cnm sen içini rahat tut.inşallah hiç bişey çıkmayacak.ense alınlığın kaçtı ki senin yüksek dediler.bende yarın alacağım sonuçlarımı umarım hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza bebişlerimizi.
kızlar bebişim 7.5 cm olmuş. çok hareketli bir bebek maşallah. eli ayağı durmuyo ağzından kabarcıklar çıkarıyo sol eliylede vuruyo akıllı kızım benim bebeğim hehehehe :)))))ellerini kafasının altına koyuyor ayaklarıyla oynuyo anlayacağınız çok hareketli. aynı anası gibi yerinde duramıyor :)))) normalde ense kalınlığını ölçmek zaman alıyormuş bebek uygun pozisyonu vermesi gerkiyormuş. benimki başta vermedi. dr öksür dedi. nasıl öksürdeysem garibim kıyamam takla attı. anladı hemen döndü enseyi. dr hemen ölçtü komik ya ama çok eğlenceli çok mutluluk verici bişey :)))
ah ne tatlı ne güzel görüntülerdir kim biliiiiiiirkızlar bebişim 7.5 cm olmuş. çok hareketli bir bebek maşallah. eli ayağı durmuyo ağzından kabarcıklar çıkarıyo sol eliylede vuruyo akıllı kızım benim bebeğim hehehehe :)))))ellerini kafasının altına koyuyor ayaklarıyla oynuyo anlayacağınız çok hareketli. aynı anası gibi yerinde duramıyor :)))) normalde ense kalınlığını ölçmek zaman alıyormuş bebek uygun pozisyonu vermesi gerkiyormuş. benimki başta vermedi. dr öksür dedi. nasıl öksürdeysem garibim kıyamam takla attı. anladı hemen döndü enseyi. dr hemen ölçtü komik ya ama çok eğlenceli çok mutluluk verici bişey :)))
süslendim valla iyi olduuu..ben geldim sen merak etme şekerimmm.prova olmadığı sürece yazarımmm bennn...a.s
sagol cnm inşallah 3,5 mm kabul edilebilir en fazla 3 mm imiş
ama olmazki hadi bakalım hop hopp eller havaya ya bu sanki ibrahim tatlısesin konseri gibi oldu hoopphopp falan kaydirigubbakcemile3
kızlar daha bı hareketını hıssetmıyosunuz dımı.
kızlar bebişim 7.5 cm olmuş. çok hareketli bir bebek maşallah. eli ayağı durmuyo ağzından kabarcıklar çıkarıyo sol eliylede vuruyo akıllı kızım benim bebeğim hehehehe :)))))ellerini kafasının altına koyuyor ayaklarıyla oynuyo anlayacağınız çok hareketli. aynı anası gibi yerinde duramıyor :)))) normalde ense kalınlığını ölçmek zaman alıyormuş bebek uygun pozisyonu vermesi gerkiyormuş. benimki başta vermedi. dr öksür dedi. nasıl öksürdeysem garibim kıyamam takla attı. anladı hemen döndü enseyi. dr hemen ölçtü komik ya ama çok eğlenceli çok mutluluk verici bişey :)))
Ben de az önce geldim doktordan. Ense kalınlığı 1,1 mm çıktı çok şükür. Tabii kan testinin sonucu pazartesi çıkacak. Allah hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin.
Bugün bayağı bir rahatladım anlayacağınız. Artık yok göğüs hassasiyetim kayboldu, yok kasıklarım ağrıdı bilmem ne bunları takmayacağım kafaya diyorum- umarım yani-
Bizim doktorun ultrasonu da pek iyi değil sanırım. Fazla net göremedim. Asıl dört boyutlu ultrasonlar iyi gösteriyor ama o da her merkezde yok. Bakalım bir araştırayım da olmazsa on gün kadar sonra tekrar gideyim diyorum ama eşim de kızıyor ikide bir girip durma diyor.
Cinsiyet konusunda da dedim ki bir tahmininiz var mı çünkü genelde bu haftalarda anlıyorlarmış kemik yapısından falan ama çok erken olduğu için söylemek istemiyorlarmış.
Var dedi ciddi ciddi. Nedir dedim ben de heyecanla ya kız ya erkek olacak diyor.kaydirigubbakcemile3
Bu arada 5 cm olmuş bizim miniş. Ama bazı arkadaşların dediği gibi öyle çok fazla hareket etmiyordu bu yüzden de ense kalınlığını hemen ölçebildi doktor.
Neyse yani şu an için her şey yolundaymış. İnşallah bütün arkadaşlar da hep güzel haberlerini verirler buradan.
mersi şekerim
hepimize afiyet olsun
canım teşekkürler sana da
teyzesi yer onu.şımarık ve yaramaz olucak anlaşıldılülülülülülü
canım gözün aydın. herşeyin yolunda gitmesine inan çooooooooook sevindim.
canım çok geçmiş olsun
rabbim yardımcımız olsun canım benim.
sıkma canını moralini yüksek tut. bakalım diğer dr ne diyecek. hemen öyle kötü düşüncelere kapılma bakalım.
bol bol dua et. bizim dualarımızda seninle.
canım gözün aydın.
ne güzel haber aldık senden. darısı bizimde başımıza bakalım.
bende de doktora gıtme gunum yaklastıkca heyecanım artıyor.doktor degısıklıgı yapacagım.hızmet hastanesıne gıdenınız var mı?
