sifaya gecen yıl ben sormustum 1150 lıra demıslerdı dogm ıcın ssk katkılı
ewet hem aclık hem yorgunluk uyku bastırıyor
hadi ya benim eşim geçen hafta soru ama indirim mi oldu acaba dur bklm yarın ben kendim arayım birde.
merhaba kızlar herkez nasıllar görüşmeyeli...ayy kızlar bendede bulantı yavaş yavaş başlıyor galiba dün akşamüzeri bianda midem kalktı ve ilk kez çıkardım..ay noluyor bana yaa....
bugünde ara ara midem hafif bulanıyor çubuk kraker aldım hemen yiyorum geçiyor..böyyle bi garip yanii..
aslında normali yaşıyosun nilüfercim biraz geç kaldığın için şaşırmışsındır :)) olcak bunlar geçer merak etme. aç kalma bu arada çubuk kraker falan ye bastırır
yok hayır canım hiç sormak aklıma bile gelmedi.meral bizim hastanenin fiyatlarını öğrendin mi ?
amin canım inşallah.ayy valla şimdiden heyecanlanıyorumm...
ne güzel yaa her dönemimizi paylaşıyoruz.hepimizin paylaşım yapması çok güzel..
inşallah hep güzel haberler veririz meralcim..
of zor valla senin işin.midem calkalanıyor.yarın 11.haftam bıtıyor ama bulantılarım arttı.hadı dıyorum 5 dk daha dursun mıdemde bebek faydalansın.sonra bıraz daha...biraz daha...ama en sonunda kosuyorum lavaboya
yorulma dinlen, krakerde iyi geliyor cnm.merhaba kızlar herkez nasıllar görüşmeyeli...ayy kızlar bendede bulantı yavaş yavaş başlıyor galiba dün akşamüzeri bianda midem kalktı ve ilk kez çıkardım..ay noluyor bana yaa....
bugünde ara ara midem hafif bulanıyor çubuk kraker aldım hemen yiyorum geçiyor..böyyle bi garip yanii..
işallah yarın bebeişimin kalp atışlarını göreceğiz..galiba herşey normal değilmi bebeişimin kalp atışı başladıda ondanmı midem bulanıyor acaba diyorum.ne dersiniz.geçen hafta görememiştik çünkü belki hatırlarsınız.........
benim bulantılarım artık baya azaldı. maşallah diyimde korkuyorum tekrar başlıcak die. böle böle idare edicez artık
evt canım ben sizi biraz geriden takip ediyorum ve galiba bebeğim 8 haftalık değil 6 haftalık falan..doktor öyle birşeyler dedi ama...
maşallah benimde epey azaldı. zaten pek eziyetide olmadı bana kuzumun. mesela hiç çıkarmadım:lepi:benim bulantılarım artık baya azaldı. maşallah diyimde korkuyorum tekrar başlıcak die. böle böle idare edicez artık
meral bizim hast. normal doğum 250 sezeryan 350 imiş. sancı odaları yatıcağın odalar tek kişilik. ekstra dan geceliği 48 TL imiş. ark. doğum yapıcak ona sordum öle sölemişler.
meral bizim hast. normal doğum 250 sezeryan 350 imiş. sancı odaları yatıcağın odalar tek kişilik. ekstra dan geceliği 48 TL imiş. ark. doğum yapıcak ona sordum öle sölemişler.
internetten baksana kaç haftalık. en son adet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?