2009 Aralık Anneleri

sagol cnm inşallah 3,5 mm kabul edilebilir en fazla 3 mm imiş

süpermiş yaaa.ayy içim bi hoş oldu ne buyuk mutluluk allahım.

ah ne tatlı ne güzel görüntülerdir kim biliiiiiiir
bende çok merak ettim bahar'cım. ay önümüzdeki hafta sonu gelsede bende gidip görsem kuzumu.
canım rabbim senide bebeğinide nazarlardan saklasın. dikkat et kendine ne olur.
tekrar gözün aydın canım benim.
beslenmen hakkında neler söyledi ne tavsiyelerde bulundu peki?
süslendim valla iyi olduuu..ben geldim sen merak etme şekerimmm.prova olmadığı sürece yazarımmm bennn...a.s

ay canım benim çok iyi yaptın vallahi.
bende 10-15 dk sonra yemeğe çıkıcam canım.
öpüyorum kolay gelsin sana.

bebeğim büyüdükçe ben çıldırıyorum görünce. ileriki aylarda deli olcam galiba ben. şimdi 5 hafta sonra gel diyor kim dayancak o kadar bilmem. ne güzel heyecanlar demi kızlar. bol bol tadını çıkaralım. çoğu ağrılarmız bulantılarmız azaldı bitiyo nerdeyse bundan snra keyfini sürelim. herkese Allah gönlüne göre versin. hepiimiz ii düşünelim ii olsun pozitif olalım tamam mı şekerlerrrr :)

harikaa canımmm heh şöyleeeeeee...:1rolleyes:

canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim maşallah tatlım

canım çok sağol ama iyileşmeye başladım rabbime şükür

bende de doktora gıtme gunum yaklastıkca heyecanım artıyor.doktor degısıklıgı yapacagım.hızmet hastanesıne gıdenınız var mı?

canım arkadaşım orda doğum yaptı ve çok memnun kalmış

canım çok sevindim maşallah yeğenime benim amin canım 27sini beklemek zor olacak

inşallah canım,senin kaç haftalıktı,haftaya ikilimi yaptırcan?valla ben 2 haftada bir doktordayım,ayda bir gitsem kafayı yerdim meraktan heralde-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

canım benim dr ayda bir çağırıyor bir ay olacak dra gitmeyeli ama bende merak ediyorum ama doplere fazla girmek iyi değilmiş o yüzden beklemedeyim

canım bebişin acıkıyor acıktığın zaman kilo almamak için cacık ye hemde açlığını bastırıp kalsiyum alırsın

selam arkadaslar Aranıza yenı geldım bende aralık annelerı arasındayım ınsallah sıteyı kullanmayı tam cozemedım
benıde aranıza alırsanız sevınırım

canım hoş geldin

şimdi bizim bebişler yay burcu yada oglak burcu olcekmış ölemi....yayların peşinden koşup durucakmısız oğlaklarda inatcımı inatcı olurmuss

canım benim yay olacak ama erken gelirse annesi gibi akrep olur

bu arada ben 8 hafta 6 gunluk hamıletım agrım var kasık bolgemde sızlerde de oluyormu yoksa tedırgın olmaya baslayayım mı ?

canım normal hepimizde oluyor bu taez kasık ağrıları ama sen yinede ağır kaldırma ve yorma kendini

canım hoş geldin aramıza

canım sana daha öncedende yazmıştım drununda dediği gibi kendini üzme v bebişibi düşün rabbiminde izni ile herşey temiz çıkacak ama amniyosentezden sonra biraz dinlen ve iş yapma. ablam sıvı aldırdığı zaman dru söylemişti.rabbim korusun düşük tehlikesi nadirde olsa olabilirmiş. bol bol dinlen ve göreceksinki herşey temiz çıkacak.dualarım seninle

merhaba bayanlar,

formdaki başlığı görünce dayanamayıp üye oldum.ne kadar çok 2009 aralık annesi varmış :)) Benim de gözüken tarihim 22 Aralık.

Herkese selamlar.

canım sanada merahaba ve hoşgeldin

hazancım vitamin kilo aldırıyor mu şekerim

canım eğer drun kilo kontrolü yapıyorsa zaten kilo aldırmayan vitamin yazar

evet hayatımmm daa 5 hafta kim beklerrr yaa nasıl rahatlarrrr..bence herkes benim gibi haftada bir gitmeliiiii...

meralcim olmazsa birdahakine beraber gidelim dr.a ben senin kontrolüne gelirim sende benimkine olur mu. bebişlerimizi görmüş oluruz. yemeğe çıkıyorum kızlar öğleden sonra devam ederiz. herkese afiyet olsun

canım yaaaaaa mutlu olmana çok sevindim.
seninde dediğin gibi 3. aydan sonra hamileliğin keyfini sürmek lazım.

ben hissetmiyorum gerçekten varmı hisseden

vallahi ben çok nadir hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…