2009 Aralık Anneleri

oh oh dökülün de muhabbet artsın beya, 7 den beri sitedeyim daha ağız tadıyla sohbet edemedik

ruh yok bizim kıslarda bugün ayol.

aşkın ne derse ona göre haraket edeceksin hııı, ben nasıl merak ediyorum nasıl merak ediyorum bilemezsin. muhtemel önümüzde hafta hiç geçmez şimdi.
sen ağlıyorsun ben ağıt yakayım bari:1shok:

nazara mı geldik ne eskiden dır dır çenemiz kapanmazdı şimdi tık yok hayır olsun inş
nazar nazar evet
bizim kısların karnı büyüdükçe çeneleri kapandı ayol:roflol:

slm kızlar günaydın nasılsınız bugün?umarım herkes ıyidir.
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?

oh oh dökülün de muhabbet artsın beya, 7 den beri sitedeyim daha ağız tadıyla sohbet edemedik

vallahi edemedik canım yaaaaaaa

bende iyiyim çok şükür allah nazarlardan saklasın 2 sabahtır bulantım yok. geçiyomu ne.oyüzden mutluyum. ama şimdi yazılanları okudumda bu down sendromu testlerı falan gerıldım.
benımde muhtemelen haftaya falan yapar doktorum bu testı.
çok fazla kafaya takmak ıstemıyorum. hiçbirimiz takmayalım diycem ama elde olmuyo dımı.ne sinir bişey ya. bir doktora gıdıyosun problem var dıyo dıgerıne gıdıyosun yok dıyo. amann öffff sıkıldımmm

insallah güzelim insallah hepimizi hayırlısıyla saglıkla sıhhatle kavusalım bebeklerımıze.
sen nasılsın ? ne kadar oldu senın ?

inşallah bende iyiyim allaha şükür hamilelikle ilgili hiçbir problemim olmadı bugüne kadar benim 12+1 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…