neden diyede soramadim dil problemim var.bide bisey daha soracam ilk muanede sizlere ilac takviyesi yazdimi ve bir sonraki randevularinizi nekadar sure sonraya atti bana hic bir ilac falan vermedi yani vitamin folik asit ffalan vermedi kan degerin tansiyonum iyiymis dedigim gibi soramiyorumda fincem iyide degil sizlere sorum dedim

gecede bir kez kesin kalkıyorum ama bu 2 de olabiliyor.sabah 6'da uyanır uyanmaz koşa koşa wc'ye

canım yaaaa hoş güzel ve anlamlı isimler.
ben oğlum olursa tabi bu benim fikrim eşimin ismini koyacağım fatih,
eşime söyledim kızımız olursada meral dedi kabul etmedim.
inan şu an espirisini yapıyoruz.
hele bir cinsiyet çıksın ortaya ona göre karar vericez artık

ağlayacağım valla...içeride prova ve teslim var maseleffffff yiyemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm..klava:
oooofffff seçil ben ağlıyam senin yerine kuzum.

ne yapıcam biliyomusunuz turşu yıycem ölenlerı bitane sonra hararet yapar heralde...bol bol içerim alkisalkisalkis
turşu yasak olmaz

Ben Yay Burcuyum, bebişimde Yay burcu olacak, çok eğleneceğiz :) , Hatta aynı gün doğma olasılığımız bile var :)
Yay Burcu Bebeği
Yay bebeğiniz çok neşeli, özgür ruhlu sevecen ve daima keşfetmeye açıktır. Onlar zodyağın asla büyümeyen Peter Pan'larıdır. Doğal bir iyimser olduğundan hayata çoğu zaman pozitif yönden bakar. Yay çocuğunuz size ebeveyni gibi değil arkadaşı gibi davranırsa şaşırmayın... Neşeli, sevecen, arkadaş canlısı bu bebekler, yalnızlığa asla dayanamaz. Oldukça meraklıdır. Bebekken dahi her şeyi bilmek ister ve sorgular. Kendisine güven duyduğunuzu gösterirseniz sizi yanıltmaz, her işin üstesinden gelir, onurlandırılmak onun için önemlidir. Tıpkı ikizlerde olduğu gibi onda da maymun iştahlılık söz konusudur. Bu yüzden bir konuya sebat etmesini öğrenmesi gerekir. Merak ettiği konularda sürekli ilerlemesini teşvik eder ve onu desteklerseniz sonuçları oldukça parlak olacaktır. Macera hevesini tatmin edecek oyunlar oynamasına izin verin. En hassas olduğu bölgeleri karaciğeri, kalça ve bacak üstleridir.

Koç ebeveyni ve Yay bebeği
Mars etkisindeki Koç ebeveyni son derece oyuncu ve eğlenceli bir ebeveyndir. Ama dediğini de yaptırmaya bayılır. Yay bebeğinin özgürlük isteği de ondan aşağı kalmadığından zaman zaman kişilik çatışmaları yaşanılması kaçınılmazdır. Ancak yine de bu verimli bir ilişkidir. Koç ebeveyni minik Yay'ı daima destekleyecek ve ufkunu geliştirecektir.

Boğa ebeveyni ve Yay bebeği

Kararlı, şefkatli ve sevgi dolu Boğa ebeveyni, Yay bebeğine adapte olmakta güçlük çekmez. Ama zamanla onun yönetimine girme ve kendini fazlasıyla adama tehlikesiyle de karşı karşıyadır. Çünkü bunu hemen algılayan bebek, zaman içinde her istediğini yaptıracağını kestirir ve bunu en dramatik şekilde uygular. Ama yine de sevgi ve şefkat bu ilişkide bol bol hissedilecektir

ıkizler ebeveyni ve Yay bebeği
Bağımsız, özgür ruhlu ve yerinde duramayan ıkizler ebeveyni için Yay bebeği bulunmaz bir neşe kaynağıdır. Zıt kişilik ve karakterlerde olmalarına rağmen birbirlerini mükemmel tamamlarlar. ıkizler ebeveyni onun oyun enerjisini sürekli destekler ve hatta uç biçimde rahat bırakabilirler. Asla rutin ve durağan olmayan bu ilişki, zamanla daha da sağlamlaşacaktır.

Yengeç ebeveyni ve Yay bebeği
Ay etkisindeki şefkatli Yengeç ebeveyni, özgür ruhlu Yay bebeğini sahiplenir ve ona kendini adar. Ama fazla sıkmamaya da özen göstermelidir. Özgürlük, oyun ve eğlence bebeğin temel ihtiyacı olduğundan, sınırsız sabra sahip yengeç ebeveyn bunu ona bolca verir. Birbirlerini duygusal açıdan son derece iyi anlayabilir ve geliştirirler.

