hepinize biere bardak buuuuuuuuuuuuuz gibi su dökücem
yaşasııııııııın kötülük-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
savulun hortumla geliyorum hortumla.AH BE CANIM BANA KOVAYLA DÖK KOVAYLA :1shok: :1shok:
kızlar ben de çarşamba ikili teste gidecem ayyyyyy çok heyecanlıyım
savulun hortumla geliyorum hortumla.
bu topikteki hatunlar ancak hortumla uyanır-tatlicadiarzu-
bende cumartesi.
şimdi günler geçmez değilmi gülşah'cım?
gülşah gülşah bak çok fena yapıcam ama seni:mymeka:aynen öyle canımmmmmm ayyyyyy senin taaaaaaaaaaaaaa cumartesi mi yazııııııııkkkkkkk benim çarşamba ooooohh çatla da patlaaaaalülülülülülülülülülülülü:jeyyar:
Ay arkadaşlar ben de sizden haberler bekliyordum. Mesajlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum. a.s. Rahatladım. 12. haftada filan eder o zaman bizimki de hareket. Annem de uyuyordur dedi. 3.5 cm miş bizimki. Sanki hoplayıp zıplıyor yazmışlardı arkadaşlarımız demekki onlar da 12. hafta filandı.
selam kızlar hayırdır sulama çalışmalarına geçmişiniz.havada sıcak iyi gider aslında bende yarın gidiyorum ikili teste bakalım bizimki içerde neler çevirmiş bir ay içinde.
selam kızlar hayırdır sulama çalışmalarına geçmişiniz.havada sıcak iyi gider aslında bende yarın gidiyorum ikili teste bakalım bizimki içerde neler çevirmiş bir ay içinde.
esra seninde yarın mı yaaaaaaaaaaaaaaa
öf ben cumartesiye kadar nasıl bekliycem:sm_confused:
sulama işlemine başlıycam esra'cım.
kimse yok herkez uyku modunda olmazki anacım
şurda iki lafın belini kırcaz ama nerdeeeeeeeeeeeeeeÇok üzgünüm çoook
selam cnm gelir gelmez yaz testin sonucunu...Allah yardımcın olsun...çok heyecanlı......
gülşah gülşah bak çok fena yapıcam ama seni:mymeka:
ama böyle kıskandırılmazki canım. yaaaaa öööffffffff yaaaa daha çok var çoooooooooooooooksenağlama
canım bebişin uyuyorda olabilir annenin söylediği gibi
rahat ol gönlünü ferah tutu emi tatlım.
meral yarın başka kim var...bir de çilek nerelerde yaaa...kaç gündür?bugün berna da yok...
gülşah gülşah bak çok fena yapıcam ama seni:mymeka:
ama böyle kıskandırılmazki canım. yaaaaa öööffffffff yaaaa daha çok var çoooooooooooooooksenağlama
canım bebişin uyuyorda olabilir annenin söylediği gibi
rahat ol gönlünü ferah tutu emi tatlım.
hey gidi sen bana sor bugüne gelene kadar nasıl bekledin yavaş yavaş yavrum beklemen lazım sıra bende arkama geçin:)))
inşallah hemen verirler gelir gelmez yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?