özel ilaç ezen aletler var onlarla eziliyor...onlarla ezdikten sonra ngs dan vriliyor işte....amaaan boşver nasıl istersen öle yap...
evet evt evet ...dr um yanılmıyorsam kız gibi dedi 2 li taramada...çin takvimi ve diğer bilumum tahminler hep kız olduğunu gösteriyor...önce sağlık sonra da bi kız bebiş istiyorum rabbimden zaten:)))kaydirigubbakcemile5:lepi:Sağol canım hoşbulduk.Nasılsınız bakalım bebişinle:1hug: Kızın mı olacak acaba kızınla diyecektim az kalsın içimden öyle geçti
kıslarrrrr bişiiiii söliycem eşleriniz ne alemde benim eşim kedi gibi sırnaşıyor canım yaaaa ben de popomu dönüp bebişimle yatıyorummmmmkaydirigubbakcemile3.ayyyy napiymmm ilk 3 ayı atlatalım bi dimi ama
evet evt evet ...dr um yanılmıyorsam kız gibi dedi 2 li taramada...çin takvimi ve diğer bilumum tahminler hep kız olduğunu gösteriyor...önce sağlık sonra da bi kız bebiş istiyorum rabbimden zaten:)))kaydirigubbakcemile5:lepi:
bizde gülşah cığım 3 aydır öğrendik öğreneli tık yok...ama bu gerekli sabretsinle azcık dimi ama....:lepi::roflol:
slm arkadaşlar nasılsınız ben çok heyecanlı çok endişeliyim cuma günü ikili teste gidicem inş hepimiz ii sonuçlar alırız:Saruboceq: biran önce bebeğimi görmek istiyorum rüyamda düşük yapmışımsenağlama
kız böyle yapıyoruz ama azgınlıktan duvara filan tırmanmasınlarrr:roflol::roflol::roflol:
ayyy çok güldüm yaaa:))))manuel çalışsınlar :)))))) ay koptum yaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::lepi:
Kızlar selam. ayın 19u adet tarihim eğer olmazsa ben de sizin gibi aralık annesi olacam 27 aralık hem de çok geç.ama pek de ümidim yok nedense bu aydan.sağlık olsun sabırsızlanıyorum burada yazdıklarınızı okudukça..
Allah hepinize güzel bir hamilelik dönemi geçirip bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
umarım güzel haberler verirsin cnm.
inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini
Sağol canım inş. bakalım ne olacak bu ay:sm_confused: pek de ümidim yok nedense
Allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günü görmeyi de nasip etsin inş:Saruboceq:
valla bizde durmak yola yola devamsırnaşık şeykıslarrrrr bişiiiii söliycem eşleriniz ne alemde benim eşim kedi gibi sırnaşıyor canım yaaaa ben de popomu dönüp bebişimle yatıyorummmmmkaydirigubbakcemile3.ayyyy napiymmm ilk 3 ayı atlatalım bi dimi ama
Ben 2kez az kanama geçirdiğim için dr. yasakladı bize zatenkaydirigubbakcemile3 Eşim de gıkını çıkaramıyor ne yapsın artık.Ay benim de işime gelmedi desem yalan olurkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,
hem kendinizi hem bebeğinizi rahatlatmak için klasik müzik dinleyin. aşağıdaki linke tıklayıp yaklaşık 2 saat birbirinden güzel parçalar dinleyebilirsiniz. Fazıl Say ve arkadaşları'nın Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği konseri.
