2009 Aralık Anneleri

Allah ım ikili testinde de güzel şeyler duymayı nasip etsin inşallah...Ne kadar çabuk büyüyolar değil mi?

amin canım sağol darısı başına inşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. sorma canım hemde ne çabuk büyüyorlar bizide şaşırtıyorlar. 5 cm olmuş sıpam:)

amin canım sağol darısı başına inşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. sorma canım hemde ne çabuk büyüyorlar bizide şaşırtıyorlar. 5 cm olmuş sıpam:)

vaaay be koca sıpa olmuş hem de delikafadulden Allah nazarlardan korusun inşalllaahhh!!! :Saruboceq: ben de görmek istiyorum yaaa.. özeldim bebişimiii :senağlama:

Amin canım perşembe de ben gideceğim 2 li ye...ALLAH IM sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum...geçen salı 3,5 cm idi benimki de bakalım perşembe ne diyecek dr amcası:):1hug:

canım nerelerdesin bugün pek gözükmedin:))sağol ya cok rahatladım valla.perşembede ikili test için çağırdı.hayırlısı ile birde orada güzel şeyler söylerse....yerimseniben[/QUOTE]

nette sorun vardı sanırım bi süre giremedim. anca okudum falan.. ben de yarın yapacaktım da çarşamba gidicem dr. a ikili test için. hayırlısı olsun bakalım.
ya bişi sorucam. burda ölçülecek falan ankara'ya gönderilecek. ordan da buraya fax. şimdi sağlıklı bi ölçüm olur di mi bu? yoksa iş burdaki ölçümde mi? onu bi aydınlatsanız benim için

hoşgeldin canım sefalar getirdin. dikkat et kendine mümkün olduğunca yatarak geçir bu zamanlarını. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin.

vaaay be koca sıpa olmuş hem de delikafadulden Allah nazarlardan korusun inşalllaahhh!!! :Saruboceq: ben de görmek istiyorum yaaa.. özeldim bebişimiii :senağlama:

sorma canım ya küçücüktü her gittiğimde bişey anlamıyodum şimdi şaşırttı sıpacık beni oynayıp duruyo bir oturur pozisyon alıyo bir yatıyo acayip bir duygu sende görünce anlarsın darısı sana ve tüm anneciklere canım.:CüvCüv:

Amin canım perşembe de ben gideceğim 2 li ye...ALLAH IM sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum...geçen salı 3,5 cm idi benimki de bakalım perşembe ne diyecek dr amcası:):1hug:

Amin canım hayırlısı bu riskli dönemleri atlatacağız ne cici aldık diye konuşacağız burada:)) ooo senin minnişde 5 cmi bulur o zamana kadar ekle fotolarını yiğenimizin.

nette sorun vardı sanırım bi süre giremedim. anca okudum falan.. ben de yarın yapacaktım da çarşamba gidicem dr. a ikili test için. hayırlısı olsun bakalım.
ya bişi sorucam. burda ölçülecek falan ankara'ya gönderilecek. ordan da buraya fax. şimdi sağlıklı bi ölçüm olur di mi bu? yoksa iş burdaki ölçümde mi? onu bi aydınlatsanız benim için
[/QUOTE]

gülüm 2 side önemli..Birinde ölçüm ile sendrom belirtilerine baklıcak diğer kan tahlilleri ile de bu onaylanacak.2 side önemli ...büyük şehirlerin dışında aynen o işlem yapılıo..kan alınıyo ankara ya gönderiliyor,sonuçlar oradan geliyor.Mesela down sendromunda görünüm tipiktir,burun kökü basık ense kalınlığı geniştir...Bunlar usg de belli oluyo anladın şeker:))) ALLAH ım bunların sonuçlarını iyi duyur yarabbim bize:Saruboceq:

Amin canım hayırlısı bu riskli dönemleri atlatacağız ne cici aldık diye konuşacağız burada:)) ooo senin minnişde 5 cmi bulur o zamana kadar ekle fotolarını yiğenimizin.

Amin canım inşallah...tamam canım eklerim alır almaz....kaydirigubbakcemile3

ay amin canım ya. gerçekten o kadar özlem duyuyorum ki görmek için! hayırlısı olsun...:Saruboceq:

gülüm 2 side önemli..Birinde ölçüm ile sendrom belirtilerine baklıcak diğer kan tahlilleri ile de bu onaylanacak.2 side önemli ...büyük şehirlerin dışında aynen o işlem yapılıo..kan alınıyo ankara ya gönderiliyor,sonuçlar oradan geliyor.Mesela down sendromunda görünüm tipiktir,burun kökü basık ense kalınlığı geniştir...Bunlar usg de belli oluyo anladın şeker:))) ALLAH ım bunların sonuçlarını iyi duyur yarabbim bize:Saruboceq:[/QUOTE]

işte, inşallah iyi ölçerler. ne bileyim ya memlekettee olsak kafa rahat olacak. buraları bi görseniz acırsınız halime.. adam gibi klinik yok. o yüzden üzülüyorum. bebişim iyi yerlerde bakılmıyo :senağlama:

görüşürüz canım. aa kızlar 2 gün tatil bana ve benim gibilere. sizin için de gezem bari görüşemezsek kib hepinizi öpüyorum!!!

slm kızlar bende hayırlısıyla aralık annesi olacam allahın izniyle....allahım tüm isteyenlere nasip etsin...
beklemek çok zor bi durumdu çünkü ben 8 yıl sonra 28 yaşında 2.ci tüp bebek denemesiyle hamileyim ve şuan 8+5 teyim ve allahıma ne kadar şükretsem az olur....binlerce şükür olsun rabbime verdiklerinden dolayı.....
herkeslere sağlıklı 9 ay diliyorum....

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin

hepinize selamlar...
benim iş yerinde nete girme gibi bi şansım yok.oh ne güzel kaynatıyosunuz yaa...ben de akşamdan akşama okuyorum yazdıklarınızı..ben hep görmek istiyorum bebişimi.valla utanmasam her hafta başka doktora gidicem görmek için.
doktora kalsa bir ay sonra gidicekmişim..pışşııııııkkkk..
bu arada ben hiç çıkarmadım çok şükür ama hiçbişey yemek istemiyorum.yemedikçe daha kötü oluyorum tabi.bulanıyorum ve halsizlik oluyor çok fena..

MAMBAAA nerelerdesin?moralin nasıl?dr a gittin mi? iş yerindekilere kafa takmıyosun dimi?:1hug:

gittim canim. hersey yolunda. kollarini bacaklarini gorduk. yani ilkel hallerini tabii:) 2 hafta sonra genetik testler icin gidiyorum. isyerindekilerin da kafalarina cakayim:))

bu arada herkes bir kabizliktan bahsediyor. niye kabiz oluyorsunuz ayol? ben bilakis, hamileligim ilerledikce tuvalete cikmam da artti. hareket etmelisiniz hareket. once hareket onemli sonra beslenme. lifli gidalar tuketeceksiniz. ben surekli lifli besinler yiyorum+ hergun mutlaka spor yapiyorum yarim saat 45 dk kadar.

oturmayin oyle poponuzun uzerine! hareket ediiiiiiiiiiiiiiin!

günaydın kızlarr tabi kimsecik yok 19 mayıs dolayısı ile dimi?neyse gelen giden olursa ben buralardayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…