2009 Aralık Anneleri

ohhhhhhhhhh bi yedim bi yedim şişttiiim geldim. meralcim göbeğimi sormuşsun tatlım olmaz mı kocaman :) aa bide o giydiğin pantolonda göbek daha çok meydana çıkıyo ondan da olmuştur. ben başka pantolnla giyince okadar değil göbeğim

afiyet olsun yarasın benim arkadaşıma.
ay sorma bugün dedim ne olmuş bana böyle. direk koca göbekli hamile moduna girdim yahuuuuu:roflol:
içine girebildiğim bir tek bu var canım. haftaya kumaş alıp diktireceğim4-5 tane.
rahat hissettim kendimi bugün.
birde istediğim gibi elbise bulamadım. kumaş alıp diktireyim onuda diyorum.
varmı elbiseler için bildiğin terzi cnm.

Yahaa beni kimse görmüyor muuu:a015:

nehir hamilesin yaaaa alınganlık yapıyorsun. görüyoruz seni canım benim. üzme kendini.:mymeka:

hoşgeldin canımmmmmmmmm gördüm seni ne olduuuuuuuuuu oy oy kıyamam sana hemen de alınırmışş:1hug: nasılsın canım
Hoşbulduk canım iyiyim bişey olmadı kimse yazmayınca az garip oldummirmirmirmir Sen nasılsın canım

görmezmiyiz nehircim hoş geldinnn....
Hoşbuldum canım sağol sen nasılsınn?

nehir hamilesin yaaaa alınganlık yapıyorsun. görüyoruz seni canım benim. üzme kendini.:mymeka:

Yaa hem üzme kendini diyosun hem vuruyosun kafamaasenağlama
:CüvCüv::1hug:

Ben de herşeyi göze alıp tıkıyom resmen. Bugün de o kocaman eleviti tıktım, çünkü çok önemlimiş şu elevit. Allah yardımcımız olsun. Ayrıca bisürü de iğne yedim ki fobim vardı. Şu yaşa kadar çekmediklerimi çekiyorfum. Ne için. Onun için herşey daha şimdiden.

kıslarrrrr bişiiiii söliycem eşleriniz ne alemde benim eşim kedi gibi sırnaşıyor canım yaaaa ben de popomu dönüp bebişimle yatıyorummmmmkaydirigubbakcemile3.ayyyy napiymmm ilk 3 ayı atlatalım bi dimi ama

kıslarrrrr bişiiiii söliycem eşleriniz ne alemde benim eşim kedi gibi sırnaşıyor canım yaaaa ben de popomu dönüp bebişimle yatıyorummmmmkaydirigubbakcemile3.ayyyy napiymmm ilk 3 ayı atlatalım bi dimi ama

Ben 2kez az kanama geçirdiğim için dr. yasakladı bize zatenkaydirigubbakcemile3 Eşim de gıkını çıkaramıyor ne yapsın artık.Ay benim de işime gelmedi desem yalan olurkaydirigubbakcemile3

nbr meralcim?
benim göbişte şimdiden kocaman oldu vallakaydirigubbakcemile3
tatlım kotonda çok güzel elbiseler var.bu sene hep tunik tarzı şeyler moda ya işimize geldi hepsi hamile elbisesi gibi.tavsiye ederim ben bi sürü aldım bile.hem fiyatlarıda uygun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…