2009 Aralık Anneleri

kızlar ya maşallahınız var yetişemiyorum size yahuu ne güzel yazışıyorsunuz .ben çalışmaktan sizleri tanıyamıyorum tam bile .siz maşallah kanki olmuşsunuz.

hadi bakalım canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin bende yarın tekrar gideceğim cumartesi göstermedi ensesini benim bebeğim

amin canım inşallah sağol. seninki benden 5 gün büyük sanırım inşallh benimki gösterir. sende hayırlı haberlerinle dön canım buradaki tüm anneciklerimizde tabiki:CüvCüv:

hayırlı haberlerle dön inşallah arkadaşım..

gunaydın kızlar
bir haftaya daha baslamak ne guzel
bebiş olmadan önce ayy ylar ne çabuk geçiyo yaz bitti kış geldi yada ayy yenı yıl hemen de geldi derken şimdi haftaların bitmesine sevınır olduk :)
günaydın canım
nasılsın?

arkadaşlar bizde göbüşlerimizin fotolarını çekelim koyalım:CüvCüv: olmaz mı gerçi benimki aynı amakaydirigubbakcemile
çekelim valla

yaa ben çok uykusuzum gece 2,30 da yattım sabahta 5,30 da kalk dayanamıyorum mirmirmirmir
hayırdır kıs neden geç yattın

saçlarımda çok cansızlık kuruluk hıssediyorum ben sizin saçlarınız ne alemde arkadaşlar
benimde saç derimde kuruma var ara ara oluyor.

kızlarrrrrrrr günaydın nasılsınızzzzzzzz ben dün çok geç yattım uykusuzummmmmmmm neredeyse bayılacağım sabah ilk defa iş yerinde kustum kendime nazar ettim valla hiç midem bulanmıyordu güyaaa
günaydıııııııııııııııııııı
ah canım ah sen hamilesin ne diye geç yatarsınki yahudelikafadulden

valla ben hiç bir pantalonuma sığamıyorum artık tatlım. şimdi bu pantolon bana çuval gibi rahat geldi :roflol:

selam nerelerdesin sen bakalım?

ay sorma meralcim akşam 11,30 da annemlerle eşimin arasını yapmaya çalışıyordum arada bir inatlaşma vardı da onu çözmeye çalışıyordum akşam çok moralim bozuktu ama şimdi çok iyiyim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…