Allah ım ikili testinde de güzel şeyler duymayı nasip etsin inşallah...Ne kadar çabuk büyüyolar değil mi?
canım çok sevindim hadi gözün aydın. için ferahlamıştır artık..
canım nerelerdesin bugün pek gözükmedin:))sağol ya cok rahatladım valla.perşembede ikili test için çağırdı.hayırlısı ile birde orada güzel şeyler söylerse....yerimseniben
amin canım sağol darısı başına inşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. sorma canım hemde ne çabuk büyüyorlar bizide şaşırtıyorlar. 5 cm olmuş sıpam:)
amin canım sağol darısı başına inşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. sorma canım hemde ne çabuk büyüyorlar bizide şaşırtıyorlar. 5 cm olmuş sıpam:)
Merhaba arkadaşlar Allah nasip kısmet ederse inşallah benim pıtıcığımında muhtemel doğum tarihi 18.12.2009. benımde düşük tehlikem var ve progestan kullanıyorum 100 mg di 200 mg çıakrdı drum. + haftada bir vurdurduğum 500 ml iğnemizde var. Rabbim hepimizin bebişlerini sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin. Amin
vaaay be koca sıpa olmuş hem de delikafadulden Allah nazarlardan korusun inşalllaahhh!!! :Saruboceq: ben de görmek istiyorum yaaa.. özeldim bebişimiii :senağlama:
Amin canım perşembe de ben gideceğim 2 li ye...ALLAH IM sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum...geçen salı 3,5 cm idi benimki de bakalım perşembe ne diyecek dr amcası:):1hug:
Amin canım hayırlısı bu riskli dönemleri atlatacağız ne cici aldık diye konuşacağız burada:)) ooo senin minnişde 5 cmi bulur o zamana kadar ekle fotolarını yiğenimizin.
ay amin canım ya. gerçekten o kadar özlem duyuyorum ki görmek için! hayırlısı olsun...:Saruboceq:sorma canım ya küçücüktü her gittiğimde bişey anlamıyodum şimdi şaşırttı sıpacık beni oynayıp duruyo bir oturur pozisyon alıyo bir yatıyo acayip bir duygu sende görünce anlarsın darısı sana ve tüm anneciklere canım.:CüvCüv:
slm kızlar bende hayırlısıyla aralık annesi olacam allahın izniyle....allahım tüm isteyenlere nasip etsin...
beklemek çok zor bi durumdu çünkü ben 8 yıl sonra 28 yaşında 2.ci tüp bebek denemesiyle hamileyim ve şuan 8+5 teyim ve allahıma ne kadar şükretsem az olur....binlerce şükür olsun rabbime verdiklerinden dolayı.....
herkeslere sağlıklı 9 ay diliyorum....
MAMBAAA nerelerdesin?moralin nasıl?dr a gittin mi? iş yerindekilere kafa takmıyosun dimi?:1hug:
olaar mıı!! sabah 7 den beri ayaktayım. alarm saolsun bi daha uyuyamadım =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?