BEN BEN İKİLİ İÇİN GİDECEĞİM :teytey:
inşallah hemen verirler gelir gelmez yazarım.
ah esra ah yapacak birşey yok arka sıraya geçip sıramızın gelmesini bekliycez mecburen. ama zor geçecek zaman öyle görünüyor.hey gidi sen bana sor bugüne gelene kadar nasıl bekledin yavaş yavaş yavrum beklemen lazım sıra bende arkama geçin:)))
canım belkide senin kızın olacak ve kızlar nazlı olduklarından dolayı hareketini göremedin. bak herşey olabilirmiş gördünmü ama:roflol:Sağol Meral. İçimi rahatlattınız gene valla. Teşekkür ediyorummm.
hakikaten ÇİLEEEEEEEEEEEEK nerelerdesinmeral yarın başka kim var...bir de çilek nerelerde yaaa...kaç gündür?bugün berna da yok...
Meralcİm ben cumartesİ gÖrdÜm bİde yarın gÖreceĞİm bebİŞİmİ sene sabret canım ne kaldı Şunun Şurasında
şanslı şey seniBEN BEN İKİLİ İÇİN GİDECEĞİM :teytey:
bebişine kıyamam ben anasına vurdum şekerim:sm_cool:ya ne vuruyon kafama kafama :a015: bebişim aptal olacak dur ben de sana vurayım cadııııııııı Çok üzgünüm çoook :mymeka:
meral dr tam 10 da alabiliyomu seni cnm
BEN BEN İKİLİ İÇİN GİDECEĞİM :teytey:
hakikaten hemen dönerse iyi olur ama teyzesi onu ne kadar çok görürüsem kardır benim için.1,5 aydır görüşmedik kendisiyle.olmaz mı hep öle malesefönemli olan bebeğin ensesini dönmesi hemen dönerse hemen çıkarsın.
eğer hemen uygun pozisyonu alırsa bebek tamam. kan da 5 dk. gerçi ramazanın çenesi bitmez. dr unada laf ettim ama eski dr um biliyosun :))
canım ya sağol.meralcim Allah ım sana da güzel haberler duymayı nasip etsin...senle beraber bizde cumartesiye kadar sabırsızlıkla bekleyecğz canım:)))
kızlar ben çıkıyorum yavaştan kendinize bebişinize ii bakın herkesi öptümmm.... byeeeeee
ben geldim kızlar yine döktürmüşünüz.ne muhabbet ne muhabbet maşallah.1 ay sonra öbekler iice belli olur artık cinsiyetlerde.öğrenince hemn yazın mutlka .geçen gün kim demişti ikli testte hcbg 50 nin altında olursa erkek üstü olursa kız diye ona göre bnmki sanırsam kız olacak....süprizzzzz
Ben ikili test sonucunu bugün öğrendim doktorumdan. Gayet iyi dedi. Hiçbir problem yokmuş.Darısı tüm aralık annelerinin başına inşallah.
Ama detaylı öğrenemedim tabii telefonda söylediği için. Beta hcg kaç ben de çok merak ediyorum. Gerçi onun çok da bir geçerliği yokmuş ama tutanda çok var. Ben bir ara araştırmıştım. Herkes ikili test sonucunu ve cinsiyetini yazmıştı bebeğinin. Tutmayan da var bayağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?