ben de 29 mart 1984. koç burcu yayla oyun oynaya:ecrin_bebek: oynaya büyücem ben de
müdürüm saygı ve sevgilerimi sunduktan sonra göbişine gelicem şimdi,
ben bu hafta hiç pantolon giyemedim olmuyor çok fena sıkıyor. çözüm buldum bu hafta sırf etek takıldım.
amaaaaaaaaaa yarın pantolon almak şart oldu artık anacım. nereye kadar. birkaç arkadaşımız pantolon açılışını yaptı bile bilgine...
dökül dökül süper muhabbetler oluyor vallahi.kaydirigubbakcemile3
aslında evlenince meral yavaş oldum kıslar.Allah cızırtını koparmaya,
kurban olursan kızına kim bakar yuh kızına dedim yalnız hayırdır işallah? ben de dedim ben bakarım ama kurban olmasın meral,
hepimiz meral çetiniz. gerekirse evini çeker çeviririz :lepi::teytey::teytey:
ana 84 küçükmüşsün hatun senben de 29 mart 1984. koç burcu yayla oyun oynaya:ecrin_bebek: oynaya büyücem ben de
anam meral sana abla mı desem kaydirigubbakcemile3 ama yok aramızda 3 yaş var 4 olsaydı derim hahaha
ne güzel genç anne olcan daha ne istiyosun şekerim
gerçekten yaaa bilgisayarın başında akşama kadar ne kadar zararı var acep
aslında evlenince meral yavaş oldum kıslar.
mcetin1 benim şirkette kullandığım user name'im. o açıdan öyle rumuz kullandım.
ay kız demiştin dimi sen aaay inşallah ama ben çok hissiyatli duygularımla bu da ne demekse erkek hissediyoruuuuuuum. görcez teyzesi bakalım
ah keşke herbirimiz aynı şehirde olsaydıkda birbirimize yardımcı olaydık
ana 84 küçükmüşsün hatun sen
döverim seni ne ablasıydım.
taş gibin hatunum yok abla hıııııııııııı
kahretsinki tutkunuznuz oldum bacım.meralllllll bacım gözünü biraz pc den uzak tut kör olacan dinlen biraz tamam çok tatlıyız kahretsin bizden ayrılamıyorsun ama kendini de düşün biraz hayatım aaaaaaaaaaaa böle de olmazkiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
ne yani ben yaşlımıyımne güzel genç anne olcan daha ne istiyosun şekerim
epey zararlıdır tabide ne kadar:uhm:gerçekten yaaa bilgisayarın başında akşama kadar ne kadar zararı var acep
al sana nazar boncuğuayyyyy bugün siyah, beyaz puanlı dizin hafif altı bi etek, üstüne çoook şık bi gömlek, kayınvalidem almış ilk defa giydim, bi siyah ceket, kırmızı ayakkabı, süper oldu vallaaa... ama göbiş hafiften belli ediyo kendini .
öğlen eski öğrencilerim geldi. biri "öğretmenim hamile misiniz? dedi. ben de kimden duydun, dedim. göbeğiniz çıkmış dedi=):roflol: demek ki ben baya zayıfmışım geçen yıl... göbek pek yok çünkü hala
anne olcan yakında taş gibi anne kaydirigubbakcemile3 ayy inş doğumdan sonra veririz hemen kiloları
ben cumartesi pazar giremeyebilirim. çok yazmayın emi :) sonra zor oluyo geçmişi okumak ama sizi özlicem
bakalım ne kadarını verebileceğiz.anne olcan yakında taş gibi anne kaydirigubbakcemile3 ayy inş doğumdan sonra veririz hemen kiloları
kaç kaç bakalımben çıkıyorum kızlar by öpüldünzzzzzzzz
meral ne yardımcı olması be?! anca uyurduk hepimiz yanyana... :roflol::roflol:
ne yani ben yaşlımıyım
bahar geliyorum çıkışta bekle beni
al sana nazar boncuğu
şeker kendi nazarın değecek şimdi
sen göbeği 4 aydan sonra gör. şimdi nedirki? sen zayıfmışsın bende boy var kilo mu göstermiyorum ama 75 im kıslar:1shok:
ay ne güsel olur bernaaaaaaaaaaaaayavrum sen merak etme, ben eski basketbolculardanım.ayrıca pilates de var..:sm_cool: doğum sonrası süper hareketler gösteririm size! :sengözlerimebaksanab:
evet evet çok yazmayın ne oluuuuuuuuuuuuurrrrrrrben cumartesi pazar giremeyebilirim. çok yazmayın emi :) sonra zor oluyo geçmişi okumak ama sizi özlicem
çok zorlanıyor insan ama muhabbet açıldımı işte sayfalarca oluveriyorhakkat haa, bugün 10 küsur sayfayı 1 saatte okudum. herkes de yemeğe çıktı ben okuyana kadar ...
bende de kalça varyürüyüş yapıcam işte.. iyice büyümesin.
kız bebiş anada kalça yapıomuş, bi bilginiz var mı?
bahar yavrum ayvayı yedin =) çıkışta takımını topla hazırlıklı ol !:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?