kızlar şimdi geldim doktordan,ikili test sonucum çok iyi çıktı çok şükür.bide bebeğimi gördük.maşallah kıpır kıpır kıpırdak.:) .içim rahatladı arkadaşlarım.darısı sizlerin başına inşallah..
inşallah canım,senin kaç haftalıktı,haftaya ikilimi yaptırcan?valla ben 2 haftada bir doktordayım,ayda bir gitsem kafayı yerdim meraktan heralde-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
yaa kızlarrr bende bı sorun var.yıyorum acıkıyorum.acıkıyorummm ve yenıden yıyorummm.bebegım mı acıktırıyor benı?gobek aldı basını gıttı.annem bgn doktordan dınlemıs.progestan kullananlar dikkat!kılo aldırıyormus.ben de halen kullanıyrm.yaaa gorenler sasırıyor.kımler gobeklendı?
selam arkadaslar Aranıza yenı geldım bende aralık annelerı arasındayım ınsallah sıteyı kullanmayı tam cozemedım
benıde aranıza alırsanız sevınırım
şimdi bizim bebişler yay burcu yada oglak burcu olcekmış ölemi....yayların peşinden koşup durucakmısız oğlaklarda inatcımı inatcı olurmuss
bu arada ben 8 hafta 6 gunluk hamıletım agrım var kasık bolgemde sızlerde de oluyormu yoksa tedırgın olmaya baslayayım mı ?
arkadaslar 29 aralık 2009 da dogumum gorunuyo,korundugum halde hamile kaldım.ögrendiğimde bıraz afalladım bı kac gun kendıme gelemedım ama;su an cok mutluyum ve heyecanla bebeğimi beklıyorum ve neden bılmem hep oglum olacakmış gıbıme geliyo...Allah anneye hissettirir mi acaba??
gunaydın kızlar
dun baska bir doktora gidecegım demıştım ya giitim o da bebegın ense kalınlıgı fazla ddi
amniosentez yaptırmaya karar verdik bunun için 15-16.haftalarda olmak gerekiyormuş.bir tane profosör bulduk önumuzdekı hafta ona gidip randevu alacagız amniosentez için.Rabbimden ümidimi kesmiyorum bu bebişte %100 problem var anlamına gelmiyormuş zaten alınan sıvıda kesın net ne varsa çıkacakmış.sonuçlar 3 haftayı buluyormuş sanırım beklemek kötu yanı.şimdi ilk iş 3 hafta amniosentez yapılabilme zamanını daha sonrda sonuçları bekleyecegız 1,5 aylık yaklaşık zor bir süreç var ama bu sürede bebek çok etkilenebilirmiş benım psikolojimden o yuzden doktorda dedı hiçbirşey çıkmama ihtimalide var hiç birşey çıkmazsa inşallah boşuna ben bebişi sıkıntıya sokmuş olmak istemiyorum biraz zor olacak ama moralim yerinde olmalı.Hayat bir imtihan inşallah bu imtihanıda geçecegiz Allah'ın izniyle.Yavaş yavaş almaya baslamışsınız ikili tes sonuçlarını çok sevindim ii olmasına ALLAH hiçbirinize bu sıkıntıyı yaşatmaz İnşallah dualrınız içinde çok sagolun arkadaşlarım ii niyetleriniz ii sonuçlar olarak karşınıza çıkar inşallah
merhaba bayanlar,
formdaki başlığı görünce dayanamayıp üye oldum.ne kadar çok 2009 aralık annesi varmış :)) Benim de gözüken tarihim 22 Aralık.
Herkese selamlar.
hazancım vitamin kilo aldırıyor mu şekerim
he valla..şabbiii şebbii herneyseee..hadi bakalllımmmmmmm:sm_cool:
bebeğim büyüdükçe ben çıldırıyorum görünce. ileriki aylarda deli olcam galiba ben. şimdi 5 hafta sonra gel diyor kim dayancak o kadar bilmem. ne güzel heyecanlar demi kızlar. bol bol tadını çıkaralım. çoğu ağrılarmız bulantılarmız azaldı bitiyo nerdeyse bundan snra keyfini sürelim. herkese Allah gönlüne göre versin. hepiimiz ii düşünelim ii olsun pozitif olalım tamam mı şekerlerrrr :)
ben hissetmiyorum gerçekten varmı hisseden
ay kızlar valla göbek atasım geldi nedense bir anda o kadar şen şakrak oldum ki valla anlatamam alkisalkisalkis
ben çok nadirde olsa seyirme şeklinde birşeyler hissediyorum.
yeni doğum arkadaşlarımda onun bebek oldukalrı söylüyorlar canım.
canım yaaaaaa mutlu olmana çok sevindim.bebeğim büyüdükçe ben çıldırıyorum görünce. ileriki aylarda deli olcam galiba ben. şimdi 5 hafta sonra gel diyor kim dayancak o kadar bilmem. ne güzel heyecanlar demi kızlar. bol bol tadını çıkaralım. çoğu ağrılarmız bulantılarmız azaldı bitiyo nerdeyse bundan snra keyfini sürelim. herkese Allah gönlüne göre versin. hepiimiz ii düşünelim ii olsun pozitif olalım tamam mı şekerlerrrr :)
ben hissetmiyorum gerçekten varmı hisseden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?