2009 Aralık Anneleri

ne güzel olur yeni yıla bebekle girmek.ben tek bişey bile almadım arkadaşlar bi kaç bi şeyler verdiler ama cinsiyeti iyice belli olmadan ayları devirmeden bişey almayı planlamıyorum.söyle bi 6 7 aylık olayım hele

Evet Nehirim ve Estrml cım ben de henüz erken diye düşünüyorum ama henüz hamile değildim transferim yapılmıştı.Baküye dönürken ıstanbuldan mothercare den karyola takımı(derken karyolanın içine gereken şeyler yani) aldım.Nevresim takımı battaniye yastık falan kendimi tutamamıştım:)).Şimdi henüz bir şey almayı pilanlamıyorum.Ama bir konuda kafam karıştı.Evim 3 oda 1 salon.1 yatak odası 1 iş diğerini de bebeğe ayırdık.Ama yeni 1 sene önce onarım yaptırdık.Süper perdesi lambası duvar kagıdı falan mukemmel.Ama cocuk odası gibi onarmamıştık.Şimdi duvar kagıdını,perdesini falan değişmek geçiyor gönlümden.Ama diğer taraftan şimdiki durumu çok güzel olduğu için nasıl bozayım diye düşünüyorum.Perde en azından 700 dolar civarında lambası da 500 dolar gibi.Maksadım fiyatlarını anlatmak deği :)l ama yazık valla.Siz ne düşünüyorsunuz kızlarımm.Nasıl yapsam acaba değişelimmi ya kalsınmı?

valla yeni onarım yapmışınız yazıktır diyosan renklere uygun bebek odasıyla halıyla aksesuarla halledebilirsin aslında halledebilirmisin:))
ben şanslıyım bi iki ay sonra yeni evimize taşınıcaz eşyaları sıfırdan alacağımız için kafamıza göre döşeyecez.ayıptır söylemesi evlendiğimizden beri yeni bi çöp bile almadıkta:)ama hamile olmasaydım bile bebek odası olarak düşündüğüm odayı heran bebek odası olacakmışcasına düzenleyecektim halısı perdesi lambası boyasıyla

Haklısın canım.Ama o zaman eşim ve annem izin vermedi odayı bebek için onarmaya süstlemeye..O yüzden ne yapsam bilmiyorum ki.Senin yeni ev da hayırlı uğurlu olsun canım.ınşallah bebeğiniz yeni evinize yeni bir güzellik daha katar...

Bu arada oda açık mor rengi canım.Perdesi falan çok güzel.Belki mobilyasını falan o reng alırsak uyar.Ama kız olursa :))))))))

amin amin amin bin kere amin hepimize güzellik getirsin inş.eee izin vermedilerse şimdide çıkarsınlar paracıkları hazırlasınlar odayı:))renkler hiç mi bebek odasına gidecek cinsten değil

amin amin amin bin kere amin hepimize güzellik getirsin inş.eee izin vermedilerse şimdide çıkarsınlar paracıkları hazırlasınlar odayı:))renkler hiç mi bebek odasına gidecek cinsten değil
Yok canım renk güzel.Ama ben duvar kağıtını böğle ayıcıklı mayıcıklı istiyordum da bu da klasik gibi...

iim canım çok şükür...bugün bişi aşerdim geneeee laelaelaelaelae eşim marketten konservesini bulmuşş napiiim nefsimi köreltmeye çalışıyorummm:)

suyu doldurduğun yerde kalsın canım itme çünkü benim dr. um bedeni zorlayacak her hareketten kaçınmak gerekiyor dedii..heleki senin dinlenmen daha öenmli şekerimmm şimdi doğru tv karşına bakalımmmmm

nasıl oturıyım kı ben sımdı aksama kayınvaldemler gelcekmıs
gelde otur hadı bakalım
1 ton sınırımı bozar gıder sımdı:uhm:

yurt dışında yaşayan arkadaşlar şu linke bakabilirmisiniz türkiyeye yeni geldi bu ürün eminim size daha önce gelmiştir.hakkında bi bilginiz varmı.dayanamdım aldım ama gerçekten söyledikleri gibi tamamen bitkisel ve işe yarar mı bilmiyorum.böyle ürünler yıllar sonra kanserojen madde diye kaldırılıyo şok oluyosun sonra.eğer dedikleri gibiyse tam hamile ürünü.
Ex'sir

canım bence ufak aksesuarlarla bebegının cınsıyetı bellı olunca o aldıgın lamba ve perdeye renkler kat derım ben bıraz yaratıcıklık 1 sılıkon tabancası yeterlı bunun ıcın kaydirigubbakcemile3

Bu arada oda açık mor rengi canım.Perdesi falan çok güzel.Belki mobilyasını falan o reng alırsak uyar.Ama kız olursa :))))))))

Canım açık mor bence bebek odası için güzel olur mobilyan pembeli de olsa mavili de olsa uyaryerimseniben Hatta ben mor ve pembeyi çok yakıştırırım ve severim.
Biz de 1aya yakın nasip olursa yeni bir eve geçecez biz sadece salon ve yatakodasını almıştık evlenirken,diğer yerler aynı duruyordu oralara yeni mobilya alacaz bebek odasını da artık 1-2 ay kala ayarlarız sanırım erken davranmak istemiyorum ama çok da heves ediyorumhihoyyyt

iim canım çok şükür...bugün bişi aşerdim geneeee laelaelaelaelae eşim marketten konservesini bulmuşş napiiim nefsimi köreltmeye çalışıyorummm:)

Oyy sen aşermelere mi başladın Ben bulantıdan başımı kaldırsam belki canım ister bişeylercokacimcoook Afiyet bal şeker olsun canımm:1hug:

Evet canım ben de çok heves ediyorum.Kendimi tutamıyorum bir şeyler almamak yapmamak için ...Bir bebişimin cinsiyyeti belli olsun da bakalım neler yapıcaz inşallah..
Ay eviniz de hayırlı uğurlu olsun canım.Yeni eve yeni bebekle.Umarım hep mutlu sağlıklı bir aileniz olur canım...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…