Aslan ebeveyni ve Yay bebeği
Bu oldukça neşeli ve geliştirici bir ilişkidir. Bir Yay bebeğini Aslan ebeveyninden daha iyi yönlendirebilecek kimse yoktur. Görev dağılımı gerçekleştiğinde ilişki kendiliğinden oturur. Bebek, özgür olma isteğinde ama çok neşelidir. Ama Aslan ebeveyni onu çok iyi anlar ve oyun anlayışına uyum sağlar.

Başak ebeveyni ve Yay bebeği
Düzenli, becerikli ve titiz Başak ebeveyni, özgür ruhlu Yay bebeğini zapt etmekte biraz zorlansa da ona çok iyi bakar. Sözel gelişime çok önem veren Başak ebeveyni onunla bol bol konuşarak, yaratıcılığını destekler. Kısacası bu son derece gelişime açık bir ilişkidir. Başak ebeveyni, Yay bebeğini kurallarla fazla kısıtlamazsa neşe katsayıları yükselecektir.

Terazi ebeveyni ve Yay bebeği

Denge ve uyum peşindeki Venüslü Terazi ebeveyni, Yay bebeğini çok iyi algılar ve huzursuzluklarını başarıyla dengeler. Onun özgür olma ihtiyacına saygı duyar ve bu sayede yeteneklerini de geliştirmiş olur. Terazi ebeveyni, anlaşma, barış ve işbirliği içinde olmak istediğinden bebeğin özgürleşme eğilimine de izin verecektir.

Akrep ebeveyni ve Yay bebeği
Dediğim dedik Akrep ebeveyni ve Yay bebeği arasında başta inatlaşmalar söz konusu olabilir. ıki taraf da daima söz dinletmek arzusundadır. Çabuk sinirlenirler fakat sevdikleri insanlara ve yakınlarına karşı sıkıca bağlıdırlar. Zamanla birbirini çok iyi anlayacak olan bu iki burçtan bebek ve ebeveyn birbirlerinin gücüne saygı duymayı öğrenecektir. Denge oturduktan sonra ilişki sağlamlaşır.

Yay ebeveyni ve Yay bebeği
ışte son derece eğlendirici ve geliştirici bir ilişki daha. Jüpiter etkisindeki özgür Yay ebeveyni daima meraklı ve kendisi gibi özgür ruhlu bebeğini fazla kısıtlamayacak, oyun ve eğlenceyle destekleyecek ve bol bol açık havaya çıkartacaktır. ıyimser, pozitif, neşeli Yay ebeveyn, doğduğu andan itibaren bebeğin en iyi arkadaşı olmayı başarır ve güvenini hemen kazanır.

Oğlak ebeveyni ve Yay bebeği

ınatçı, azimli, düzenli, fakat kararlı Oğlak ebeveyni ile özgürlükçü Yay bebeği arasında başta kişilik çatışmaları yaşanabilir. Ebeveynin aşırı kural koymaktan kaçınması gerekir. Ama iki taraf da aile hayatını severler, evlerine ve ev yaşamına düşkündürler. Zamanla otorite paylaşımı halledilir ve Yay bebeği Oğlak burcunun güvenilir doğasına alışır.

Kova ebeveyni ve Yay bebeği
ışte son derece neşeli ve hareketli bir ilişki daha. Kıvrak zekalı ve konuşkan Kova ebeveyni, Yay bebeğini nasıl eğlendireceğini çok iyi bilir. Bebek, sözcükleri kavradıkça yaratıcılığı da güçlenecek ve ona coşkulu karşılıklar verecektir. Kısacası bu ilişkide sıkılmak söz konusu değildir ve olabilecek her türlü iletişim sorunu kolayca atlatılır.

Balık ebeveyni ve Yay bebeği
Sevgi dolu ve şefkatli Neptünlü Balık ebeveyni, Jüpiter etkisindeki Yay bebeğini en iyi yönlendirebilecek burçlardan biridir. ıkisi de değişken nitelikli olduğundan anlaşmazlıklar ve kaprisler söz konusu olabilir. Ama Balığın sıcak yaklaşımları minik Yayı ikna eder ve zamanla uzlaşma sağlanır. Bu gayet köklü ve sağlam bir ilişkidir.

canım benım benımde aynı sekılde karnımdam göremedı alttan bakınca gordu.bunun nedenıde bebek rahımde terste duruyomus ama zamanla dönücek o dedı tatlım. folık asıt hamıle oldugum testte cıkınca vermıstı. sonrakı teste kansızlık cıktı ozaman da demır hapı verdı.bence sormalısın doktoruna aklına takılan herseyı. biyere not al gıtmeden sonra gıdınce hepsını sor canım benım

saol canim ya bende endiselendim ilk bebek olunca bilemedimde.bende kansizlik cikmadi iyiymis kanim ama baska takviye falanda vermedi peki sen bidahaki doktor randevun kacinci haftanda ben ona göre turkiyeye tatile gitcem gitmeden bidaha randevu alayim diyorm kacinci haftana senin randevun canim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…