hayırlı haberlerini alacagız inşallah kalbini ferah tutup git cnm
hadi bakalım canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin bende yarın tekrar gideceğim cumartesi göstermedi ensesini benim bebeğim
sağol canım amin hayırlı haberle gelirim inşallah Allahında izni ile.
kızlar ya maşallahınız var yetişemiyorum size yahuu ne güzel yazışıyorsunuz .ben çalışmaktan sizleri tanıyamıyorum tam bile .siz maşallah kanki olmuşsunuz.
herkeslere merhaba bayadır giremiyorum okudum az çok ama yetişmek mümkün değil kaynatmışınız bi sürü.bütün annişler iyidir umarım bugün ikili testim ve ense kalınlığı ölçümüm var benimde. hayırlısı ile geçer inşallah.:Saruboceq:
günaydın canım ya benim bulantılarım yeni başlıyor offf bende ilk defa sabah kustum bende uykusuzum mirmirmirmir
Kızlar canım sıkılıyor nedense(((...
günaycım hayırdırrrr?
hayırdır inşallah..bi sıkıntınmı var canım?
günaydın canımgunaydın kızlar
bir haftaya daha baslamak ne guzel
bebiş olmadan önce ayy ylar ne çabuk geçiyo yaz bitti kış geldi yada ayy yenı yıl hemen de geldi derken şimdi haftaların bitmesine sevınır olduk :)
çekelim vallaarkadaşlar bizde göbüşlerimizin fotolarını çekelim koyalım:CüvCüv: olmaz mı gerçi benimki aynı amakaydirigubbakcemile
hayırdır kıs neden geç yattınyaa ben çok uykusuzum gece 2,30 da yattım sabahta 5,30 da kalk dayanamıyorum mirmirmirmir
benimde saç derimde kuruma var ara ara oluyor.saçlarımda çok cansızlık kuruluk hıssediyorum ben sizin saçlarınız ne alemde arkadaşlar
günaydııııııııııııııııııııkızlarrrrrrrr günaydın nasılsınızzzzzzzz ben dün çok geç yattım uykusuzummmmmmmm neredeyse bayılacağım sabah ilk defa iş yerinde kustum kendime nazar ettim valla hiç midem bulanmıyordu güyaaa
valla ben hiç bir pantalonuma sığamıyorum artık tatlım. şimdi bu pantolon bana çuval gibi rahat geldi :roflol:Selam meralciğim;
Şimdi hamilelik şeylerini çok giymek isteyecegiz. 6 aydan sonra normal kiyafetlerimizi giymek isteyecegiz.ama maalesef olamayacak. ne maymun iştahlı insanlarız dimi:) rahat mahat bahane psikolojik olarak şimdi istiyoruz hamile kiyafetlerini ben geçen hamileliğimde 3 ay olmadan almaya başlamıştım:) şimdi iyice dar gelmeden giymeyeceğim..
herkeslere merhaba bayadır giremiyorum okudum az çok ama yetişmek mümkün değil kaynatmışınız bi sürü.bütün annişler iyidir umarım bugün ikili testim ve ense kalınlığı ölçümüm var benimde. hayırlısı ile geçer inşallah.:Saruboceq:
Kızlar canım sıkılıyor nedense(((...
senlede oluruz güzelim hihoyyyt
günaydın canım
nasılsın?
çekelim valla
hayırdır kıs neden geç yattın
benimde saç derimde kuruma var ara ara oluyor.
günaydıııııııııııııııııııı
ah canım ah sen hamilesin ne diye geç yatarsınki yahudelikafadulden
valla ben hiç bir pantalonuma sığamıyorum artık tatlım. şimdi bu pantolon bana çuval gibi rahat geldi :roflol:
selam nerelerdesin sen bakalım?
ya evet bizde antalyalılarla buluşalım diyeceğim ama pek yok bir iki kişiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?