2009 Aralık Anneleri

oooooo berna hanımlarda geldiler,
efendim hoşgeldinizkaydirigubbakcemile2
biz sabah mesaisine burada başlıyoruz. haberiniz olasırnaşık şey
sizide sık sık bekleriz anacım:roflol:

valla ben de diyorum artık bu siteden de ek ders mi alsam ne :roflol::roflol:

berna bernaaaaa hoşgeldinnn nerlerdesin bak hepimiz kafayı yiyiyoruz burda saat 8 den beri:roflol:

anam sabah 7 de kalktım, saçlarıma maşa yaptım, müdürler toplantısına iştirak ettim, yani okula ditmedim :teytey: sonra da anam ve eşimle yürüyüş yaptık
ay kızlaaarrrr göbeeeem çatladı vallah.. hiç bi pantolon olmuyo. yani oluyo ama bebişime zaarar verir diye tırsıyorum sıkı ya hani... nettiricem gari? seçil kııı siz hamile giyime de başlayın. sırf burdan alacağınız siparişlerle köşe olursunuz valla :teytey:

kızlarrr bende geldımmm napıyosunuzzzz
ooo sende hoşgeldin şekerim
kaynatıyoruz işte

valla ben de diyorum artık bu siteden de ek ders mi alsam ne :roflol::roflol:
al al tabiki zararı olmaz faydası çok olur ama

kızlar bu arada kaç yaşındasınız yaww

ay ben mi bayanların yaşı da sorulmaz ama hadi hadi çok ısrar ettim yazayayım bari

15 Ocak 1978 Eskişehir doğumluyum ve yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyoruma.s

anaaaaaaaaaaaa hattımızda bekar hatun vaaarrrCADIARZU

Allah cızırtını koparmaya,
kurban olursan kızına kim bakar yuh kızına dedim yalnız hayırdır işallah? ben de dedim ben bakarım ama kurban olmasın meral,
hepimiz meral çetiniz. gerekirse evini çeker çeviririz :lepi::teytey::teytey:

ben de 29 mart 1984. koç burcu yayla oyun oynaya:ecrin_bebek: oynaya büyücem ben de

müdürüm saygı ve sevgilerimi sunduktan sonra göbişine gelicem şimdi,
ben bu hafta hiç pantolon giyemedim olmuyor çok fena sıkıyor. çözüm buldum bu hafta sırf etek takıldım.
amaaaaaaaaaa yarın pantolon almak şart oldu artık anacım. nereye kadar. birkaç arkadaşımız pantolon açılışını yaptı bile bilgine...
anam hiç bi yerde konuşamıoz zate... konuş burda dök içini. bak bana gelir gelmez döküldüm lülülülülülü

dökül dökül süper muhabbetler oluyor vallahi.kaydirigubbakcemile3

meralllllll bacım gözünü biraz pc den uzak tut kör olacan dinlen biraz tamam çok tatlıyız kahretsin bizden ayrılamıyorsun ama kendini de düşün biraz hayatım aaaaaaaaaaaa böle de olmazkiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…