2009 Aralık Anneleri

ay ne güsel olur bernaaaaaaaaaaaaa

evet evet çok yazmayın ne oluuuuuuuuuuuuurrrrrrr

çok zorlanıyor insan ama muhabbet açıldımı işte sayfalarca oluveriyor

yalnız gerçekten süper bi ortam olumu burda... kimse kimseyi tanımadan görmeden, maallah olmuş yani.. ben bak 4 gün mü ne oldu. ohoooo, annem az önce azzcık yanımızda otur die sitem ettii :sırnaşık şey:

hadi git yanına canımda onada ayıp olmasın bende fotolara bakıp hemen çıkıcam zaten
öpüyorum kocaman:1hug:

meral burda geçen haftaya kadar yağmur vardı.
aa yağmur da güzel bi isim bu arada
bu aralar maşallah iyi, yürücez işte bakalım.. aman hareketlere başlamayın, daha riskli aylardayız, unutmayın kızlar e mi? kilo alırrsanız da alın, sonraki aylar düzene sokarsınız..

hepinizi öptümmm. ben de az mola veriyorum. herkes Allah'a emanet olsun, bebişlerinize , kendinize, eşinize, herbişeyinize ii bakın...:içelim:

evet çok güzel bir isim.
iyi de yağmur nerelerdeki:uhm:
yürüyüş en güzeli şimdilik. dr umda önerdi . günde 30dk yürümemi

kızlar hepinizi çoookkk öpüyorummm kendinize ii bakın canlarım. hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun byeeeeeeeee
bizde seni çok seviyoruz canım benim
kendine ve kuzuna iyi bak allaha emanet ol canm

ben de öptürüverdim gaaari, kezban yingeeee :teytey::teytey:
muck muck

sen de bebişinle Allah'a emanet ol canım. öptüümmm..
ee meralle akam yimeeene mi çıkıcaanız?
yok baharcımla başka bir akşam yeriz.
bu akşam eşimin kuzenleri ve eşleri ile dışarda olucaz.
kusura bakma cnım emi

hepinizi öptümmm. ben de az mola veriyorum. herkes Allah'a emanet olsun, bebişlerinize , kendinize, eşinize, herbişeyinize ii bakın...:içelim:

kocamaaaaaaaaaaan öpüyorum herkezi
herkez allaha emanet olsun şekerler.:teytey::teytey:

ben içeri bakıppp,gelinlee ile ilgilenene kadar herkes gitmişşşş...arkadaşlarım hemen hemen benimle aynı yaştaymış çok sevindim rahat rahat yazayımmm ben de 17 ağustos 1979 doğumluyummmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…