Merhaba kızlar.Nasılsınız?Acaip uykum var....Seraypcım her şeyin çok iyi olduğuna sevindim canım..
Kızlar son adet tarihim 21 mart.Kendi hesapıma göre doğum tarihi 25 aralık olmalı.Ama doktorum ocak ayında yapıcan doğumu diyor :))) Düşünsenize 01.01.2010 tarihinde yapıyorum dogumu :)2010 ilk günü.
Kızlar bebişler için bir şeyler alanınız varmı?
valla yeni onarım yapmışınız yazıktır diyosan renklere uygun bebek odasıyla halıyla aksesuarla halledebilirsin aslında halledebilirmisin:))Evet Nehirim ve Estrml cım ben de henüz erken diye düşünüyorum ama henüz hamile değildim transferim yapılmıştı.Baküye dönürken İstanbuldan mothercare den karyola takımı(derken karyolanın içine gereken şeyler yani) aldım.Nevresim takımı battaniye yastık falan kendimi tutamamıştım:)).Şimdi henüz bir şey almayı pilanlamıyorum.Ama bir konuda kafam karıştı.Evim 3 oda 1 salon.1 yatak odası 1 iş diğerini de bebeğe ayırdık.Ama yeni 1 sene önce onarım yaptırdık.Süper perdesi lambası duvar kagıdı falan mukemmel.Ama cocuk odası gibi onarmamıştık.Şimdi duvar kagıdını,perdesini falan değişmek geçiyor gönlümden.Ama diğer taraftan şimdiki durumu çok güzel olduğu için nasıl bozayım diye düşünüyorum.Perde en azından 700 dolar civarında lambası da 500 dolar gibi.Maksadım fiyatlarını anlatmak deği :)l ama yazık valla.Siz ne düşünüyorsunuz kızlarımm.Nasıl yapsam acaba değişelimmi ya kalsınmı?
amin amin amin bin kere amin hepimize güzellik getirsin inş.eee izin vermedilerse şimdide çıkarsınlar paracıkları hazırlasınlar odayı:))renkler hiç mi bebek odasına gidecek cinsten değilHaklısın canım.Ama o zaman eşim ve annem izin vermedi odayı bebek için onarmaya süstlemeye..O yüzden ne yapsam bilmiyorum ki.Senin yeni ev da hayırlı uğurlu olsun canım.İnşallah bebeğiniz yeni evinize yeni bir güzellik daha katar...
Yok canım renk güzel.Ama ben duvar kağıtını böğle ayıcıklı mayıcıklı istiyordum da bu da klasik gibi...amin amin amin bin kere amin hepimize güzellik getirsin inş.eee izin vermedilerse şimdide çıkarsınlar paracıkları hazırlasınlar odayı:))renkler hiç mi bebek odasına gidecek cinsten değil
İyiyim canım sen nasılsınnkaydirigubbakcemile5 Tatil işte evde.Ben de lekelenme gibi bişey yaşayınca iş yapmamıştım insan dayanamıyor bugün eşime evi süpürttüm ben de toz aldım yavaştan.Eşim yapıyor ama biraz uyduruyor gibi ama ben de artık bişey diyemiyorum desem hiç yapmak istemez bir daha diyekaydirigubbakcemile3 Cuma kontrole gidecem ben de.Bebeğimi görmeye
Sen nasılsın nasıl gidiyor canım?
suyu doldurduğun yerde kalsın canım itme çünkü benim dr. um bedeni zorlayacak her hareketten kaçınmak gerekiyor dedii..heleki senin dinlenmen daha öenmli şekerimmm şimdi doğru tv karşına bakalımmmmm
aslında klasik olması bi avantaj böylelikle aksesuarı bol tutabilirsin şatafatlı bi bebek odasını rahatlıkla kaldırır.Yok canım renk güzel.Ama ben duvar kağıtını böğle ayıcıklı mayıcıklı istiyordum da bu da klasik gibi...
Mambamm sesin solğun gelmiyor sen nasılsın durumlar nasııl bebişin nasıl?
hareket yasaksa cok zor yahuAllah kolaylik versin yasaklilara! o zaman mecbur yediklerinize dikkat edeceksiniz.
Evet Nehirim ve Estrml cım ben de henüz erken diye düşünüyorum ama henüz hamile değildim transferim yapılmıştı.Baküye dönürken İstanbuldan mothercare den karyola takımı(derken karyolanın içine gereken şeyler yani) aldım.Nevresim takımı battaniye yastık falan kendimi tutamamıştım:)).Şimdi henüz bir şey almayı pilanlamıyorum.Ama bir konuda kafam karıştı.Evim 3 oda 1 salon.1 yatak odası 1 iş diğerini de bebeğe ayırdık.Ama yeni 1 sene önce onarım yaptırdık.Süper perdesi lambası duvar kagıdı falan mukemmel.Ama cocuk odası gibi onarmamıştık.Şimdi duvar kagıdını,perdesini falan değişmek geçiyor gönlümden.Ama diğer taraftan şimdiki durumu çok güzel olduğu için nasıl bozayım diye düşünüyorum.Perde en azından 700 dolar civarında lambası da 500 dolar gibi.Maksadım fiyatlarını anlatmak deği :)l ama yazık valla.Siz ne düşünüyorsunuz kızlarımm.Nasıl yapsam acaba değişelimmi ya kalsınmı?
Bu arada oda açık mor rengi canım.Perdesi falan çok güzel.Belki mobilyasını falan o reng alırsak uyar.Ama kız olursa :))))))))
iim canım çok şükür...bugün bişi aşerdim geneeee laelaelaelaelae eşim marketten konservesini bulmuşş napiiim nefsimi köreltmeye çalışıyorummm:)
Canım açık mor bence bebek odası için güzel olur mobilyan pembeli de olsa mavili de olsa uyaryerimseniben Hatta ben mor ve pembeyi çok yakıştırırım ve severim.
Biz de 1aya yakın nasip olursa yeni bir eve geçecez biz sadece salon ve yatakodasını almıştık evlenirken,diğer yerler aynı duruyordu oralara yeni mobilya alacaz bebek odasını da artık 1-2 ay kala ayarlarız sanırım erken davranmak istemiyorum ama çok da heves ediyorumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?