Sen de hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım. Gerçekten de son anlar geçmiyor hiç. Hele son gün. Ama o masada bebişini gördükten sonra her şeyi unutuyorsun. Ben öncesinde kötü bir tecrübe yaşadığım için doktor iyi diyene kadar ultrasona bakamıyorum hala.
Kız ya da erkek olması da benim için hiççç mühim değil bu saatten sonra ama merakımı da yenemiyorum işte. Bakalım belki cumartesi günü söyleyecek doktor.
aralığın sonuna doğru doğarsa bebeklerimiz ve ay sonunda doğum yapacklara diyorum kızlar ocak doğumlu gösterme şansımız ne kadar :)
Bizimki 47,3 mm'miş daha. Ama şişko gibi geldi bana kafa ve bel ölçümleri yapılınca 56 gr geldi ki netten araştırdığıma göre daha 16 gram falan olması gerekiyor. Bilemiyorum belki keseyle falan o kadardır. Doktor normal dediği için ben de takmıyorum kafaya. Zaten kişiden kişiye çok değişebiliyormuş değerler.
Bir de ben iki gün üst üste gittim doktora yine evham yüzünden. İlkinde bizimki fazla kıpırdamıyordu. Çok hafif elleri ayakları oynuyordu. Ertesi gün baktım yine öyle. Doktora dedim ki neden fazla hareketli değil Doktor da ya yeni uyanmıştır ya da uyamak üzeredir dedi. Bizimki sanki bunu duymuş gibi bir hareketlendi ki o andan sonra. Yaaa çok güzel şeyler. Canım inşallah sen de yarın göreceksin. İnsan daha da çok bağlanıyor o saatten sonra.
canım 11+5 te gittim ilk başlarda hareket etmiş annem ve eşim görmüş ama monitör bana döndüünde kalakaldı çocuk =) ben de kalp atışlarını duymak istedim de içim öyle rahat etti. 3 boyutluya geçtik ardından, orda da pozisyon değiştirip bağdaş kurup yayılmış yavruuuuum yaaa =))))))Arkadaşlar hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun. İyi hafta diliyorum. Sizin minikler ultrasonda hareketmi ediyorlar. Benim miniki gördük geçen hafta. Öyle yaymıştı. :))
aay ay gözün aydın bernacım.
allahım seni ve bebişini nazarlardan saklasın canım benim.
varya inanılmaz sevindim ve mutlu oldum.
bence bu topikteki bir çok arkadaşımın erkek bebeği olucak buna bende dahil:roflol:
bebişine cüce deme küser sana annesi:sm_cool:
berna'cım kalbime indirme o zaman.
ay ne güsel olur yaw hepimiz bir arada bize zamanda dayanmaz.
ah keşke bir araya gelebilsek.
seçil valla çağırın ben bursaya gelirim. baharıda sedayı alıp düşeriz yollara.
canım yaçok iyi yapmışsın.
sarılıp misler gibi bebekler gibi uyumuşsundur:1hug:.
ah sormaaa bebişini sen de gör artık be canım!
inşallah bakalım geliriz bi süpriz yapıp da.. torunlarımıza anlatacak güzel anılar yaşarız beya=))))çok saol canım, darısı başına inşallah!Bernacım çok tebrik ederim canım.Bende henüz 9 hafta 2 gün.Ben de çok sabırsızlanıyorum bebişimi tekrar görmeye hihoyyyt
zaten dr.un söylemesine bakma sen eğer orda nohut kadar bişi görürsen erkektir, yoksa kızdır. ben gördüm de, aaa bu erkek diye çığırdım. dr da başladı gülmeye =)))hazan umarım söler cinsiyetini. benim dr 16 hafta olmadan söylemicem dedi çok ısrar etmeme rağmen
ya benim de riskli idi ya, yasakladı dr. annemle de gittiğimiz için bişey soramıyorum. sorsam kaç yazar, benim eşim zaten 7 ay daha manuel çalışmaya razı. soruyorum arada durumunu, olmaz yaa siz artık 2 kişisiniz diyo=))) bebek var artık diyo.. a aaaa diyom ben de =)))kaydirigubbakcemile3 sanırım biz ocak'a kadar ....kaydirigubbakcemile3kıslarrrrr bişiiiii söliycem eşleriniz ne alemde benim eşim kedi gibi sırnaşıyor canım yaaaa ben de popomu dönüp bebişimle yatıyorummmmmkaydirigubbakcemile3.ayyyy napiymmm ilk 3 ayı atlatalım bi dimi ama
ayyy çok güldüm yaaa:))))manuel çalışsınlar :)))))) ay koptum yaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::lepi:aynen öyle canımmmmmm ayyyyyy senin taaaaaaaaaaaaaa cumartesi mi yazııııııııkkkkkkk benim çarşamba ooooohh çatla da patlaaaaalülülülülülülülülülülülü:jeyyar:ay bunlar da koptuklarımmm kaydirigubbakcemile3:roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden:teytey:ya ne vuruyon kafama kafama :a015: bebişim aptal olacak dur ben de sana vurayım cadııııııııı Çok üzgünüm çoook :mymeka:
ay hemen yaz canım, hayırlı haberlerini bekliyorum!! :Saruboceq:selam kızlar hayırdır sulama çalışmalarına geçmişiniz.havada sıcak iyi gider aslında bende yarın gidiyorum ikili teste bakalım bizimki içerde neler çevirmiş bir ay içinde.
