2009 Aralık Anneleri

kısım ben buradayım merak etme ne olur.
ilahi gülşah allah uzun ömürler versin güldürdün beni.:roflol::roflol:
hamilesin stres yapma ver numaranı sesimi duyuram sanasırnaşık şey

Ayy ben de üzüntüden düşürcektim şimdi çocuğu yaaa. Resimlerin vardı dimi senin. Kaldır çabuk onları, nazar değmesin. Aklıma geldi, söyledim valla. Su içip geliyom. Çok şükür Allah' a yaa. Amaaaaan Allah korusun arkadaşlarımıııııı.

kızlar exsir diye bişey çıktıya meyve sebzelerdeki zirai ilaç atıkları böcek kalıntılarını zararlı herbişeyi yıkayıp atıyo suya katıyosunuz hani reklamlarda var.bayileri çok sınırlı bayileri dışında biyerde bulan varmı.ayrıca yurt dışında yaşayan arkadaşlarım size böyle ürünler daha önce ulaşıyor nasıl bi ürün şişrme mi yoksa gerçekten yüzde yüz katkısız çok gerekli bişeymi.sirke bile tam olarak temizlemiyo sebze meyveleri böyle bişey tam bize göre.sitesine baktım bırakın hamileleri bağışıklığı zayıf kanser hastaları dahil herkese tavsiye ediyolar ki bu önemli bişey.

merak ettim bak şimdi faydalı mı acaba

amin kıslar
hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah

Meyveli soda denilen şey maden suyu değilmiş, yani maden suyunun yararları onda yok. Yani gazoz gibi. Birşeyler duyduk bir ara maille gelen. Çok içiyorduk, vazgeçtik. Ama zararı var mı yok mu bilmiyorum.

size bişi söyleyeyim miiiiiiiii hala yemek yemedimmmmmmmmmmmmmmmmm:a015: içeride 10 kişiye yakın varrrrrr...imdatttttttttttttttt

evet nehir de çok güsel bi isimmmm...kız ismi ne kadar çok ve rahat bulunuyoo erkek ismi daha zorr

size bişi söyleyeyim miiiiiiiii hala yemek yemedimmmmmmmmmmmmmmmmm:a015: içeride 10 kişiye yakın varrrrrr...imdatttttttttttttttt

allah allah tutmayın beniiiiii
bir koşu şu seçil'in saçını başını yolayımda geleyim.
kızım buraya yazana kadar gitte karnını doyur. kız bayılacak.

evet nehir de çok güsel bi isimmmm...kız ismi ne kadar çok ve rahat bulunuyoo erkek ismi daha zorr

isimlere bakma yemeğini yeeeeeeeeeeeseneeeeeeeeeeeeeeeee:mymeka:

Evet xanım haklısın valla erkek ismi zor.Ama Umut adı hoşuma gider erkek ismi olarak da hep.Hem nedense hep kız ismi düşünüyorum ben de.Şimdilik de Nehir ağır basıyor.Zamanı gelsin neler buluruz iş ciddiye binince şimdilik öylesine düşünüyoruz.yerimseniben

yawww yiyemiyorummm burası,mağaza, atölye heryer doluuuuuuuuu..kafayı yicem yaaaa..yemeğim hazır yoksaa..bari yazıp avunayım dedim

benim kızım olursa belinay sıla veya buğlem sıla olcak erkek de berke semih düşünüyossssss

yawww yiyemiyorummm burası,mağaza, atölye heryer doluuuuuuuuu..kafayı yicem yaaaa..yemeğim hazır yoksaa..bari yazıp avunayım dedim
bekle sen ben oraya gelicem ve seni bir avutacağım göreceksin

benim kızım olursa belinay sıla veya buğlem sıla olcak erkek de berke semih düşünüyossssss

ay ne güsel isimler var yaaaaaaaaaa
gülşahcım sende isim hazır şekerim.
rabbim sağlıcakla kucaağımza almayıda nasip etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…