2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayan varsa aranızda elma suyu çok iyi geliyor...:CüvCüv:

mamabaacık bu ürün arıtma suyu bi nevi normal suya katıyosun sebze meyveleri içine koyup biraz bekletiyosun sonra duruluyosun.ve sebze meyvelerin üzerindeki tüm zirai ilaç kalıntıları böcek haşere ne versa temizliyo içeriğindede sirkeydi hindistanceviziydi hep bitkisel bişeyler bişeyler var sitesinde hamilelelere de tavsiye ediliyo bırak hamileleri kanser tedavisi gören bağışıklığı zayıf herkese tavsiye ediliyo.yeni gelen bi ürün olduğu için doktorun pek bilgii olacağını sanmıyorum.ama dediğim gibi yurt dışında yaşayanlar bizden daha şanslılar böyle şeyler dahaerken geliyo size.

vayy be yüzde yüz türk buluşuymuş.o yüzden yurt dışında olma ihtimali düşüyo.doktorlardan da onay almak içinde uğraşıyolarmış bi daha okudum hamilelere rahatlıkla tavsiye ediyolar neyse ben siseyle bi doktorun yolunu tutayım.

Son düzenleme:
gözün aydın canım.
bende ayın 30'unu iple çekiyorum. çok merak ediyorum acaba ne halde:uhm:
canım hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza.
umarım hepimiz için sağlıklı güzel bir 9 ay olur:Saruboceq:

ay ben en son 18 nisanda gördüm elifcim. merakla 30 mayısı bekliyorum. tam 1,5 aydır görmüyor olacağım yani:1shok:
inşallah sağlıklı haberlerini alırımda sorun yaşamam.ikili testi yaptıracağım gittiğimde. inş. hayırlı haberlerini alırım.:Saruboceq:

merhaba, hoşgeldin canım.

ben de hergün o çizelgeye bakınca nasıl mutlu hissediyorum anlatamam biz yarın dr.a gidicez teyzeleri...çok görmek istiyorum bebişimi görmeyi özledim 1,5 haftaya yakın oldu görmeyeliiiisenağlama
seçil ben kaç haftadır görmüyorum sen biliyormusun:1shok:
ay ben nasıl dayanmışım bunca hafta hayret vallahi.
inşallah sağlıklı haberlerle dönersin cnm.
geldiğinde hemen yaz ne olur.

canım canım minik kelebeğim merve'cim; gözün aydın. darısı bizimde başımıza.
inan bende test sonuçlarımı çok merak ediyorum hayırlısıyla kuzucuğumu bir görsem sağlıklı haberlerini alsam çok mutlu olucam:Saruboceq:
rabbim bizi nazarlardan saklasın
birde öksürük olayına çok üzüldüm yaaaaa.
wisk alıp göğsüne sürsen sonra sıcak havluyuda kapa üstüne yumuşatsın seni biraz cnm.

bugün 5 te randevum var kızlar. ikili test için gidicem biraz gerginlik başladı. aslında iyiydim ama okuduklarımdan çabuk etkileniyorum hemen moralim bozuluyo umarım herşey yolunda gider (

bugün 5 te randevum var kızlar. ikili test için gidicem biraz gerginlik başladı. aslında iyiydim ama okuduklarımdan çabuk etkileniyorum hemen moralim bozuluyo umarım herşey yolunda gider (

bazen ınternettekı seylerı okuyup etkılendıgım ıcın esım bana cok kızıyor okuyalım bılgılenelım ama etkılenmemeye calısalım durup dururken kendımızı gerıyoruz cnm

kızlar bende etkileniyorum çabucak ama şöle düşününce biraz rahatlıyorumm olcağı varsa yazmışsa allah olur diyorum ne yapsakta.. oyüzden allahım iyi şeyler yazmış olsunn hepimizeee.

cok uzgunum bugun doktorda randevum vardi
gittim bebegim 7+3 gunlukmus
fakat kalp atislari yok
haftaya yine cagirdi

cnm bende bebısım gordum ama doktor kalp atıslarını göremedı hemen alttan bakarsam gorunur dedı yada cok su iç sıkış dedı bende karnımı suyla doldurdum 15 dk sonra yıne baktı gordum ama goremeseydı alttan baktırıcaktım
sen nasıl muayne oldun cnm?

Günaydın kızlar,
Yüce mevlam alnımıza ne yazdıysa onu yaşayacagız. İnşaallah testinde sorun olmaz bebişin saglıklı olacaktır.Dualarımızla tüm annelere olsun... Pln79 bugün sonuçlarını alacaktı allah onun hep yanında olsun sevinçli haberlerini bize ulaştırsın..

inşallahh canım allah pelin79 un yardımcısı olsun ama ben pek bu ikili testlere güvenmiyorum nedense yalnış çıkabiliyor...

inşallahh canım allah pelin79 un yardımcısı olsun ama ben pek bu ikili testlere güvenmiyorum nedense yalnış çıkabiliyor...

kızlar guvenılır yerlere yaptırmak lazım boyle seylerı benım doktorum bazı labrotuvarlara guvenmedıgını soyledı o yuzden o nereye yonlendırırse bız oraya gıdıyoruz
...

hayırdır inşallah cnm.
2 değil 3 değil 5 bu ne yaaaa. düşüncesi bile fena kafamçokkarıştı

bahar'cım morali bozma hemen.
hele bir gidip gör yavrunu. yarın hayırlı haberlerini bekliycem. sabah hemen yaz ne olur cnm.
inan bende 30 mayıs ı iple çekiyorum.
rabbim hayırlı almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
dualarımız seninle ama germe kendini rahat ol. bebişide germe içerde annesi

bazen ınternettekı seylerı okuyup etkılendıgım ıcın esım bana cok kızıyor okuyalım bılgılenelım ama etkılenmemeye calısalım durup dururken kendımızı gerıyoruz cnm
dimi ama germeyelim ne olur.
hakkımızda hayırlısı ne ise onu görüp onu yaşıyoruz.

Günaydın kızlarr. Nasılsınız bulantı işini ne yapıyorsunuz.Ben artık çokkk kötüyüm.Acıkıyorum bulanıyo mide tokken bulaanıyo .Bu ne ya...

kızlar guvenılır yerlere yaptırmak lazım boyle seylerı benım doktorum bazı labrotuvarlara guvenmedıgını soyledı o yuzden o nereye yonlendırırse bız oraya gıdıyoruz
...

Ben istanbulda yaşıyorum.Çapa tıp fakültesinde bir kadınla tanıştım. Kadın 3 aylık hamile cerrahpaşa tıp fakültesinde bebeğine down sendromu teşhisi konuluyor.Bu teşhisi koyan üniversite hastanesi.Daha donra kadın Çapa tıp fakültesine gidiyor. Orada bebek normal çıkıyor. Şimdi kime güvenmek lazım...

çok şükür benim pek bulantım yok fakat pek bişi yiyemiyorum doktora sordum zorlamana gerek yok ne canın istiyorsa nezaman yemek istiyorsan ozaman ye dedi içim rahatladı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…