ay ne güsel olur bernaaaaaaaaaaaaa
evet evet çok yazmayın ne oluuuuuuuuuuuuurrrrrrr
çok zorlanıyor insan ama muhabbet açıldımı işte sayfalarca oluveriyor
açtım kollarımı bekliyorum merallll kaydirigubbakcemile3
yalnız gerçekten süper bi ortam olumu burda... kimse kimseyi tanımadan görmeden, maallah olmuş yani.. ben bak 4 gün mü ne oldu. ohoooo, annem az önce azzcık yanımızda otur die sitem ettii :sırnaşık şey:
hadi git yanına canımda onada ayıp olmasın bende fotolara bakıp hemen çıkıcam zaten
öpüyorum kocaman:1hug:
kızlar hepinizi çoookkk öpüyorummm kendinize ii bakın canlarım. hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun byeeeeeeeee
evet çok güzel bir isim.meral burda geçen haftaya kadar yağmur vardı.
aa yağmur da güzel bi isim bu arada
bu aralar maşallah iyi, yürücez işte bakalım.. aman hareketlere başlamayın, daha riskli aylardayız, unutmayın kızlar e mi? kilo alırrsanız da alın, sonraki aylar düzene sokarsınız..
bizde seni çok seviyoruz canım benimkızlar hepinizi çoookkk öpüyorummm kendinize ii bakın canlarım. hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun byeeeeeeeee
muck muckben de öptürüverdim gaaari, kezban yingeeee :teytey::teytey:
yok baharcımla başka bir akşam yeriz.sen de bebişinle Allah'a emanet ol canım. öptüümmm..
ee meralle akam yimeeene mi çıkıcaanız?
hepinizi öptümmm. ben de az mola veriyorum. herkes Allah'a emanet olsun, bebişlerinize , kendinize, eşinize, herbişeyinize ii bakın...:içelim:
evet şeker. sağlıklı ossun da yavrularımız :Saruboceq:
Aa canım yakınmış doğum tarihlerimiz ben de 24 mart. Ama senden 1yaş büyüğüm 83lüyüm bennaniknanik
heheheheee
KOÇ ' um benim beeee !!!! kaydirigubbakcemile5
pln79 canım doktora gidicektin bugün gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?