2009 Aralık Anneleri

Fms rabbım bebĞını sana senı de bebeĞıne bagıslasın canım.merak etme ınŞaallah hersey yolunda cıkacak yarın bıldır mutlaka...

midem calkalanıyor.yarın 11.haftam bıtıyor ama bulantılarım arttı.hadı dıyorum 5 dk daha dursun mıdemde bebek faydalansın.sonra bıraz daha...biraz daha...ama en sonunda kosuyorum lavaboya

merhaba kızlar herkez nasıllar görüşmeyeli...ayy kızlar bendede bulantı yavaş yavaş başlıyor galiba dün akşamüzeri bianda midem kalktı ve ilk kez çıkardım..ay noluyor bana yaa....
bugünde ara ara midem hafif bulanıyor çubuk kraker aldım hemen yiyorum geçiyor..böyyle bi garip yanii..

işallah yarın bebeişimin kalp atışlarını göreceğiz..galiba herşey normal değilmi bebeişimin kalp atışı başladıda ondanmı midem bulanıyor acaba diyorum.ne dersiniz.geçen hafta görememiştik çünkü belki hatırlarsınız.........

hadi ya benim eşim geçen hafta soru ama indirim mi oldu acaba dur bklm yarın ben kendim arayım birde.

ŞİMDİ ARADIM ŞİFAYI NORMAL DOĞUM 300
ZORUNLU SEZERYN 300
EPİDİRal anestezili normal doğum 900
isteğe bağlı sezeryan 1200 tl imiş..

aslında normali yaşıyosun nilüfercim biraz geç kaldığın için şaşırmışsındır :)) olcak bunlar geçer merak etme. aç kalma bu arada çubuk kraker falan ye bastırır

meral bizim hast. normal doğum 250 sezeryan 350 imiş. sancı odaları yatıcağın odalar tek kişilik. ekstra dan geceliği 48 TL imiş. ark. doğum yapıcak ona sordum öle sölemişler.

aslında normali yaşıyosun nilüfercim biraz geç kaldığın için şaşırmışsındır :)) olcak bunlar geçer merak etme. aç kalma bu arada çubuk kraker falan ye bastırır

evt canım ben sizi biraz geriden takip ediyorum ve galiba bebeğim 8 haftalık değil 6 haftalık falan..doktor öyle birşeyler dedi ama...

meral bizim hastanenin fiyatlarını öğrendin mi ?
yok hayır canım hiç sormak aklıma bile gelmedi.
dur ben unutmazsam gittiğimde bir sorayım ne diyecekler.

ayy valla şimdiden heyecanlanıyorumm...
ne güzel yaa her dönemimizi paylaşıyoruz.hepimizin paylaşım yapması çok güzel..
inşallah hep güzel haberler veririz meralcim..
amin canım inşallah.
sizlerden aldığım bilgiler ya da paylaşımlarla çok rahat bir hamilelik geçiriyorum, aaa bak bu da normalmiş, bak bu yaşadıklarımı diğer kızlarda yaşıyorlarmış deyip rahat bir nefes alıyorum.
inşallah hep mutlu sağlıklı haberlerle birlikte oluruz.

midem calkalanıyor.yarın 11.haftam bıtıyor ama bulantılarım arttı.hadı dıyorum 5 dk daha dursun mıdemde bebek faydalansın.sonra bıraz daha...biraz daha...ama en sonunda kosuyorum lavaboya
of zor valla senin işin.
rabbim yardımcın olsun cnm.

yorulma dinlen, krakerde iyi geliyor cnm.

hatırlıyorum canım hatırlamazmıyım.
güzel haberlerini bekliycem. yaz olurmu tatlım.

benim bulantılarım artık baya azaldı. maşallah diyimde korkuyorum tekrar başlıcak die. böle böle idare edicez artık

maşallah maşallahhhh
geçen hafta duyamayınca kalp atışını buhaftayı biraz tedirgin geçirmiştim açıkçası..bulantı oluncada sevindim aslında normal galiba herşey yarın duyarım kalp atışlarını herhalde

benim bulantılarım artık baya azaldı. maşallah diyimde korkuyorum tekrar başlıcak die. böle böle idare edicez artık
maşallah benimde epey azaldı. zaten pek eziyetide olmadı bana kuzumun. mesela hiç çıkarmadım:lepi:
meral bizim hast. normal doğum 250 sezeryan 350 imiş. sancı odaları yatıcağın odalar tek kişilik. ekstra dan geceliği 48 TL imiş. ark. doğum yapıcak ona sordum öle sölemişler.

waw çok uygun geldi bahar'cım,
hastane temiz ben çok memnunum. kardeşim ikinci doğumunu orada yaptı ilgi alakada süper yani. ben 1,1,5 milyar'ı gözden çıkarmıştım ne diyeyim:sm_cool:

ay nekadar uygunmuş vallahi ben belimden bi yağbezesi aldırmıstım 4-5 ay önce 5dkıkada bıtmişti operasyon ona bile 150 milyon ödemiştik doğum nerdeyse daha ucuz)))))))))))
enazından 1 saat sürüyordur zaman olarak...
buarada benım gittiğim hastahanede 1200 lira civarında...bu bile bana iyi gelmişti ama şimdi duyunca şaşırdım valla ben biraz araştırayım eniyisi

arkadaşlar hepinize ii akşamlar benim mesai bitti..kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın .sabah doktora gideceğim ikli testimin sonuçlarını alacağımm dua edinn umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…