Yahaa beni kimse görmüyor muuu:a015:
afiyet olsun yarasın benim arkadaşıma.ohhhhhhhhhh bi yedim bi yedim şişttiiim geldim. meralcim göbeğimi sormuşsun tatlım olmaz mı kocaman :) aa bide o giydiğin pantolonda göbek daha çok meydana çıkıyo ondan da olmuştur. ben başka pantolnla giyince okadar değil göbeğim
Hoşbulduk canım iyiyim bişey olmadı kimse yazmayınca az garip oldummirmirmirmir Sen nasılsın canımhoşgeldin canımmmmmmmmm gördüm seni ne olduuuuuuuuuu oy oy kıyamam sana hemen de alınırmışş:1hug: nasılsın canım
Hoşbuldum canım sağol sen nasılsınn?görmezmiyiz nehircim hoş geldinnn....
nehir hamilesin yaaaa alınganlık yapıyorsun. görüyoruz seni canım benim. üzme kendini.:mymeka:
Yaa hem üzme kendini diyosun hem vuruyosun kafamaasenağlama
:CüvCüv::1hug:
Hadi öp hadiiihihoyyyttamam tamamn gel öpiyim canım benim:1hug::1hug:
doktorlar cad. var buluştuğumuz zaman götürürüm ben seni meralcim ok
doktorlar cad. var buluştuğumuz zaman götürürüm ben seni meralcim ok
arkadaşlar yahuı korkuttunuz beni zorla zorla içeceiz artık bklm .ya aslında ben içemiyor değilim midem kalkıyor hapı görünce ve yutarken ve hatta yuttuktan sonra .tikintim vr ama.napalım mecuruz.üç dört gündür demirimi içmiyordum bugün başlayayım artık onada.
nehircim hemşom hoşgeldin:)
Hadi öp hadiiihihoyyyt
:1hug::1hug::1hug:
Ayy doktorlar dimi ayy çok özledim eskişehiri ben yaaÇok üzgünüm çoook
kıslarrrrr bişiiiii söliycem eşleriniz ne alemde benim eşim kedi gibi sırnaşıyor canım yaaaa ben de popomu dönüp bebişimle yatıyorummmmmkaydirigubbakcemile3.ayyyy napiymmm ilk 3 ayı atlatalım bi dimi ama
gel cumartesi canım benim
afiyet olsun yarasın benim arkadaşıma.
ay sorma bugün dedim ne olmuş bana böyle. direk koca göbekli hamile moduna girdim yahuuuuu:roflol:
içine girebildiğim bir tek bu var canım. haftaya kumaş alıp diktireceğim4-5 tane.
rahat hissettim kendimi bugün.
birde istediğim gibi elbise bulamadım. kumaş alıp diktireyim onuda diyorum.
varmı elbiseler için bildiğin terzi cnm.
nehir hamilesin yaaaa alınganlık yapıyorsun. görüyoruz seni canım benim. üzme kendini.:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?