2009 Aralık Anneleri

Sen de hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım. Gerçekten de son anlar geçmiyor hiç. Hele son gün. Ama o masada bebişini gördükten sonra her şeyi unutuyorsun. Ben öncesinde kötü bir tecrübe yaşadığım için doktor iyi diyene kadar ultrasona bakamıyorum hala.
Kız ya da erkek olması da benim için hiççç mühim değil bu saatten sonra ama merakımı da yenemiyorum işte. Bakalım belki cumartesi günü söyleyecek doktor.
 

en zor zamanları geçti doktor boyuna bosuna ne dedi kaç gram kaç santimmiş bıcırık
 
Bizimki 47,3 mm'miş daha. Ama şişko gibi geldi bana kafa ve bel ölçümleri yapılınca 56 gr geldi ki netten araştırdığıma göre daha 16 gram falan olması gerekiyor. Bilemiyorum belki keseyle falan o kadardır. Doktor normal dediği için ben de takmıyorum kafaya. Zaten kişiden kişiye çok değişebiliyormuş değerler.
Bir de ben iki gün üst üste gittim doktora yine evham yüzünden. ılkinde bizimki fazla kıpırdamıyordu. Çok hafif elleri ayakları oynuyordu. Ertesi gün baktım yine öyle. Doktora dedim ki neden fazla hareketli değil Doktor da ya yeni uyanmıştır ya da uyamak üzeredir dedi. Bizimki sanki bunu duymuş gibi bir hareketlendi ki o andan sonra. Yaaa çok güzel şeyler. Canım inşallah sen de yarın göreceksin. ınsan daha da çok bağlanıyor o saatten sonra.
 
aralığın sonuna doğru doğarsa bebeklerimiz ve ay sonunda doğum yapacklara diyorum kızlar ocak doğumlu gösterme şansımız ne kadar :)


Turkuaz dün duyduğuma göre, nüfusa yeni kurallar gelmiş. Doğum raporsuz yazmıyorlarmış. yani ne zaman doğduysa o olacakmış. (bn ellerin yalancısıyım) Yoksa biz de aynen oyle dğüşünmüştük, kız da olsa erkek de olsa bir yıl bir yıldır, ay farketmez. Millet doğum tarihi sorduğunda, ayını onemsemıor bile, yıl muhim
 
Net'e çok sık girip mesaj yazamıyorum ama her girdiğimde mesajları okumaya gayret ediyorum. Bir çok kişiyle aynı şeyleri yaşıyor olmak çok güzel gerçekten.
 
Bu arada benim de yarın görüşmem olcak doktorumla. 13. haftadayız. ıkili test yaptırıcaz. Umarım herşey yolundadır. Bebeğimiz sağlıklı olduktan sonra bizim için kız ya da erkek olmuş hiçbir önemi yok gerçekten.
 

İnternetteki değerler çok değişken olabiliyor. Bu yüzden de en iyisi doktora güvenmek. Ben çok fazla bile araştırmamaya çalışıyorum. Çünkü biraz pimpirikli bir karakterim var.
 
Arkadaşlar hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun. İyi hafta diliyorum. Sizin minikler ultrasonda hareketmi ediyorlar. Benim miniki gördük geçen hafta. Öyle yaymıştı. :))
canım 11+5 te gittim ilk başlarda hareket etmiş annem ve eşim görmüş ama monitör bana döndüünde kalakaldı çocuk =) ben de kalp atışlarını duymak istedim de içim öyle rahat etti. 3 boyutluya geçtik ardından, orda da pozisyon değiştirip bağdaş kurup yayılmış yavruuuuum yaaa =))))))

 
bu arada herkese günaydın bacılar!!!
bugün hastaneye kan tahlili için gideceğim. kansızlık vardı da demir hapı falan için.. o yüzden okulu da astım heheheehhe:sm_cool:
 
Dün bende gördüm bebeğimi hihoyyyt
Çok sağlıklı bir bebek dedi doktorum....İğneleri bıraktırdı düşük tehlikem bitmiş :CüvCüv:
Normal seyrinde devam edebilirsin hamileliğine dedi. 15 gün sonrada ikili test için gideceğiz...Bugün tam 11 haftalık olduk :ecrin_bebek:
 

hadi gözün aydın canım çok sevindim... için nasıl rahatlamıştır =)))
 
bu arada herkese günaydın bacılar!!!
bugün hastaneye kan tahlili için gideceğim. kansızlık vardı da demir hapı falan için.. o yüzden okulu da astım heheheehhe:sm_cool:
canım benim günaydın,
nasılsın keyifler nasıl,
bak kocanla ilgilenmediğinden dolayı adamcağız hastada olmuş.
hayırdır nedir rahatsızlığı umarım ciddi bir sorun yoktur canım benim,

senin keyifler iyi gibi maşallah

oo meral kuzusu gelmiş =) tamamdır 15 sayfa kaynatırız artık =)

CANIM BENİM GELDİM GELDİMalkisalkisalkis
 

hogeldin canıımmm =))))
sorma ya erikleri höpür höpür götürmüş.. mide gitmiş =) reflüsü de var yavrumun.. gece uyuyamamıştı. biz de birazdan kan tahlili için gideceğiz. demir hapına başladın mı ya? eleviti bile yeni verdi bana...
 

gözün aydın canım haberler sendede süper valla.
böyle güzel haberler almak benide rahatlatıyor ne diyeyim kızlar.kaydirigubbakcemile5
 
Çok teşekkür ederim...Hemde nasıl rahatladım anlatamam...
Sen nasılsın ?

saol canım ben de iyiyim çok şükür,!

ya kızlar bursa'da şevket yılmaz hstnde yangın çıkmı. annem dedi şimdi fox ta gösterecekmiş.. üff yaaa yeni doğanları kucaklarda dışarı çıkarmışlar..
Allah yardımcıları olsun!
 

ah ah bazen çocuk gibi oluyorlar berna'cım,
bugün daha iyidir muhtemel ama. geçmiş olsun tekrar canım,

ben gyn ferro sanol hap kullanıyorum canım. demir+folik asid+b 12 vitamin içeriyor.
biliyorsun ben 1,5 aydır doktorumla görüşmedim. kısmese cumartesi gideceğim. bakalım hapı değiştirecekmi ya da ilave birşeyler verecekmi bende merak ediyorum.
muhtemel banada bu gidişimde eleviti verir.
 

aaaaayyyyyyy canlarım ya.
nasıl da paniklemişlerdir.
allah yardımcıları olsun. inşallah ciddi birşeyler yoktur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…