2009 Aralık Anneleri

evet canım gelin olarak geldim..şimdiki aklım olsaydı izmir de kalırdım eşimi alırdım oraya ..biz valirahmi bey in orda oturuyodukk..forbeste benim için gezer misin bir ara:uhm:

bende vali rahmi beye yakın oturuyorum forbestede hemen hemen hergün giriyorum iş yerimde orada ana caddede menderes caddesi.sende gezmeğe geliyorsundur yazları.ve bayramları.

saol cnm bnm içimi rahatlattın bizde senin ii haberlerini bekliyoruz.

arkadaşlar şu çizelgeleri nasılll yapıyorsunuz bende yapmak isityorum yardım edermisiniz.

AAYNEN OYLE CNM YAA ICIM RAHAT ETMIYOR ZORLMIYORUM HEP OTRUARAK YAPIYORUM
KOVAYA SU DOLDURUYORUM AYAGIMLA ITELEYEREK SALONA GETIRIYORUM KOMIK OLUO AMA NEkaydirigubbakcemile3YPIYIM

suyu doldurduğun yerde kalsın canım itme çünkü benim dr. um bedeni zorlayacak her hareketten kaçınmak gerekiyor dedii..heleki senin dinlenmen daha öenmli şekerimmm şimdi doğru tv karşına bakalımmmmm

hareket yasak

bende vali rahmi beye yakın oturuyorum forbestede hemen hemen hergün giriyorum iş yerimde orada ana caddede menderes caddesi.sende gezmeğe geliyorsundur yazları.ve bayramları.

3 hafta da bir en geç geliyoruz..c.tesi gecesi gelip pazar gecesi dönüyoruz canım...doyamıyorum oralara geldim mi geri dönesim hiç olmuyorrr

ArkadaŞlarrrr Şu Çızelge ıÇın sıte neydı fms ye lazımmmmmm..bırı sıte verebılır mııı?

slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.
ben cuma günü kontrole gitmiştim,doktorum bebeğin pozisyonu çok uygun ensesini ölçelim dedi.1.0 çıktı,maşallah çok iyi dedi doktor.bide kan verdim ikili test için yarın alıcam sonucu.böylece ikili testimi yaptırmış oldum.11+0dım o gün ama ctrlye göre 11+6 görünüyo miniğim.darısı hepinizin başına arkadaşlar,inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar.
4 gündür şiddetli öksürüğüm var,kuru öksürük.gece 3lerde uyanıyorum 5e kadar öksürük nöbeti geçiriyorum.öyle çok korkuyorum ki bebeğime bişe olacak diye.kbb a gittim,alerjik dedi doktor.bugün daha iyiyim ama burnum tıkalı nefes alamıyorum nerdeyse.hemen hemen 1 ay oldu hala kurtuklamadım bu hastalıklardan,rabbim en kısa zamanda şifa verir inşallah.hamile olduğum için,bebeğim için endişeleniyorum yoksa önemli değil bi öksürükten yakınmam.
yarın hem test sonucunu göstercem doktora hemde bebeğime bakarız,inşallah iyidir minişim.
ee sizde ne var ne yok tatlişkolar?

valla kurtulamadın canım sen şu rahatsızlıktan RABBİM şifa versin...minişine çok sevindim maşallah darısı hepimizin başına inşallah..bizde yarın gidiceğiz dr. a teyzesi ama ense kalınlığı için bizim daha erken...

yapamadım ya sinir oldum.hakkımda bölümü nerde birde çıkan adresimi yoksa resmimi kaydedeceğiz.adres kopyala olmuyor ama kısa yol oluyor.

slmmm ben aralık doğumluyum aralıkta doğum yapmayı çok istiyordum.. ve şu an 10 haftalık hamileyim allah izin verirse bebeğim de aralıkta doğacak çok mutluyum, herkese sağlıklı hayırlı hamilelikler ve bebişler diliyorum...:)))))))

nehircim nasılsın şekerimmm

İyiyim canım sen nasılsınnkaydirigubbakcemile5 Tatil işte evde.Ben de lekelenme gibi bişey yaşayınca iş yapmamıştım insan dayanamıyor bugün eşime evi süpürttüm ben de toz aldım yavaştan.Eşim yapıyor ama biraz uyduruyor gibi ama ben de artık bişey diyemiyorum desem hiç yapmak istemez bir daha diyekaydirigubbakcemile3 Cuma kontrole gidecem ben de.Bebeğimi görmeye
Sen nasılsın nasıl gidiyor canım?

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Acaip uykum var....Seraypcım her şeyin çok iyi olduğuna sevindim canım..
Kızlar son adet tarihim 21 mart.Kendi hesapıma göre doğum tarihi 25 aralık olmalı.Ama doktorum ocak ayında yapıcan doğumu diyor :))) Düşünsenize 01.01.2010 tarihinde yapıyorum dogumu :)2010 ilk günü.
Kızlar bebişler için bir şeyler alanınız varmı?

Canım benim de 22 mart. Ama 27 aralık bir dr. da 29 Aralık dedi bana da. Ama sezeryan olursa daha erken olma ihtimali var tabi 1hafta 10 gün falan.Bu doğum tarihleri her gittiğimizde farklı söylenecek bebeğin gelişimine göre. Ve söylenenden muhtemelen bir kaç gün önce olacak normal doğum bile olsa. O yüzden Ucundan bucağından yakalayacağız aralık ayınıkaydirigubbakcemile2
Bebeğime kıyafet almayı istiyorum bir bebe mağazası var her seferinde geçerken zor tutuyorum kendimi içeri atmamak için. ama erken diyorum en azından cinsiyetini bile bilmiyoruz ki bir şey alalım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…