2009 Aralık Anneleri

kızlarrr,hpiniz yemeğemi gittiniz afiyet olsun şekerler.
yaaa benim hala iştahım açılmadı canlarım.önceden nasıl yiyosam aynı yiyorum hala.hele kahvaltıyı zorla yapıyorum.
bugün sabah sıtma tuttu beni,dondum yatağın içinde bi taraftanda terledim çok.ayy artık herşeyden korkar oldum.haftaya salı gidicem doktora.14.haftada olucam belki cinsiyeti belli olur bebeğimin.

Kızlar yarın 11. haftaya giriyorum. İkili test yaptırayım diyorum ama erken mi sizceeee

canım ben 11+0dım ama bebeğim ctrlye göre 11+6ydı.ve pozisyonuda çok uygun olunca doktorum hemen ölçmüştü ense kalınlığını.önemli olan pozisyonu yani.sen git bence yrn.ben normal kontrol için gitmiştim ölçümde yapılmıştı şansıma.çok şükür değerlerde güzel geldi.darısı sana arkadaşım..

seray doğumdan sonrada birbirimizi kaybetmeyelim tamam mı ? hemen giremeyiz siteye ama bi şekilde gene bir araya gelelim
kesinlikle canım kopmayalım birbirimizden....ondan sonra da bebişlerimizin durumlarını yazacağız...:içelim:
kesinlikle pelin çarçabuk geçsin istiyorum vakit-tatlicadiarzu-

benim de ctrl ye göre hep farklı çıkıyor...geçen hafta da 12+1 çıktım ne zaman düzene girecek acaba...bugun de 12+5 im...ama çizelgemde farklı..düzeltmek lazımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canlarım herkese merhaba ve iyi haftalar deli yoğun bir gün bugün pek uğrayamayacağımmm bilginiz olsunnnn ..bizim minik te bi bulantı yapıyor anlatamam..birinin üstüne çıkarmazsam iyidir...ağlayacağım bu gidişleeeeeeeee öpüldünüz ayrı ayrııı.muckkk

Kızlar ben geldım yemekten herkese afıyet Şeker olmulŞtur ınŞallah..

:1hug:
ay sorma meralcim akşam 11,30 da annemlerle eşimin arasını yapmaya çalışıyordum arada bir inatlaşma vardı da onu çözmeye çalışıyordum akşam çok moralim bozuktu ama şimdi çok iyiyim hihoyyyt
hayırdır yahu nedir paylaşamdıkları şey şu 3 günlük dünyada. hem senin hassas dönemin üzmesinler benim arkadaşımı bakayım.
sen dikkat et kendine moralini bozup sıkma kuzunuda

ben yemeğe çıkıyorum şekerler herkese afiyet bal şeker olsun byeeeeeeee
afiyet olsun şekekrim. doydumu karnıncokacimcoook
valla bende yedim şişirdim göbeğimi:CüvCüv:
hemen şişiyor zaten o da ayrı konu.
ua baharcım benim göbeğim çok büyümüş sen ne durumdasın canikom.

meral
cim annemlere gitmiştik geç kalktık o yüzden canım yoksa erken yatıyorum
eeeeeee yani erken yatmadan olmuyor. yoksa bir sonraki sürüm sürüm sürünüyor insankafamçokkarıştı
Ben varım ben varımmmm.
Nete giremiyordum bir süredir. Nasılsınız. Geçmişi okumaktan size yetişemiyorum.
hahikaten şeker sen nerelerdesin bakalım.
antalya'ya gittin sesin çıkmaz oldu...

kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz afiyet olsun size
afiyet olsun canım benim.

Kızlar yarın 11. haftaya giriyorum. İkili test yaptırayım diyorum ama erken mi sizceeee

ben yemeğe çıkıyorum herkese afiyet olsun
sanada afiyet olsun yarasın.
seçil şeker işler mi yoğunda pek takılamıycan hııı.
kendini çok kötü hissedersen erken çıkıp git eve yat arkadaşım.
dikkat et kendine bende seni öpüyorum.

Merhaba canlarım nasılsınızz ?* Geçmişi okumaya çalıştım ay çok yazmışsınız başım döndü bıraktım yarıda-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…