meral yarın başka kim var...bir de çilek nerelerde yaaa...kaç gündür?bugün berna da yok...
geldim anam geldim. hakkaten de eşimle gezindik biraz meral. hasta idi de biraz hastaneye götürdüm onukaydirigubbakcemile3hakikaten ÇİLEEEEEEEEEEEEK nerelerdesin
evet bugünde berna kayıp. arkadaş okuldan çıkıp biraz dolaşmak istemiştir muhtemel.
hafta sonu çok yazmaktanta harap bitap düşmüş olabilir:roflol::roflol::roflol:
bebişine kıyamam ben anasına vurdum şekerim:sm_cool:canım sen hangi dr.a gidiyorsun? bursa'ya gelince ben de bi görünücem ama tuğrul bey var, bilmem bilir misin yılların dr.u.. bi merkez açmışlar annem uyanıca öğrenirim adını. o süper biri...Net'e çok sık girip mesaj yazamıyorum ama her girdiğimde mesajları okumaya gayret ediyorum. Bir çok kişiyle aynı şeyleri yaşıyor olmak çok güzel gerçekten.
Dün bende gördüm bebeğimi hihoyyyt
Çok sağlıklı bir bebek dedi doktorum....İğneleri bıraktırdı düşük tehlikem bitmiş :CüvCüv:
Normal seyrinde devam edebilirsin hamileliğine dedi. 15 gün sonrada ikili test için gideceğiz...Bugün tam 11 haftalık olduk :ecrin_bebek:
canım benim günaydın,bu arada herkese günaydın bacılar!!!
bugün hastaneye kan tahlili için gideceğim. kansızlık vardı da demir hapı falan için.. o yüzden okulu da astım heheheehhe:sm_cool:
oo meral kuzusu gelmiş =) tamamdır 15 sayfa kaynatırız artık =)
hadi gözün aydın canım çok sevindim... için nasıl rahatlamıştır =)))
canım benim günaydın,
nasılsın keyifler nasıl,
bak kocanla ilgilenmediğinden dolayı adamcağız hastada olmuş.
hayırdır nedir rahatsızlığı umarım ciddi bir sorun yoktur canım benim,
senin keyifler iyi gibi maşallah
CANIM BENİM GELDİM GELDİMalkisalkisalkis
Dün bende gördüm bebeğimi hihoyyyt
Çok sağlıklı bir bebek dedi doktorum....İğneleri bıraktırdı düşük tehlikem bitmiş :CüvCüv:
Normal seyrinde devam edebilirsin hamileliğine dedi. 15 gün sonrada ikili test için gideceğiz...Bugün tam 11 haftalık olduk :ecrin_bebek:
Çok teşekkür ederim...Hemde nasıl rahatladım anlatamam...
Sen nasılsın ?
hogeldin canıımmm =))))
sorma ya erikleri höpür höpür götürmüş.. mide gitmiş =) reflüsü de var yavrumun.. gece uyuyamamıştı. biz de birazdan kan tahlili için gideceğiz. demir hapına başladın mı ya? eleviti bile yeni verdi bana...
saol canım ben de iyiyim çok şükür,!
ya kızlar bursa'da şevket yılmaz hstnde yangın çıkmı. annem dedi şimdi fox ta gösterecekmiş.. üff yaaa yeni doğanları kucaklarda dışarı çıkarmışlar..
Allah yardımcıları olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?