2009 Aralık Anneleri

kızlar bende etkileniyorum çabucak ama şöle düşününce biraz rahatlıyorumm olcağı varsa yazmışsa allah olur diyorum ne yapsakta.. oyüzden allahım iyi şeyler yazmış olsunn hepimizeee.
amin hakkımızda hayırlı ne ise o olsun.
ferah olun, stres yapmayın bakem.
günaydınlar herkese nasılsınız arkadaşlarr
günaydın cnm

günaydın,

çapaya guvenmek lazım ben çapanın bu konuda ıyı oldugunu daha once duymustum cunku ...Ama madem bu ısı bılmıyorlar neden yapıyorlar ınsanları uzmek bu kdr onemsız bırseymı hemde bu kdr hassas bır konuda anlamıyorum...

Günaydın kızlarr. Nasılsınız bulantı işini ne yapıyorsunuz.Ben artık çokkk kötüyüm.Acıkıyorum bulanıyo mide tokken bulaanıyo .Bu ne ya...

merhaba günaycım benimde bulantılarım devam 12 haftalık oldum hala kötü.birde ben ilaç içemiyorum doktorum vitamin ve demir ilacı verdi içemiyorum.cuma günü tekrar gideceğim şurupları varsa onlarla değiştirsin diye ilaçlarımı.birde ikli testin sonucunu alacağım umarım herşey yolundadır.

Günaydın kızlarr. Nasılsınız bulantı işini ne yapıyorsunuz.Ben artık çokkk kötüyüm.Acıkıyorum bulanıyo mide tokken bulaanıyo .Bu ne ya...
günaydın günay'cım
bulantı bende çok hafif oluyor. acıktığımda artıyor ama.
ağzım o yüzden hiç boş kalmıyorkaydirigubbakcemile3

çok şükür benim pek bulantım yok fakat pek bişi yiyemiyorum doktora sordum zorlamana gerek yok ne canın istiyorsa nezaman yemek istiyorsan ozaman ye dedi içim rahatladı:)

benim dr zorlama dedi.
mesela halaaa süt içemiyorum
peynir ve yoğutla idare ediyorum:roflol:

5 sayısı :))

Rüyada sayı saydığını görmek, düşmana galip gelmeye delalet eder. Bazıları da demişlerdir ki: Rüyada bir sayı mübarek, iki sayı beladan halas, üç iyi değildir. Dört, mübarek ve hayırdır. Beş, güzel ve hayırdır. Altı, faydası olan bir şeyi dilemektir.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çapa tıp fakültesi gerçekten riskli gebeliklerde çok iyi bir hastanedir.Ben çapanın prof. gidiyorum mecburen nişantaşında muayanesi var.İstanbulda yaşayan hamile arkadaşlara çapa tıp fakültesini tavsiye ederim.orada asistanlar bakıyor ama hocalarına danışmadan ilaç bile veremezler.her gittiğinizde eger risk görürlerse detaylı ultrasyona falan alıyorlar.ben çok memnun kalmıştım ama tansiyondan dolayı biraz acemi oldum.keşke daha önce prof.gitseydim diyorum.Ama bu bebişimi kaybetmeyi asla allahın izniyle düşünmüyorum.Araştırma hastaneleri çok daha iyi oluyor.

ee kızlar tatiil nasıl geçti dün neler yaptınız bu arada meral gece elektrikleriniz kesildimi? dün varya tırstım valla nasıl şimşek çakıyodu gök gürültüleri kabus gibi

rabbim hayırlara çıkarsın canım.

ee kızlar tatiil nasıl geçti dün neler yaptınız bu arada meral gece elektrikleriniz kesildimi? dün varya tırstım valla nasıl şimşek çakıyodu gök gürültüleri kabus gibi

ben evden hiiiiiiiiiiç çıkmadım,
birazcık ütü ve yemek yaptım. sonra da birazcıkda temizlik cnm.
sen neler yaptın bakalım?

canım elektrikler kesilmedi bizde ama şimşekler beni biraz ürküttü tabiki.
sen nerede oturuyordun şekerim?

ay burda da elektrikler yoktu, dün sabahtan akşama kadar da su yoktu...
valla kızlar tam mahrumiyet bölgesiyiz yaa , bi gün çaya gelin de bana moral gelsinkaydirigubbakcemile3

kızlar hayat yok yine sizde...
iyide canım böylede olmuyor ama.
dr. gidecek arkadaşlar gelir gelmez yazın bize olurmu?

öğle yemeğinden çayı hazırla geliyorum cnm.

baaaaşım göööözüm üstüüneee!!
hakkaten hayat durdu meral.. canlanın ayol biraz. ya ben de diyorum dr.a gitsem mi diye. en azından görürüm. Van'a ne olur bilmiyorum. haftasonu gidebilir miyiz acep? kalksın bi aşkım da konuşalım. 2 gün önce ağladım çok özledim diye,görelim diye, yazık gideriz görürsün, ağlama diyo ama gel de ağlama 4 hafta oldu nerdeyse görmeyeli. gerçi senin 1.5 ay pek konuşmamak lazım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…