sıkmamak gerekiyor ama elde değil cnm.bende iyiyim çok şükür allah nazarlardan saklasın 2 sabahtır bulantım yok. geçiyomu ne.oyüzden mutluyum. ama şimdi yazılanları okudumda bu down sendromu testlerı falan gerıldım.
benımde muhtemelen haftaya falan yapar doktorum bu testı.
çok fazla kafaya takmak ıstemıyorum. hiçbirimiz takmayalım diycem ama elde olmuyo dımı.ne sinir bişey ya. bir doktora gıdıyosun problem var dıyo dıgerıne gıdıyosun yok dıyo. amann öffff sıkıldımmm
selam kızlar;
hamilleğinizden bu yana kilo aldınızmı[/QUOTE
selamlar şekerim.
ben hala almadım. umarım almamda.
bakalım kontrole gittiğimde değişecekmi görücez.
küsme canım benim.buraya gelenlerle tanışmaya çalışıyoruz onlarda konuşmadan kaçıyorlar alalala yaa. ben konuşmuyorum işte küstümmmm(
ben varım yaaaaaa
merhaba şekerimmerhabalar kızlar
merhaba nasılsın?slm arkadaşlar
selam kızlar;
hamilleğinizden bu yana kilo aldınızmı
kıslar karnımız açıktı bizim.
yavaş yavaş yemeğe çıkıyorum.
sizlerede afiyet bal şeker olsun ama kilo yapmasın canlarım benim.
yemekten sonra görüşmek üzere öpüldünüüzzzzz
muuuckkk muuuccckkk ben hep yanındayım canım beniiiiiiiiiiiiimcnmmm benim meralim sağol kuzummmm
çikolata alırsan barışır belkisırnaşık şeytukuaz küsmeeee nolurrr. ben konusurum senınle canım.
kızlarrr karnım acıktı benımmmm. yemek ıstıyorummmmmmmm
71- 72-73 aldık başımızı gidiyoruz biz kilolarımla.
muuuckkk muuuccckkk ben hep yanındayım canım beniiiiiiiiiiiiim
çikolata alırsan barışır belkisırnaşık şey
hadi herkez yemeğe,
bebişlerimizde çok açcıkmıştırcokacimcoook
evet arkadaşlar ya insan işte olunca konuşmaya fazla katılamıyor.takip etmeye çalışıyorum ama kaçırıyorum .çok sıcak bugün ya bunaldım şimdiden yazın koca göbüşlerimizle neyapavcağız bakalım.bu arada ben 1 kilo bile almamışım 12 haftalığım.vitaminde kullanamıyorum yutamıyorum hapı baklm yarın kontrole gideceğim demir ve vitamin vermişti geçan hafta doktor bu haftaa onları değiştireceğim eğer şurupları varsa.12 haftalık olan varmı aranızda yoksa arlığın ilk bebbeği benimkimi olacak. sat 26 şubat.
KIZLARRRRR ben geldimmm...doktora gittim sabahtan teyzeleriiii :)))))bizim bebiş kıpırdak olmuşş..ne hareketler ne hareketler anlatamam..bi yandan sanki boks yapıyoo elini ağzına götürüyo ayaklarını çekiyoo bi rahat durmadı şımarık..dr.cum bi boy alamadı şımarıklığından baş popo ölçebildi sadece oda 3cm geldi yaramazlık yapıyoo alamadık boyunu cd ye kaydettik hareketlerini teyzelerii minişim öyle tatlı olmuşkiii...darısı başınıza inşallah kızlar bizim 2 li test 2 hafta sonra :)))bu ayın sonunda tüm ilaçları ve iğneeri bırakıyoruzzz çok mutluyummm çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
KIZLARRRRR ben geldimmm...doktora gittim sabahtan teyzeleriiii :)))))bizim bebiş kıpırdak olmuşş..ne hareketler ne hareketler anlatamam..bi yandan sanki boks yapıyoo elini ağzına götürüyo ayaklarını çekiyoo bi rahat durmadı şımarık..dr.cum bi boy alamadı şımarıklığından baş popo ölçebildi sadece oda 3cm geldi yaramazlık yapıyoo alamadık boyunu cd ye kaydettik hareketlerini teyzelerii minişim öyle tatlı olmuşkiii...darısı başınıza inşallah kızlar bizim 2 li test 2 hafta sonra :)))bu ayın sonunda tüm ilaçları ve iğneeri bırakıyoruzzz çok mutluyummm çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
ayy canımm çok sevindim,maşallah senin minişine,inşallah hep böyle güzel geçer gebeliğimiz.
senin doktorun tekolojisi baya gelişmiş tatlım,baksana cd ler filannn.ayyy kıskandım valla yaa...:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?