2009 Aralık Anneleri

özel ilaç ezen aletler var onlarla eziliyor...onlarla ezdikten sonra ngs dan vriliyor işte....amaaan boşver nasıl istersen öle yap...

Arkadaşım canını sıkmamışımdır, anlatabilmişimdir umarım kendimi. Ne olur ne olmaz diye hareket etmek zorundayız ya onun içindi bu sorularım... Kararımda yardımcı olduğun için sağol.

Sağol canım hoşbulduk.Nasılsınız bakalım bebişinle:1hug: Kızın mı olacak acaba kızınla diyecektim az kalsın içimden öyle geçti
evet evt evet ...dr um yanılmıyorsam kız gibi dedi 2 li taramada...çin takvimi ve diğer bilumum tahminler hep kız olduğunu gösteriyor...önce sağlık sonra da bi kız bebiş istiyorum rabbimden zaten:)))kaydirigubbakcemile5:lepi:
kıslarrrrr bişiiiii söliycem eşleriniz ne alemde benim eşim kedi gibi sırnaşıyor canım yaaaa ben de popomu dönüp bebişimle yatıyorummmmmkaydirigubbakcemile3.ayyyy napiymmm ilk 3 ayı atlatalım bi dimi ama

bizde gülşah cığım 3 aydır öğrendik öğreneli tık yok...ama bu gerekli sabretsinle azcık dimi ama....:lepi::roflol:

kız böyle yapıyoruz ama azgınlıktan duvara filan tırmanmasınlarrr:roflol::roflol::roflol:

Merhaba Eslemim. Hayırlı haberlerini bekliyor olacağız. Rüyaları kötü görmemiz hamilelikte oluyormuş. Hiç takılma. Tersi çıkar ya hep rüyaların bir de o yönden düşün. Bir de üstün açılmış ise kabuslar görme durumumuz varmış. Allah korusun yaaaa. Sen de görsende anlatmayacaksın kötü rüya hem. Suya anlat derler çok istiyorsan. Güzel günler bizi bekler. Zeynep Sunal'ın şarkısını dinleyelim biz çok çok güzel olacak, herşey herşey çok güzel olacak.:)

umarım güzel haberler verirsin cnm.

inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini

Sağol canım inş. bakalım ne olacak bu ay:sm_confused: pek de ümidim yok nedense
Allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günü görmeyi de nasip etsin inş:Saruboceq:

Bakın arkadaşlar 16 Nisanda buraya ilk yazdığım ve meral ile esra dan gelen cevaplardı bunlar.daha haberim bile yoktu hamile olduğumdan umutsuzdum adet olmayı bekliyordum.Çok şükür Allaha şimdi gerçekten bunu yaşıyorum ve aranızdayım:Saruboceq:hihoyyyt:asigim:

kıslarrrrr bişiiiii söliycem eşleriniz ne alemde benim eşim kedi gibi sırnaşıyor canım yaaaa ben de popomu dönüp bebişimle yatıyorummmmmkaydirigubbakcemile3.ayyyy napiymmm ilk 3 ayı atlatalım bi dimi ama
valla bizde durmak yola yola devamsırnaşık şey
benim hamileliğimden bu yana sabah hormonlarım daha bir hızlı çalışmaya başladı laf aramızda. dr. normal devam edebilirsiniz dedialkisalkisalkis

Ben 2kez az kanama geçirdiğim için dr. yasakladı bize zatenkaydirigubbakcemile3 Eşim de gıkını çıkaramıyor ne yapsın artık.Ay benim de işime gelmedi desem yalan olurkaydirigubbakcemile3

ay ne fenasın nehir.
yazık be öyle demesene:çok üzgünüm:

Teşekkür ederiz canım. Hemen dinliyoruz bebişimle.:))

Hadi bakalım canım inşş. istediğin gibi olur ozaman.Ama tabi sağlıklı olsun en önemlisi o.Benm ve eşimin de isteği kız aslında ama henüz çok erken bizim için.

kaydirigubbakcemile3 Hehe bebik için katlanıyorlar sabrı öğreniyorlar

ooooooooo bizim meral pek hızlı hormonlarını yesinler senin azgın şeyyyyyyy seniiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:sırnaşık şey

Canım benm yaza inş. Ama şuan bana yolculuk yasakk
geeeeeeeeeeeel yaz geeeeeeeeeeeeel

selam canım arkadaşım,
ben iyiym çok şükür şimdilik herşey yolunda.
sen nasılsın toparladınmı biraz?
koton'a dün baktım ama inan beğendiğim pek birşey olmadı. aradığım şeyi bulamadım desem daha doğru olacak.
en güzeli diktireceğim bakalım. yaz ayı en güzeli renk renk elbiseler:1hug:

ayyy çok güldüm yaaa:))))manuel çalışsınlar :)))))) ay koptum yaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::lepi:
süpersniz ayol

ya bu sizin dr lar nasıl cinsiyet söylüyo yaa. bak şimdi dr uma gıcık oldum off
bakalım benimki söyleyecekmi:CüvCüv:

o kadar yazmışız hamile olduğunu ama sen inanmadın bizeeeeeeeeeeeeeeee:1shok:

merhabalar,

benimde sat 18 mart dolayısıyla 23 aralık tahmini doğum, listeye ekleyebilirmisiniz? Güzel bir forum bu arada..yerimseniben

artık manuelmi çalışırlarrrrr duvarlardamı gezerler orası malum ama yazık kız acıyom vallasırnaşık şey:roflol::roflol:
yazık tabi kocalarınıza. zaten 8. aydan sonrada tık olmayacak. nıç nıç neyse dr ne derse öyle olacak tabi:roflol:a.s
sabır sabır yaaaaaaaaaaa sabııııııııııırrrrrrrrrrr
ah nehir ah sende fenasın hemde çok

ooooooooo bizim meral pek hızlı hormonlarını yesinler senin azgın şeyyyyyyy seniiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:sırnaşık şey
hormonlarım böyle yok anacım bizim hormonlarımız böyle ne yapalım.
dr izin verdi yapcak birşey yok artıkhihoyyythihoyyyt

geeeeeeeeeeeel yaz geeeeeeeeeeeeel

o kadar yazmışız hamile olduğunu ama sen inanmadın bizeeeeeeeeeeeeeeee:1shok:

Bir ay öncesinde çok heveslenmiştim ama olmamıştı ben de yeniden ümitlenmek istememiştim canım.Sonradan yaşanan mutluluk paha biçilemezalkisalkisalkishihoyyyt

Fena mıyımm Ama korkmuştum başta zaten bebike bişey olursa diye dr. da yasaklayınca korkacak bişey kalmadı ondan şey ettim diilaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…