Amannn tam da yemek saati giriyorum nete, kimseyi bulamıyorum
Kızlar yarın 11. haftaya giriyorum. İkili test yaptırayım diyorum ama erken mi sizceeee
kesinlikle canım kopmayalım birbirimizden....ondan sonra da bebişlerimizin durumlarını yazacağız...:içelim:seray doğumdan sonrada birbirimizi kaybetmeyelim tamam mı ? hemen giremeyiz siteye ama bi şekilde gene bir araya gelelim
kesinlikle pelin çarçabuk geçsin istiyorum vakit-tatlicadiarzu-slm arkadaşlar nasılsınız ben çok heyecanlı çok endişeliyim cuma günü ikili teste gidicem inş hepimiz ii sonuçlar alırız:Saruboceq: biran önce bebeğimi görmek istiyorum rüyamda düşük yapmışımsenağlama. CANIM İYİ ŞEYLER DÜŞÜN...için rahat olsun...[/QUOTE=pln79;7040145]gunaydın kızlar
bir haftaya daha baslamak ne guzel
bebiş olmadan önce ayy ylar ne çabuk geçiyo yaz bitti kış geldi yada ayy yenı yıl hemen de geldi derken şimdi haftaların bitmesine sevınır olduk :)
canım ben 11+0dım ama bebeğim ctrlye göre 11+6ydı.ve pozisyonuda çok uygun olunca doktorum hemen ölçmüştü ense kalınlığını.önemli olan pozisyonu yani.sen git bence yrn.ben normal kontrol için gitmiştim ölçümde yapılmıştı şansıma.çok şükür değerlerde güzel geldi.darısı sana arkadaşım..
Kızlar yarın 11. haftaya giriyorum. ıkili test yaptırayım diyorum ama erken mi sizceeee
Ben varım ben varımmmm.
Nete giremiyordum bir süredir. Nasılsınız. Geçmişi okumaktan size yetişemiyorum.
canlarım herkese merhaba ve iyi haftalar deli yoğun bir gün bugün pek uğrayamayacağımmm bilginiz olsunnnn ..bizim minik te bi bulantı yapıyor anlatamam..birinin üstüne çıkarmazsam iyidir...ağlayacağım bu gidişleeeeeeeee öpüldünüz ayrı ayrııı.muckkk[/QUO
umarım geçer cnm kolay gelsin sana.
hayırdır yahu nedir paylaşamdıkları şey şu 3 günlük dünyada. hem senin hassas dönemin üzmesinler benim arkadaşımı bakayım.ay sorma meralcim akşam 11,30 da annemlerle eşimin arasını yapmaya çalışıyordum arada bir inatlaşma vardı da onu çözmeye çalışıyordum akşam çok moralim bozuktu ama şimdi çok iyiyim hihoyyyt
afiyet olsun şekekrim. doydumu karnıncokacimcoookben yemeğe çıkıyorum şekerler herkese afiyet bal şeker olsun byeeeeeeee
eeeeeee yani erken yatmadan olmuyor. yoksa bir sonraki sürüm sürüm sürünüyor insankafamçokkarıştımeral
cim annemlere gitmiştik geç kalktık o yüzden canım yoksa erken yatıyorum
hahikaten şeker sen nerelerdesin bakalım.Ben varım ben varımmmm.
Nete giremiyordum bir süredir. Nasılsınız. Geçmişi okumaktan size yetişemiyorum.
afiyet olsun canım benim.kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz afiyet olsun size
Kızlar yarın 11. haftaya giriyorum. İkili test yaptırayım diyorum ama erken mi sizceeee
sanada afiyet olsun yarasın.ben yemeğe çıkıyorum herkese afiyet olsun
seçil şeker işler mi yoğunda pek takılamıycan hııı.canlarım herkese merhaba ve iyi haftalar deli yoğun bir gün bugün pek uğrayamayacağımmm bilginiz olsunnnn ..bizim minik te bi bulantı yapıyor anlatamam..birinin üstüne çıkarmazsam iyidir...ağlayacağım bu gidişleeeeeeeee öpüldünüz ayrı ayrııı.muckkk
afiyet olsun fatma bende yedim ve hemen geldim
Selamın hello kıslarrrrrrrrr ben geldİmmmmmmm
hoş geldinnnnnnnnn
:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?