2009 Aralık Anneleri

slmlar bende aranıza yeni katıldım sat 26 ,aralık 3 gibi doğum gözüküyor.ilk bebeğim.bu site gerçekten çok faydalı .daha yeni yeni çözüyorum yanlız siteyi.geçen hafta cuma ikili test yaptırdım cuma günü sonucunu alacağım .sizler yaptırdınızmı acaba.birde izmirde olan varmı doğumu nerde düşünüyorsunuz.

canım 12. Haftada ıstedı doktorum ıkılı testı
nasıl bısey nelerını gordun bebısının merak edıorum bıraz bahsedermısın

hemşerim benim:) hoşgeldin ama ben 2 senedir bursa dayımm..gerçekten site harika aramıza hoşgeldin..bugün tatil olduğu için birçok arkadaşımız yok normalde çok kalabalık olan ve çok iyi arkadaşlıkları olan bir forumuz..izmirin neresinde oturuyosun..ben şirinyerde idim annemler hala oradalar...bak şimdi nasıl kordonda çay içesim geldi:dance:

cnm bende şirinyerde oturuyorum.şirinyerdede çalışıyorum.sen bursaya gelin gittin sanırımm dimi.

canım 12. Haftada ıstedı doktorum ıkılı testı
nasıl bısey nelerını gordun bebısının merak edıorum bıraz bahsedermısın

ya ben inan artık kaçıncı haftada olduğumu bilmiyorum kafam çok karıştı 3 hafta önceki ultrasonuma göre 12. hafta bu hafta ama geçen hafta cuma iikli testi yaptırdığımda 12+2 dediler.sat 26 şubat.o yüzden bilemiyorum.bebeğim cuma günü 5,2 cm di..büyüyor hızla sen kaç haftalıksınnn

cnm bende şirinyerde oturuyorum.şirinyerdede çalışıyorum.sen bursaya gelin gittin sanırımm dimi.

evet canım gelin olarak geldim..şimdiki aklım olsaydı izmir de kalırdım eşimi alırdım oraya ..biz valirahmi bey in orda oturuyodukk..forbeste benim için gezer misin bir ara:uhm:

kızlarrrrrrrr rüyamda bebeğimi gördüm o kadar güzeldi ki maşallah yerim ben onu yaa..hemen kucağıma almak istiyorummmm

kıyamam sana evde misin canım

hoşgeldin şekeriiiiiim =) nasılsın? kafan karımış biraz ama bazi arkadaşlarda da aynı sorun vardı. tarihler için. canını sıkma nasıl olsa er ya da geç çıkacak ordan ben de sanırım bu aralar testimi yaptıracağım. sadece yer konusunda sıkıntım var nerde yaptırsam diye düşünüyorum. herhalde haftasonu van'a gidicem.. hayırlı haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

kızlarrrrrrrr rüyamda bebeğimi gördüm o kadar güzeldi ki maşallah yerim ben onu yaa..hemen kucağıma almak istiyorummmm
ben 3 kere gördüm. ilkinde yeni doğmuştu aynı benim bebişliimdi, yani kız.
ikincisinde karnımdaki halini bi fanus gibi bişeyin içinde gördüm.yani 11 haftalık halini.
üçüncüsü de cuma gördüm nette kimse yoktu şimdi yazayım bari. 1 yaşlarındaydı yine kız ve benim küçüklüğüm gibi, seçil ya kucağıma aldım ya rüyamda cumadan beri görme isteğim iyice arttı. çok fenayım dr.a gidesim var..
Allah biliyo ya hep erkek istiodum 3. rüyayı gördüm kucağa aldım, hiç mi hiç önemli diil şu an ciniyeti, yeter ki bir an önce gelsin anasına kuzusu...

evekkk..pazar hariççç hergün mağazadayımmm..gelinlere kalsa pazarları da açalımmışş..YOK DAHA NELERRRRRRR...klava:

bence en kısa zmanda istifa et:roflol: yoksa kafayı sıyırıcan sen orda=)) yalancılar, iş hırslılarla dolular sarmı dört bir yanını=)))) şaka bi yana yemeklerini ihmal etme(geçen açlık krizine giriodun) arada da yürü e mi!

ben 8+5 ım cnm 12. Haftayı beklıyorum ıkılı test ıcın

canım benim nasıl farklı duygu değil mi? o kadar heyecanlanıyor ki insan..ben de hep kız istiyodum ALLAH biliyo ya
ama rüyamda gördüğüm bebiş erkek gibi geldi diyorim ki kız erkek farketmez rabbim yüzünü göstermeyi nasip etsin önemli olan bu...

kendi işi olunca istifa edemiyo insann bu arada ama eşime söylüyorum büyüyünce ev hanımı olmak istiyorumm:roflol: emin misin diyoooo..

a aaaa bana da bak, 11. hafta olmuşuk.. uyyyy büyü de gel bebiş büyü de gelkaydirigubbakcemile3

IYIYIM CNM SEN NASILSIN
BIRAZ CNM SIKILDI TEMIZLIK YAPIYORUM KENDIM ZORLADAMADAN
LEKELENME GELINCE TIRSMISTIM HERYER LEŞ GIBI GELIYOR BANAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

elleme canım dicem sen de benim gibi içim rahat etmiyor diceksin biliyorum ama önce bebişlerimizi düşünmeliyiz hayatım zorlama kendini olur mu

a aaaa bana da bak, 11. hafta olmuşuk.. uyyyy büyü de gel bebiş büyü de gelkaydirigubbakcemile3

ben de hergün o çizelgeye bakınca nasıl mutlu hissediyorum anlatamam biz yarın dr.a gidicez teyzeleri...çok görmek istiyorum bebişimi görmeyi özledim 1,5 haftaya yakın oldu görmeyeliiiisenağlama

elleme canım dicem sen de benim gibi içim rahat etmiyor diceksin biliyorum ama önce bebişlerimizi düşünmeliyiz hayatım zorlama kendini olur mu

AAYNEN OYLE CNM YAA ICIM RAHAT ETMIYOR ZORLMIYORUM HEP OTRUARAK YAPIYORUM
KOVAYA SU DOLDURUYORUM AYAGIMLA ITELEYEREK SALONA GETIRIYORUM KOMIK OLUO AMA NEkaydirigubbakcemile3YPIYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…