mamabaacık bu ürün arıtma suyu bi nevi normal suya katıyosun sebze meyveleri içine koyup biraz bekletiyosun sonra duruluyosun.ve sebze meyvelerin üzerindeki tüm zirai ilaç kalıntıları böcek haşere ne versa temizliyo içeriğindede sirkeydi hindistanceviziydi hep bitkisel bişeyler bişeyler var sitesinde hamilelelere de tavsiye ediliyo bırak hamileleri kanser tedavisi gören bağışıklığı zayıf herkese tavsiye ediliyo.yeni gelen bi ürün olduğu için doktorun pek bilgii olacağını sanmıyorum.ama dediğim gibi yurt dışında yaşayanlar bizden daha şanslılar böyle şeyler dahaerken geliyo size.iyiyiz canim ikimiz de. bugunlerde cok yogunum, aksamlari takip etmeye calisiyorum yazdiklarinizi.
esrtml nedir bu? link calismiyor. her ne ise hic duymadim. bitkisel diyip doktorun onayindan gecmemis urunleri kesinlikle kullanmayi tavsiye etmiyorum. bitkilerin de farmakolojik etkileri vardir. her bitki etkileri, yan etkileri bilinmeden kullanilmaz, hele hele hamileyken. sakin ha! diyorum.
herkeseee günaydınnnn
gözün aydın canım.kızlarr merabalar hepinize nasılsınız?? ben miniğimi gördüm bugün kocaman olmuş yaa daha 2 hafta önce elma kurdu gibiydi kocaman olmuş, garip oldum yaa:))hihoyyyt haftaya gene gidicem ense kalınlığı ve ikili test için.Allah hepinize tattırsın sıra sizde hadi bakalım:teytey:
canım hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza.slm kızlar bende hayırlısıyla aralık annesi olacam allahın izniyle....allahım tüm isteyenlere nasip etsin...
beklemek çok zor bi durumdu çünkü ben 8 yıl sonra 28 yaşında 2.ci tüp bebek denemesiyle hamileyim ve şuan 8+5 teyim ve allahıma ne kadar şükretsem az olur....binlerce şükür olsun rabbime verdiklerinden dolayı.....
herkeslere sağlıklı 9 ay diliyorum....
ay ben en son 18 nisanda gördüm elifcim. merakla 30 mayısı bekliyorum. tam 1,5 aydır görmüyor olacağım yani:1shok:hepinize selamlar...
benim iş yerinde nete girme gibi bi şansım yok.oh ne güzel kaynatıyosunuz yaa...ben de akşamdan akşama okuyorum yazdıklarınızı..ben hep görmek istiyorum bebişimi.valla utanmasam her hafta başka doktora gidicemgörmek için.
doktora kalsa bir ay sonra gidicekmişim..pışşııııııkkkk..
bu arada ben hiç çıkarmadım çok şükür ama hiçbişey yemek istemiyorum.yemedikçe daha kötü oluyorum tabi.bulanıyorum ve halsizlik oluyor çok fena..
merhaba, hoşgeldin canım.slmlar bende aranıza yeni katıldım sat 26 ,aralık 3 gibi doğum gözüküyor.ilk bebeğim.bu site gerçekten çok faydalı .daha yeni yeni çözüyorum yanlız siteyi.geçen hafta cuma ikili test yaptırdım cuma günü sonucunu alacağım .sizler yaptırdınızmı acaba.birde izmirde olan varmı doğumu nerde düşünüyorsunuz.
seçil ben kaç haftadır görmüyorum sen biliyormusun:1shok:ben de hergün o çizelgeye bakınca nasıl mutlu hissediyorum anlatamam biz yarın dr.a gidicez teyzeleri...çok görmek istiyorum bebişimi görmeyi özledim 1,5 haftaya yakın oldu görmeyeliiiisenağlama
canım canım minik kelebeğim merve'cim; gözün aydın. darısı bizimde başımıza.slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.
ben cuma günü kontrole gitmiştim,doktorum bebeğin pozisyonu çok uygun ensesini ölçelim dedi.1.0 çıktı,maşallah çok iyi dedi doktor.bide kan verdim ikili test için yarın alıcam sonucu.böylece ikili testimi yaptırmış oldum.11+0dım o gün ama ctrlye göre 11+6 görünüyo miniğim.darısı hepinizin başına arkadaşlar,inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar.
4 gündür şiddetli öksürüğüm var,kuru öksürük.gece 3lerde uyanıyorum 5e kadar öksürük nöbeti geçiriyorum.öyle çok korkuyorum ki bebeğime bişe olacak diye.kbb a gittim,alerjik dedi doktor.bugün daha iyiyim ama burnum tıkalı nefes alamıyorum nerdeyse.hemen hemen 1 ay oldu hala kurtuklamadım bu hastalıklardan,rabbim en kısa zamanda şifa verir inşallah.hamile olduğum için,bebeğim için endişeleniyorum yoksa önemli değil bi öksürükten yakınmam.
yarın hem test sonucunu göstercem doktora hemde bebeğime bakarız,inşallah iyidir minişim.
ee sizde ne var ne yok tatlişkolar?
yeni gelenler güünaaaaaydıııııııın hogeldinizz...
bugün 5 te randevum var kızlar. ikili test için gidicem biraz gerginlik başladı. aslında iyiydim ama okuduklarımdan çabuk etkileniyorum hemen moralim bozuluyo umarım herşey yolunda gider(
cok uzgunum bugun doktorda randevum vardi
gittim bebegim 7+3 gunlukmus
fakat kalp atislari yok
haftaya yine cagirdi
bugün 5 te randevum var kızlar. ikili test için gidicem biraz gerginlik başladı. aslında iyiydim ama okuduklarımdan çabuk etkileniyorum hemen moralim bozuluyo umarım herşey yolunda gider(
inşallahh canım allah pelin79 un yardımcısı olsun ama ben pek bu ikili testlere güvenmiyorum nedense yalnış çıkabiliyor...
hayırdır inşallah cnm.kızlar gunaydın
dun gece cok ılgınc bır ruya gordum
ultrasona gırıyordum
ve karnımda 5 tane bebek vardı
ılk once bıtane cıkıyo sonra 2 ,3,4 derken 5 ...
cok sasırıyoruz sonra esıme ne yapıcaz sımdı dıyorum ....gülsem ağlasam mı sasırıyorum ruyamda....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bahar'cım morali bozma hemen.bugün 5 te randevum var kızlar. ikili test için gidicem biraz gerginlik başladı. aslında iyiydim ama okuduklarımdan çabuk etkileniyorum hemen moralim bozuluyo umarım herşey yolunda gider(
dimi ama germeyelim ne olur.bazen ınternettekı seylerı okuyup etkılendıgım ıcın esım bana cok kızıyor okuyalım bılgılenelım ama etkılenmemeye calısalım durup dururken kendımızı gerıyoruz cnm
kızlar guvenılır yerlere yaptırmak lazım boyle seylerı benım doktorum bazı labrotuvarlara guvenmedıgını soyledı o yuzden o nereye yonlendırırse bız oraya gıdıyoruz
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?