Fazıl Say ve Arkadaşları - Video CNNTurk.com
Patricia Kopatchinskaja'ya dikkat.... çok başarılı.
ayyy çok güldüm yaaa:))))manuel çalışsınlar :)))))) ay koptum yaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::lepi:
Hadi bakalım canım inşş. istediğin gibi olur ozaman.Ama tabi sağlıklı olsun en önemlisi o.Benm ve eşimin de isteği kız aslında ama henüz çok erken bizim için.evet evt evet ...dr um yanılmıyorsam kız gibi dedi 2 li taramada...çin takvimi ve diğer bilumum tahminler hep kız olduğunu gösteriyor...önce sağlık sonra da bi kız bebiş istiyorum rabbimden zaten:)))kaydirigubbakcemile5:lepi:
bizde gülşah cığım 3 aydır öğrendik öğreneli tık yok...ama bu gerekli sabretsinle azcık dimi ama....:lepi::roflol:
valla bizde durmak yola yola devamsırnaşık şey
benim hamileliğimden bu yana sabah hormonlarım daha bir hızlı çalışmaya başladı laf aramızda. dr. normal devam edebilirsiniz dedialkisalkisalkis
ay ne fenasın nehir.
yazık be öyle demesene:çok üzgünüm:
geeeeeeeeeeeel yaz geeeeeeeeeeeeelCanım benm yaza inş. Ama şuan bana yolculuk yasakk
selam canım arkadaşım,nbr meralcim?
benim göbişte şimdiden kocaman oldu vallakaydirigubbakcemile3
tatlım kotonda çok güzel elbiseler var.bu sene hep tunik tarzı şeyler moda ya işimize geldi hepsi hamile elbisesi gibi.tavsiye ederim ben bi sürü aldım bile.hem fiyatlarıda uygun..
süpersniz ayolayyy çok güldüm yaaa:))))manuel çalışsınlar :)))))) ay koptum yaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::lepi:
bakalım benimki söyleyecekmi:CüvCüv:ya bu sizin dr lar nasıl cinsiyet söylüyo yaa. bak şimdi dr uma gıcık oldum off
o kadar yazmışız hamile olduğunu ama sen inanmadın bizeeeeeeeeeeeeeeee:1shok:Bakın arkadaşlar 16 Nisanda buraya ilk yazdığım ve meral ile esra dan gelen cevaplardı bunlar.daha haberim bile yoktu hamile olduğumdan umutsuzdum adet olmayı bekliyordum.Çok şükür Allaha şimdi gerçekten bunu yaşıyorum ve aranızdayım:Saruboceq:hihoyyyt:asigim:
yazık tabi kocalarınıza. zaten 8. aydan sonrada tık olmayacak. nıç nıç neyse dr ne derse öyle olacak tabi:roflol:a.sartık manuelmi çalışırlarrrrr duvarlardamı gezerler orası malum ama yazık kız acıyom vallasırnaşık şey:roflol::roflol:
sabır sabır yaaaaaaaaaaa sabııııııııııırrrrrrrrrrrHadi bakalım canım inşş. istediğin gibi olur ozaman.Ama tabi sağlıklı olsun en önemlisi o.Benm ve eşimin de isteği kız aslında ama henüz çok erken bizim için.
kaydirigubbakcemile3 Hehe bebik için katlanıyorlar sabrı öğreniyorlar
hormonlarım böyle yok anacım bizim hormonlarımız böyle ne yapalım.ooooooooo bizim meral pek hızlı hormonlarını yesinler senin azgın şeyyyyyyy seniiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:sırnaşık şey
geeeeeeeeeeeel yaz geeeeeeeeeeeeel
o kadar yazmışız hamile olduğunu ama sen inanmadın bizeeeeeeeeeeeeeeee:1shok:
merhabalar,
benimde sat 18 mart dolayısıyla 23 aralık tahmini doğum, listeye ekleyebilirmisiniz? Güzel bir forum bu arada..yerimseniben
yazık tabi kocalarınıza. zaten 8. aydan sonrada tık olmayacak. nıç nıç neyse dr ne derse öyle olacak tabi:roflol:a.s
sabır sabır yaaaaaaaaaaa sabııııııııııırrrrrrrrrrr
ah nehir ah sende fenasın hemde çok
hormonlarım böyle yok anacım bizim hormonlarımız böyle ne yapalım.
dr izin verdi yapcak birşey yok artıkhihoyyythihoyyyt
Bir ay öncesinde çok heveslenmiştim ama olmamıştı ben de yeniden ümitlenmek istememiştim canım.Sonradan yaşanan mutluluk paha biçilemezalkisalkisalkishihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?