2009 Aralık Anneleri

aaaaayyyyyyy canlarım ya.
nasıl da paniklemişlerdir.
allah yardımcıları olsun. inşallah ciddi birşeyler yoktur.

saol canım biraz daha iyi. meyve görünce biz buralarda sevinçten çılgına dönüp tonlarca alıp yiyoruz =)))
hapları not alayım da bana da yazsın, bebişimin boyu uzasın =)))
bekliyorum haberleri bakıyorum Fox'a.. yalnız 8 kişi ölmüş.. :çok üzgünüm: yoğun bakımdakiler falan off yaaa.. neyse iç karartmayayım sabah sabah...

berna haber'e bakarmısın canım, of canım sıkıldı

Bursa'da Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde sabaha karşı elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında, yaşam destek ünitesinden çıkarılan yoğun bakım hastası 3'ü kadın, 8 kişi yaşamını yitirdi. Diğer hastanelere sevk edilen 8 yoğun bakım hastasının ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR

Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nin A-2 zemin katında bulunan MR ve Tomografi Servisi'nde dün gece saat 02.00 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, havalandırma sisteminden yayılan duman tüm hastaneyi etkisi altına aldı. Yaklaşık 300 hastanın bulunduğu hastanede tam bir panik havası yaşandı. Hasta yakınları ve hastane personeli, hastaları dışarı çıkarmak için seferber oldu. Sağlık Müdürlüğü de kentte bulunan tüm ambulansları, hastaların diğer sağlık kuruluşlarına sevki için Şevket Yılmaz Hastanesi'ne sevk etti.

3 KADIN 8 HASTA YAŞAMINI YİTİRDİ

kızlarrrrrrrrrr siz hala uyuyosunuz yaaaaaaaaaaa neyse sonra devam ederiz şimdilik hoşçakalın

meralcim bugün pek keyfim yok hiç havamda değilim niyeyse. belki uykusuzluktandır. gece çok ağrım vardı bide eşiminde midesi tuttu sanırım ondan halim yok. öğlene doğru açılırım herhalde

meralcim bugün pek keyfim yok hiç havamda değilim niyeyse. belki uykusuzluktandır. gece çok ağrım vardı bide eşiminde midesi tuttu sanırım ondan halim yok. öğlene doğru açılırım herhalde

ah canım yaaaa.
kasık ağrısımı acaba.
bahar'cım ayaklarını sıcak tutmalısın tatlım.gaz ağrısıda perişan eder insanı.şimdi nasılsın peki? varmı ağrın?
gecede uyumadığından şimdi keyfinde yok tabiki
bencede git yat canım yaaa.

hastaneye gittim kanımı verdim, geldim =) 2.5 ta alıcam sonuçları. ee sizler nasılsınız bakayım?

meral'cim izledim ben de, tomografi bölümünden çıkmış.. Allah hepsine şifa versin en kısa zamanda, yardımcıları olsun :Saruboceq:

valla zor bir durum
allah yardımcıları olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…