2009 Aralık Anneleri

savulun hortumla geliyorum hortumla.
bu topikteki hatunlar ancak hortumla uyanır-tatlicadiarzu-

bende cumartesi.
şimdi günler geçmez değilmi gülşah'cım?

aynen öyle canımmmmmm ayyyyyy senin taaaaaaaaaaaaaa cumartesi mi yazııııııııkkkkkkk benim çarşamba ooooohh çatla da patlaaaaalülülülülülülülülülülülü:jeyyar:

Ay arkadaşlar ben de sizden haberler bekliyordum. Mesajlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum. a.s. Rahatladım. 12. haftada filan eder o zaman bizimki de hareket. Annem de uyuyordur dedi. 3.5 cm miş bizimki. Sanki hoplayıp zıplıyor yazmışlardı arkadaşlarımız demekki onlar da 12. hafta filandı.

selam kızlar hayırdır sulama çalışmalarına geçmişiniz.havada sıcak iyi gider aslında bende yarın gidiyorum ikili teste bakalım bizimki içerde neler çevirmiş bir ay içinde.

aynen öyle canımmmmmm ayyyyyy senin taaaaaaaaaaaaaa cumartesi mi yazııııııııkkkkkkk benim çarşamba ooooohh çatla da patlaaaaalülülülülülülülülülülülü:jeyyar:
gülşah gülşah bak çok fena yapıcam ama seni:mymeka:
ama böyle kıskandırılmazki canım. yaaaaa öööffffffff yaaaa daha çok var çoooooooooooooooksenağlama

canım bebişin uyuyorda olabilir annenin söylediği gibi
rahat ol gönlünü ferah tutu emi tatlım.

selam kızlar hayırdır sulama çalışmalarına geçmişiniz.havada sıcak iyi gider aslında bende yarın gidiyorum ikili teste bakalım bizimki içerde neler çevirmiş bir ay içinde.

esra seninde yarın mı yaaaaaaaaaaaaaaa
öf ben cumartesiye kadar nasıl bekliycem:sm_confused:
sulama işlemine başlıycam esra'cım.
kimse yok herkez uyku modunda olmazki anacım
şurda iki lafın belini kırcaz ama nerdeeeeeeeeeeeeeeÇok üzgünüm çoook

selam cnm gelir gelmez yaz testin sonucunu...Allah yardımcın olsun...çok heyecanlı......

hey gidi sen bana sor bugüne gelene kadar nasıl bekledin yavaş yavaş yavrum beklemen lazım sıra bende arkama geçin:)))

Sağol Meral. İçimi rahatlattınız gene valla. Teşekkür ediyorummm.

Meralcım ben cumartesı gÖrdÜm bıde yarın gÖreceĞım bebıŞımı sene sabret canım ne kaldı Şunun Şurasında

ya ne vuruyon kafama kafama :a015: bebişim aptal olacak dur ben de sana vurayım cadııııııııı Çok üzgünüm çoook :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…