2009 Aralık Anneleri

ben geldim kızlar yine döktürmüşünüz.ne muhabbet ne muhabbet maşallah.1 ay sonra öbekler iice belli olur artık cinsiyetlerde.öğrenince hemn yazın mutlka .geçen gün kim demişti ikli testte hcbg 50 nin altında olursa erkek üstü olursa kız diye ona göre bnmki sanırsam kız olacak....süprizzzzz

hey gidi sen bana sor bugüne gelene kadar nasıl bekledin yavaş yavaş yavrum beklemen lazım sıra bende arkama geçin:)))
ah esra ah yapacak birşey yok arka sıraya geçip sıramızın gelmesini bekliycez mecburen. ama zor geçecek zaman öyle görünüyor.
Sağol Meral. İçimi rahatlattınız gene valla. Teşekkür ediyorummm.
canım belkide senin kızın olacak ve kızlar nazlı olduklarından dolayı hareketini göremedin. bak herşey olabilirmiş gördünmü ama:roflol:

meral yarın başka kim var...bir de çilek nerelerde yaaa...kaç gündür?bugün berna da yok...
hakikaten ÇİLEEEEEEEEEEEEK nerelerdesin
evet bugünde berna kayıp. arkadaş okuldan çıkıp biraz dolaşmak istemiştir muhtemel.
hafta sonu çok yazmaktanta harap bitap düşmüş olabilir:roflol::roflol::roflol:

Meralcİm ben cumartesİ gÖrdÜm bİde yarın gÖreceĞİm bebİŞİmİ sene sabret canım ne kaldı Şunun Şurasında

BEN BEN İKİLİ İÇİN GİDECEĞİM :teytey:
şanslı şey seni
hadi bakalım hayırlısı

ya ne vuruyon kafama kafama :a015: bebişim aptal olacak dur ben de sana vurayım cadııııııııı Çok üzgünüm çoook :mymeka:
bebişine kıyamam ben anasına vurdum şekerim:sm_cool:

olmaz mı hep öle malesef önemli olan bebeğin ensesini dönmesi hemen dönerse hemen çıkarsın.
hakikaten hemen dönerse iyi olur ama teyzesi onu ne kadar çok görürüsem kardır benim için.1,5 aydır görüşmedik kendisiyle.

eğer hemen uygun pozisyonu alırsa bebek tamam. kan da 5 dk. gerçi ramazanın çenesi bitmez. dr unada laf ettim ama eski dr um biliyosun :))

ramazanım doktorumun muayenesinden çok anlatacakları ve tavsiyeleri zaman alıyor haklısın.
kız öyle deme kimi doktorların ağzısından da lafı kerpetenle alıyoruz.
ben memnunum kim ne derse desinalkisalkisalkis

meralcim Allah ım sana da güzel haberler duymayı nasip etsin...senle beraber bizde cumartesiye kadar sabırsızlıkla bekleyecğz canım:)))

meralcim Allah ım sana da güzel haberler duymayı nasip etsin...senle beraber bizde cumartesiye kadar sabırsızlıkla bekleyecğz canım:)))
canım ya sağol.
inşallah tüm anneler hayırlı haberler alırlar ve hiç birimiz üzülmeyiz:Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum yavaştan kendinize bebişinize ii bakın herkesi öptümmm.... byeeeeee

canım iyi akşamalr
sende kendine, bebişine ve eşine iyi bak.
öpüyorum:1hug:

Kızlar bende ufaktaaaaaaaaaan ufaktaaaaaaan kaçıyorum.
En güzel akşamlar sizlerin olsun.
Kocaman öpücüklerimi gönderiyorum size.

Canımm ben sölemiştimm ama sayfalarr o kadar çok ilerliyorkii hayırlısı olsunn.Bende yarın alcam ikili test sonucumuu.İnş hayırlı haberlerle dönerimmkaydirigubbakcemile2

Ben ikili test sonucunu bugün öğrendim doktorumdan. Gayet iyi dedi. Hiçbir problem yokmuş.Darısı tüm aralık annelerinin başına inşallah.
Ama detaylı öğrenemedim tabii telefonda söylediği için. Beta hcg kaç ben de çok merak ediyorum. Gerçi onun çok da bir geçerliği yokmuş ama tutanda çok var. Ben bir ara araştırmıştım. Herkes ikili test sonucunu ve cinsiyetini yazmıştı bebeğinin. Tutmayan da var bayağı.

hadi gözün aydın bizde yarın sabah gidicez eşimle ben oturduk yarın olmasını bekliyoruz 1 ayı geçirdikde şu bi günü geçiremiyoruz yarın olsada bebeği görsek ilk defa kolu bacağıyla herşeyiyle görücez.beta hcgye bende güvenmiyorum zaten doktorlarda böyle bişeyden bahsetmiyolar hatta kemiklerdende cinsiyet tahmininde doktorlar kesinlikle böyle bi cinsiyet analizi yok diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…