amin hakkımızda hayırlı ne ise o olsun.kızlar bende etkileniyorum çabucak ama şöle düşününce biraz rahatlıyorumm olcağı varsa yazmışsa allah olur diyorum ne yapsakta.. oyüzden allahım iyi şeyler yazmış olsunn hepimizeee.
günaydın cnmgünaydınlar herkese nasılsınız arkadaşlarr
Günaydın kızlar,
Yüce mevlam alnımıza ne yazdıysa onu yaşayacagız. İnşaallah testinde sorun olmaz bebişin saglıklı olacaktır.Dualarımızla tüm annelere olsun... Pln79 bugün sonuçlarını alacaktı allah onun hep yanında olsun sevinçli haberlerini bize ulaştırsın..
Ben istanbulda yaşıyorum.Çapa tıp fakültesinde bir kadınla tanıştım. Kadın 3 aylık hamile cerrahpaşa tıp fakültesinde bebeğine down sendromu teşhisi konuluyor.Bu teşhisi koyan üniversite hastanesi.Daha donra kadın Çapa tıp fakültesine gidiyor. Orada bebek normal çıkıyor. Şimdi kime güvenmek lazım...
Günaydın kızlarr. Nasılsınız bulantı işini ne yapıyorsunuz.Ben artık çokkk kötüyüm.Acıkıyorum bulanıyo mide tokken bulaanıyo .Bu ne ya...
günaydın günay'cımGünaydın kızlarr. Nasılsınız bulantı işini ne yapıyorsunuz.Ben artık çokkk kötüyüm.Acıkıyorum bulanıyo mide tokken bulaanıyo .Bu ne ya...
çok şükür benim pek bulantım yok fakat pek bişi yiyemiyorum doktora sordum zorlamana gerek yok ne canın istiyorsa nezaman yemek istiyorsan ozaman ye dedi içim rahatladı:)
şimdi ona ii de deseler doğum olana kadar aklından çıkmaz
şimdi ona ii de deseler doğum olana kadar aklından çıkmaz
çapaya guvenmek lazım ben çapanın bu konuda ıyı oldugunu daha once duymustum cunku ...Ama madem bu ısı bılmıyorlar neden yapıyorlar ınsanları uzmek bu kdr onemsız bırseymı hemde bu kdr hassas bır konuda anlamıyorum...
rabbim hayırlara çıkarsın canım.5 sayısı :))
Rüyada sayı saydığını görmek, düşmana galip gelmeye delalet eder. Bazıları da demişlerdir ki: Rüyada bir sayı mübarek, iki sayı beladan halas, üç iyi değildir. Dört, mübarek ve hayırdır. Beş, güzel ve hayırdır. Altı, faydası olan bir şeyi dilemektir.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee kızlar tatiil nasıl geçti dün neler yaptınız bu arada meral gece elektrikleriniz kesildimi? dün varya tırstım valla nasıl şimşek çakıyodu gök gürültüleri kabus gibi
hasan polatkanda dün bizim orda heryer karanlıktı bende her yer gitti sandım cnm
ay burda da elektrikler yoktu, dün sabahtan akşama kadar da su yoktu...
valla kızlar tam mahrumiyet bölgesiyiz yaa , bi gün çaya gelin de bana moral gelsinkaydirigubbakcemile3
öğle yemeğinden çayı hazırla geliyorum cnm.
öğle yemeğinden çayı hazırla geliyorum cnm.
selam kızlar ben de 10+3 haftalık gebeyim. Beni de aranıza alır mısınız
selam kızlar ben de 10+3 haftalık gebeyim. Beni de aranıza alır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?