2009 Aralık Anneleri

bugun gidecegim cnm saat 14:30 da randevum o kadar heycan yaptım kı saat 7 de uyandım

ya ben de dünden beri yazını bekliyorum. yazıda çünkü bugün 14:30 da gideceğim demişsin... hayırlı haberlerini alırız inşallah. hemen hemen aynı zamanlardayız ya merak ettim bak ben şimdi..kaydirigubbakcemile3

nehir'cim bu arada ben kalp atışını 5. hafta dedim de 5+3 idi. 6 hafta oluyo o zaman. yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşları. sabah geldi aklıma

hadi ya yanlış mı yazmışım hiç farkında degilim ben kadıköye inmişken biraz alışveriş yaparım saat 6 gibi yazarım sıze arkadaşlar iyi haberleri inşallah ve detayları sız merak etmeyın

iyimiyim bilmiyorum.sanki kasıklarımda bi ağrı var.otururken kalkarken sankı batıyo birden neden acaba. büyüyo diyemı acaba.biraz telaslandım

saol ben de iyiyim. kaç haftalıktı senin? 7- 8 di sanırım di mi? kese büyüdüğü için ortamı zorluyo belki onların acısıdır diyeceğim ama sen yine de netten bi araştır biraz. devam ederse de dr a başvur cnm.
ben de kötüyüm aslında. ilk defa bu sabah bulandım. burnum tıkalı bi haftadır. ilaç da kullanamıyorum. kivi, greyfurt falan.. afedersin ama balgama dönüştü. çok fenayım... Allah şifa versin en kısa zamanda ama bahar alerjim de var. daha burda bahar başlamadı.bakalım artık..
kahvaltı edip gezmeye tozmaya gdicez şimdi Van'a.. isteyen takılsın peşime gelsin kaydirigubbakcemile

:CüvCüv::CüvCüv:günaydın arkadaşlar bende aralık annesiyim 9 haftalık hamileyim

SEROLOJİ testi hakkında aranızda bilgisi olan var mı?

seroloji sonuçlarım böyle çıkmış doktora gösteremedim daha ama çok korktum
BENıM SONUÇLARIM REFERANS ARALIĞI

VDRL-RPR NEGATıF

10.haftanın içindeyiz canım. bilmiyorumki sanki böle ağrıdıkca mıdemde bulanıyo.dedğiğin gibi geçmezse gidicem mutlaka. sanada geçmiş olsun acil şifalar.dikkat et kendıne sakın.

BENİM SONUÇLARIM REFERANS ARALIĞI

VDRL-RPR NEGATİF
NEGATİF
TOXO IgM 3 NEGATİF 0 - 15
TOXO IgG *64,3 POZİTİF 0 - 8,8RubellalgM 10 NEGATİF 0 - 25
RubellalgG *156 POZİTİF 0 - 11

BU yukardaki altı çizili iki değer yüksek çıkmış bu ne anlama geliyor aranızda bilen var mı ?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

BENİM SONUÇLARIM REFERANS ARALIĞI

VDRL-RPR NEGATİF

günaydın canım. hemen hemen benimle aynısın sende.bendende birtakım testler istemisti doktorum ama bilmiyorum bu varmıydı ıclerınde.internetten arastırdınmı

günaydın canım. hemen hemen benimle aynısın sende.bendende birtakım testler istemisti doktorum ama bilmiyorum bu varmıydı ıclerınde.internetten arastırdınmı

korkulacak bişey yok.rubella dedıgı senın küçükken kızamık gecırıp gecırmedıgın.yanı vücutta kızamıkcıga karsı herhangı bı bagısıklık varmı yokmu.diğerlerıde sanırım ona benzer seylerdı. merak etme

Teşekkür ederim kızlar,
içime su serptiniz bende az önce araştırdım tam da senin dediğin gibi korkulacak bişey yokmuş daha önce geçirdiğim enfeksiyonu gösteriyormuş yani şu an herşey normalmiş

Allah razı olsun sizlerdem arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…