evet canım gelin olarak geldim..şimdiki aklım olsaydı izmir de kalırdım eşimi alırdım oraya ..biz valirahmi bey in orda oturuyodukk..forbeste benim için gezer misin bir ara:uhm:
hoşgeldin şekeriiiiiim =) nasılsın? kafan karımış biraz ama bazi arkadaşlarda da aynı sorun vardı. tarihler için. canını sıkma nasıl olsa er ya da geç çıkacak ordanben de sanırım bu aralar testimi yaptıracağım. sadece yer konusunda sıkıntım var nerde yaptırsam diye düşünüyorum. herhalde haftasonu van'a gidicem.. hayırlı haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:
AAYNEN OYLE CNM YAA ICIM RAHAT ETMIYOR ZORLMIYORUM HEP OTRUARAK YAPIYORUM
KOVAYA SU DOLDURUYORUM AYAGIMLA ITELEYEREK SALONA GETIRIYORUM KOMIK OLUO AMA NEkaydirigubbakcemile3YPIYIM
arkadaşlar şu çizelgeleri nasılll yapıyorsunuz bende yapmak isityorum yardım edermisiniz.
gittim canim. hersey yolunda. kollarini bacaklarini gorduk. yani ilkel hallerini tabii:) 2 hafta sonra genetik testler icin gidiyorum. isyerindekilerin da kafalarina cakayim:))
bu arada herkes bir kabizliktan bahsediyor. niye kabiz oluyorsunuz ayol? ben bilakis, hamileligim ilerledikce tuvalete cikmam da artti. hareket etmelisiniz hareket. once hareket onemli sonra beslenme. lifli gidalar tuketeceksiniz. ben surekli lifli besinler yiyorum+ hergun mutlaka spor yapiyorum yarim saat 45 dk kadar.
oturmayin oyle poponuzun uzerine! hareket ediiiiiiiiiiiiiiin!
bende vali rahmi beye yakın oturuyorum forbestede hemen hemen hergün giriyorum iş yerimde orada ana caddede menderes caddesi.sende gezmeğe geliyorsundur yazları.ve bayramları.
ArkadaŞlarrrr Şu Çızelge ıÇın sıte neydı fms ye lazımmmmmm..bırı sıte verebılır mııı?
slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.
ben cuma günü kontrole gitmiştim,doktorum bebeğin pozisyonu çok uygun ensesini ölçelim dedi.1.0 çıktı,maşallah çok iyi dedi doktor.bide kan verdim ikili test için yarın alıcam sonucu.böylece ikili testimi yaptırmış oldum.11+0dım o gün ama ctrlye göre 11+6 görünüyo miniğim.darısı hepinizin başına arkadaşlar,inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar.
4 gündür şiddetli öksürüğüm var,kuru öksürük.gece 3lerde uyanıyorum 5e kadar öksürük nöbeti geçiriyorum.öyle çok korkuyorum ki bebeğime bişe olacak diye.kbb a gittim,alerjik dedi doktor.bugün daha iyiyim ama burnum tıkalı nefes alamıyorum nerdeyse.hemen hemen 1 ay oldu hala kurtuklamadım bu hastalıklardan,rabbim en kısa zamanda şifa verir inşallah.hamile olduğum için,bebeğim için endişeleniyorum yoksa önemli değil bi öksürükten yakınmam.
yarın hem test sonucunu göstercem doktora hemde bebeğime bakarız,inşallah iyidir minişim.
ee sizde ne var ne yok tatlişkolar?
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMM..fms CANIM BURAYA GİRİP ADIM ADIM istediğin simgeleri seçiyorsun değişikleri kaydediyorsun daha sonra çıkan adresi hakkımda bölümündeki yere kopyala yapıştır yapıp yine kaydediyorsun ..yapamazsan yardımcı olurum canım...
nehircim nasılsın şekerimmm
Merhaba kızlar.Nasılsınız?Acaip uykum var....Seraypcım her şeyin çok iyi olduğuna sevindim canım..
Kızlar son adet tarihim 21 mart.Kendi hesapıma göre doğum tarihi 25 aralık olmalı.Ama doktorum ocak ayında yapıcan doğumu diyor :))) Düşünsenize 01.01.2010 tarihinde yapıyorum dogumu :)2010 ilk günü.
Kızlar bebişler için bir şeyler alanınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?