bugun gidecegim cnm saat 14:30 da randevum o kadar heycan yaptım kı saat 7 de uyandım
Sen de benim KOÇ'umm:1hug:
ya ben de dünden beri yazını bekliyorum. yazıda çünkü bugün 14:30 da gideceğim demişsin... hayırlı haberlerini alırız inşallah. hemen hemen aynı zamanlardayız ya merak ettim bak ben şimdi..kaydirigubbakcemile3
hadi ya yanlış mı yazmışım hiç farkında degilim ben kadıköye inmişken biraz alışveriş yaparım saat 6 gibi yazarım sıze arkadaşlar iyi haberleri inşallah ve detayları sız merak etmeyın
saol ben de iyiyim. kaç haftalıktı senin? 7- 8 di sanırım di mi? kese büyüdüğü için ortamı zorluyo belki onların acısıdır diyeceğim ama sen yine de netten bi araştır biraz. devam ederse de dr a başvur cnm.
ben de kötüyüm aslında. ilk defa bu sabah bulandım. burnum tıkalı bi haftadır. ilaç da kullanamıyorum. kivi, greyfurt falan.. afedersin ama balgama dönüştü. çok fenayım... Allah şifa versin en kısa zamanda ama bahar alerjim de var. daha burda bahar başlamadı.bakalım artık..
kahvaltı edip gezmeye tozmaya gdicez şimdi Van'a.. isteyen takılsın peşime gelsin kaydirigubbakcemile
NEGATİFseroloji sonuçlarım böyle çıkmış doktora gösteremedim daha ama çok korktum
BENİM SONUÇLARIM REFERANS ARALIĞI
VDRL-RPR NEGATİF
seroloji sonuçlarım böyle çıkmış doktora gösteremedim daha ama çok korktum
BENİM SONUÇLARIM REFERANS ARALIĞI
VDRL-RPR NEGATİF
günaydın canım. hemen hemen benimle aynısın sende.bendende birtakım testler istemisti doktorum ama bilmiyorum bu varmıydı ıclerınde.internetten arastırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?