2009 Aralık Anneleri

sıkmamak gerekiyor ama elde değil cnm.
bulantılarının bitmiş olmasıda sevindiri tabi.
inşallah testlerden hepimiz yüzümüzün akıyla çıkarız hayatım.

kıslar karnımız açıktı bizim.
yavaş yavaş yemeğe çıkıyorum.
sizlerede afiyet bal şeker olsun ama kilo yapmasın canlarım benim.
yemekten sonra görüşmek üzere öpüldünüüzzzzz

evet arkadaşlar ya insan işte olunca konuşmaya fazla katılamıyor.takip etmeye çalışıyorum ama kaçırıyorum .çok sıcak bugün ya bunaldım şimdiden yazın koca göbüşlerimizle neyapavcağız bakalım.bu arada ben 1 kilo bile almamışım 12 haftalığım.vitaminde kullanamıyorum yutamıyorum hapı baklm yarın kontrole gideceğim demir ve vitamin vermişti geçan hafta doktor bu haftaa onları değiştireceğim eğer şurupları varsa.12 haftalık olan varmı aranızda yoksa arlığın ilk bebbeği benimkimi olacak. sat 26 şubat.

KIZLARRRRR ben geldimmm...doktora gittim sabahtan teyzeleriiii :)))))bizim bebiş kıpırdak olmuşş..ne hareketler ne hareketler anlatamam..bi yandan sanki boks yapıyoo elini ağzına götürüyo ayaklarını çekiyoo bi rahat durmadı şımarık..dr.cum bi boy alamadı şımarıklığından baş popo ölçebildi sadece oda 3cm geldi yaramazlık yapıyoo alamadık boyunu cd ye kaydettik hareketlerini teyzelerii minişim öyle tatlı olmuşkiii...darısı başınıza inşallah kızlar bizim 2 li test 2 hafta sonra :)))bu ayın sonunda tüm ilaçları ve iğneeri bırakıyoruzzz çok mutluyummm çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....

muuuckkk muuuccckkk ben hep yanındayım canım beniiiiiiiiiiiiim

çikolata alırsan barışır belkisırnaşık şey

hadi herkez yemeğe,
bebişlerimizde çok açcıkmıştırcokacimcoook

bende yemeğe gidiyorum arkadaşlar hepinize afiyet olsunn...

bu arada ben 1,5 kilo almışımmm dr.cum sorun yok şekerim dediiii...heyyo heyyoo valla davul gibi de olsam kıpırdağıma değerrr.....

ben varım canımm
12.haftamdayım ama ctrl ye göre 13 haftalık görünüyo bebeğim.
bana doktorum elevit verdi,gerçekkten çok büyük bi hap.allahtan yutma problemim yok hapları rahat alıyorum.bide hala balık yiyemediğimi söyleyince doktorum balık yağı verdi.inşallah vitaminlerin şurupları vardır çünkü içmelisin mutlaka tatlım,önemli yani.

ayy canımm çok sevindim,maşallah senin minişine,inşallah hep böyle güzel geçer gebeliğimiz.
senin doktorun tekolojisi baya gelişmiş tatlım,baksana cd ler filannn.ayyy kıskandım valla yaa...:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

canım maşallah oh oh yerim ben onu

canım nasılsın görüşmeyeli.uzun zamandır topiğe girememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…