kızlar ben cıkıyorum bıraz.kendınıze dikkat edin
kısım ben buradayım merak etme ne olur.
ilahi gülşah allah uzun ömürler versin güldürdün beni.:roflol::roflol:
hamilesin stres yapma ver numaranı sesimi duyuram sanasırnaşık şey
kıyamam yaaaaaaaakıslarrr ben geldimm.çok fenayım daha yeni yeni kendime geliyorum.kafamı kaldıramıyorum.şimdi evde olmak için nelerimi vermezdimmirmirmirmir
Kızlar bak gÖrdÜnÜzmÜ sİzİnle konuŞunca nasıl rahatladım sakİnleŞtİm
kızlar exsir diye bişey çıktıya meyve sebzelerdeki zirai ilaç atıkları böcek kalıntılarını zararlı herbişeyi yıkayıp atıyo suya katıyosunuz hani reklamlarda var.bayileri çok sınırlı bayileri dışında biyerde bulan varmı.ayrıca yurt dışında yaşayan arkadaşlarım size böyle ürünler daha önce ulaşıyor nasıl bi ürün şişrme mi yoksa gerçekten yüzde yüz katkısız çok gerekli bişeymi.sirke bile tam olarak temizlemiyo sebze meyveleri böyle bişey tam bize göre.sitesine baktım bırakın hamileleri bağışıklığı zayıf kanser hastaları dahil herkese tavsiye ediyolar ki bu önemli bişey.
amin kıslar
hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
gecede bir kez kesin kalkıyorum ama bu 2 de olabiliyor.sabah 6'da uyanır uyanmaz koşa koşa wc'ye
canım yaaaa hoş güzel ve anlamlı isimler.
ben oğlum olursa tabi bu benim fikrim eşimin ismini koyacağım fatih,
eşime söyledim kızımız olursada meral dedi kabul etmedim.
inan şu an espirisini yapıyoruz.
hele bir cinsiyet çıksın ortaya ona göre karar vericez artık
oooofffff seçil ben ağlıyam senin yerine kuzum.
turşu yasak olmaz
Ben de adımdan dolayı bebiş kız olursa naz koyalım demiştim çook önce. eşimde şakasına ben senin nazınla zor uğraşıyorum birde naz bebek istemem demiştitabi şimdi iş ciddiye binince ne düşünür bilemiycem.ben Nehir ismini çok sevdiğimden rumuzu böyle aldım kzım olursa adını Nehir koyacam diye ama ozaman gelsin belki de çok farklı bir isim seçerizhihoyyyt
size bişi söyleyeyim miiiiiiiii hala yemek yemedimmmmmmmmmmmmmmmmm:a015: içeride 10 kişiye yakın varrrrrr...imdatttttttttttttttt
evet nehir de çok güsel bi isimmmm...kız ismi ne kadar çok ve rahat bulunuyoo erkek ismi daha zorr
evet nehir de çok güsel bi isimmmm...kız ismi ne kadar çok ve rahat bulunuyoo erkek ismi daha zorr
allah allah tutmayın beniiiiii
bir koşu şu seçil'in saçını başını yolayımda geleyim.
kızım buraya yazana kadar gitte karnını doyur. kız bayılacak.
isimlere bakma yemeğini yeeeeeeeeeeeseneeeeeeeeeeeeeeeee:mymeka:
bekle sen ben oraya gelicem ve seni bir avutacağım göreceksinyawww yiyemiyorummm burası,mağaza, atölye heryer doluuuuuuuuu..kafayı yicem yaaaa..yemeğim hazır yoksaa..bari yazıp avunayım dedim
benim kızım olursa belinay sıla veya buğlem sıla olcak erkek de berke semih düşünüyossssss
seçilcim sen hamilesin ama kimse yadırgamaz seni. göbeğini gere gere göster herkese sonrada bi güzel yemeğini ye :))))
bekle sen ben oraya gelicem ve seni bir avutacağım göreceksin
ay ne güsel isimler var yaaaaaaaaaa
gülşahcım sende isim hazır şekerim.
rabbim sağlıcakla kucaağımza almayıda nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?