2009 Aralık Anneleri

Günaydın arkadaşlar, biraz önce ikili testimin sonucunu aldım. 4695 te 1 çıktı. Doktor iyi dedi, siz de yorumlarmısınız lütfen...

Kıyafet konusunu nasıl hallediyorsunuz kızlar...
Hiç bir pantalonumun içine giremiyorum ben :bbo: Giysem bile fermuarları çekilmiyor...
Hamile kıyafetleri içinde erken daha gibime geliyor kafam karışık yani...Siz nasıl yapıyorsunuz özellikle çalışan anneler :CüvCüv:

geçen haftaya kadar çok zorlanıyordum ama 1 kilo vermişim ben. karnımın şişkinliği de iniyor artık.. eskiden 5 aylık gibiydim. şimdi tam kıvamındayım...

ben hafta sonu hamiş pantolonu aldım cnm.2 gündür onu giyiyorum. oh be dünya varmış.
diğer tüm pantolonlarımı kaldırdım. artık hiçbiri bana uymuyor:çok üzgünüm:
erken diye düşünme bebeğin rahatı önemli cnm.

evet cnm pantalonlar olmuyor.ben bir tane kapri aldım. hamileler için birde tayt falan giyiyorum uzun bol üstler zaten bu sene moda üst olarak hamile kıyafeti almaya gerek yok zaten.

geçen haftaya kadar çok zorlanıyordum ama 1 kilo vermişim ben. karnımın şişkinliği de iniyor artık.. eskiden 5 aylık gibiydim. şimdi tam kıvamındayım...

ben seni 4. aydan sonra görürüm.
kıvamımız filan kalmıycak kocamaaaaaaaaan göbekli hatunlar olucaz naber

ya demek istediğim, kaç haftadır şiş şiş dolandım ya, bu 1 haftadır çok iyiyim. kendi kıvamıma döndüm. 3. aylık hale geldim yani. o 2 hafta yattım günler vardı ya o sıra 4 kilo aldım kızıııııııııııııııııım naabeeeeeeeeer?:1closedeyes:

ya meral, bizim akraba dolu esk.şehir'de. tatarız da biz. zamanında kırım'dan gelmişler bursaya, savaş çıkınca eskişehire kaçmışlar. eskişehirdeki tatar miktarı da bundan zaten. bi kısmı dönmüş memleketlerine bi kısmı kalmış..

acayip sinirim bozuk kızlarrrrrrrr...sabahın sekizinde eşimle çok kötü tartıştıkkk..onu bırakıp evde kendim geldim mağazaya...sabahtan beri sinirden ağlıyorummm...

Merhabalar,

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum. Burnumda kanama var, dışardan belli değil ama içerde pıhtı olup tıkanıklık yapıyor. Okyanus suyu falan biraz işe yaradı ama süper çözmedi. Çok rahatsızım bu durumdan.Hiç başına gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…